Pokazuje rezultate 1 do 50 od 390

Tema: bake i beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa je li vam lakše kad ih razvučene na forumu?
    promijeni li se išta?
    Meni pomaže, a na kraju krajeva, zato i služe forumi. Iskustva, kakva god. I ovdje i tražim iskrenost. Pročitala sam vaše SVE postove, ali ih ne mogu sve uvažiti jer su neki u srži sušta suprotnost onoga što ja ZNAM o sebi i svojoj svekrvi. Tako da vi MISLITE, a ja ZNAM. I tako svatko o SEBI.

Ja sam znala da će biti i linč na mene što sam se USUDILA išta loše reći. Ovo nije forum (barem meni) gdje ću se pretvarati da su sve ruže i da sve miriše, kad govna nekada i zasmrde. Ja uvijek krećem od sebe- ako nekoga poštujem, pa barem toliko ću uraditi da ispoštujem njegove želje, a ne vječito raditi protiv njih. I ponovit ću još jednom, a vi se nervirajte oko mog bezobraznog jezika koliko god vam volja.

Počela mi se gaditi ta žena, da, gadi mi se. Gadi mi se što mi se smješka, no više je to CER nego smješak, zna ona jako dobro što radi. Nije ta od jučer. I, oprostit ćete, sve ima svoje granice- ja sam se od nje nagutala svega, pregrizla jezik bezbroj puta i prije nego što sam rodila svoju kćer. Sve sam radila da bih bila dobra snaha, uključujući i taj usrani facebook, sve sam joj ugađala, postavljala, uređivala, ma da se ne ponavljam. PA to što sam joj ušla na FACE, a mo`š si mislit. TO je vama srž mog iskustva?! Ako je, neka vam bude.

Al kad bih vam o tome što mi je sve priredila i počela pisati, dobrano bi ste se načitale. A što biste onda rekle? Pa vjerovatno opet da sam grozna što iznosim svoje LOŠE iskustvo i blatim JADNU svekrvu. I kako god da okreneš one koje smatraju da se samo treba lizati u obitelji i šutiti na nepravdu i otvoreno nepoštivanje/vrijeđanje će uvijek smatrati da sam ja grozna. I neka im. Što bih im ja. Može im biti za utjehu da mi nisu u koži...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Meni pomaže, a na kraju krajeva, zato i služe forumi.
    ne, OVAJ ne služi
    i ovo je prvi put da se dopušta ovako nešto
    uvijek smo brisali u startu
    tema je započela sasvim drugačije, a sada već ogovarate i istresate se
    a ja nemam vremena sve čitati i brisati

ali mi je muka od ovoga da mislite kako nam forum služi za tračanje svekrva, šogorica i muževa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •