Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: Ljubav i kako ju izjavljujemo i izražavamo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja ko peterlin, ne osjecam, potrebu to toliko verbalizirati. Jednostavno mi nikad ne padne na pamet to bas tako konkretno "u glavu". Iako valjda 500 puta dnevno pitam sina je li on moja cmokica, i pilic i srecica i sl., ali ne znam kad sam mu rekla bas "volim te"

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Iako valjda 500 puta dnevno pitam sina je li on moja cmokica, i pilic i srecica i sl.
    Pa i ovo se računa kao izraz nježnosti i ljubavi Nije samo "volim te" verbalno iskazivanje osjećaja. Baš ti slatki nadimci kojima tepamo, samo nama znane fraze koje dijelimo s najvoljenijima i najbliskijim osobama imaju tu posebnu, intimnu čar.

A to isklišeizirano iskazivanje ljubavi u vidu pozdrava mi je bljak…ali one spontane izjave što samo izlete pa taman i sto puta dnevno, one imaju težinu. I koliko god ih koristili, ako ih uistinu osjećamo, ne mogu se ofucati, ostaju jednako lijepe, ako s vremenom ne postaju još i ljepše.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 09.05.2014. at 21:23

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i ovo se računa kao izraz nježnosti i ljubavi Nije samo "volim te" verbalno iskazivanje osjećaja. Baš ti slatki nadimci kojima tepamo, samo nama znane fraze koje dijelimo s najvoljenijima i najbliskijim osobama imaju tu posebnu, intimnu čar.

.
    Pa upravo to sam i htjela reći. Ne bih rekla da mi inače fali ekspresije i nježnosti, ali stvarno rijetko to tako manifestno izrazim u "volim te", nemam pojma, nekako mi je izlišno. Meni, u mojim odnosima, da me ne bi netko krivo shvatio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •