....a naročito vrijeđa inteligenciju i džep da prije svakog postupka moraš kod JB. Mada mislim da to nije točno nego su pacijentice krivo shvatile, a dr nije briga što ove svaki put nanovo plaćaju...
Dakle, ovjeriš kod JB samo jednom i za svaki postupak im nosiš kopiju, a u bolnici potpisuješ izjavu (ne ovjerava se) prije ET.

Odgovori s citatom
[/QUOTE]
u biti i ne baš malo..hehe
on je još mlad ,zgodan ..ima fore do mirovine ..iako sam imala puno udaraca što se tiče neuspjeha ,jednom mora zasjat sunce kako meni ,tako svima nama tu na forumu
pa kada ti se to desilo?ti je M. radio i kiretazu? Koliko sad moras cekati?jer nesto se pisalo da se za ivf mora cekati godinu dana od prirodne trudnoce..nadam se da ipak nije tako..ali ajde barem si uspjela ostati trudna,to je vec super znak..barem znas da mozes..
to ni mrava neće probuditi,a kamoli moje folikule..a još je prva ideja prije mog njurganja bila 100 iu (pomislila sam da me zamijenio za patuljka pa sam se pobunila)..ja bi samo voljela da otvoreno kažu sorry hzzo plaća samo toliko pa bih ja nadokupila,nije problem, ta razlika je ništa naspram odlaska privatno..ali da otvoreno kaže,a ne da nam pričaju kako je to patient friendly jer ima malo pikanja kad i oni i mi znamo da malo pikanja zapravo znači malo lijekova..i ja neću biti zadovoljna sa 2-3 folikula ako dobijem..a čujem zadnje vrijeme previše takvih primjera..