Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Dob kao ograničenje za polazak na izlet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lani je u našoj grupi kod starije curice bilo samo 2 djece (uključivši L.) ispod 5 god. kada je grupa išla u posjetu u muzej, tete su nam preporučile da taj dan djecu ne dovedemo u vrtić da se nebi osjećala povrijeđeno; uzela sam dan godišnjeg (ionako je bio petak) i provela prijepodne uživajući s curkom, isto smo hodale po gradu i po muzejima...

Ja sam za provođenje Zakona, ne smeta mi to.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Lani je u našoj grupi kod starije curice bilo samo 2 djece (uključivši L.) ispod 5 god. kada je grupa išla u posjetu u muzej, tete su nam preporučile da taj dan djecu ne dovedemo u vrtić da se nebi osjećala povrijeđeno; uzela sam dan godišnjeg (ionako je bio petak) i provela prijepodne uživajući s curkom, isto smo hodale po gradu i po muzejima...

nije neka tragedija, naravno.
    no, meni ide na živce. i da, smeta mi.

zašto?

zato što na sva usta hvale te pomiješane grupe, od 3-7 godina, da su super za razvoj djece blabla.
    i onda, kad dođe do neminovne stvari, a ta je da mlađa djeca žele sve kao starija (valjda su ih zato i oformili, ne znam) - e, onda ne može. ne može u muzej, ne može na izlet, ništa ne može.

tri godine, tri godine sam se svađala sa tetama jer je moja m htjela radne listove kao predškolarci. i sa 4 i sa 5 i sa 6 godina. htio ih je i j, al s tetama nije bilo problema, pustile su ga da rješava.
    e, a tete od m su smatrale da dijete od 4 godine nema što raditi s radnim listovima. pa daj joj nek brlja nešto po njima za ime sveto (što je najbolje, nije uopće brljala nego normalno rješavala).
    pa onda sam se raspravljala za te izlete. svi idu u muzej, njeni idoli iz grupe, e, ona s dva dana do 5 godina - ne može. zašto ne može? onda ih po godištima stavi zajedno u grupu i sve ok.

pa onda za vrtićku olimpijadu. opet isto. ok, ne može ići na olimpijadu, al pusti ju nek trenira s vama, nek trči, baca kuglu, skače u dalj, šta smeta.

ne bi da m nije tvrdoglava ko pravi bik

i na kraju sve isposlovala po svom. i izlete i muzeje i treniranje za olimpijadu i radne listove

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku

e sad da nisi uzela godišnji djete bi bilo u nekoj drugoj grupi isto zbrinuto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •