Citiraj willow_tree prvotno napisa Vidi poruku
ja sam prije 4 godine počela dobivati prišteve, velike upaljene-možda imaju svoje ime, ali ja ga ne znam. prvo na bradi, a prije 4 mjeseca su s povukli sa brade na jagodične kosti. nema šta nisam isprobala od krema, ulja, vadila hormone, razne preglede....sve ok. prije cca 1 mjesec sam klinicima kupila ADERMA EXOMEGA D.E.F.I. radi nekih lišajeva, i namazala sebi lice. od tada nemam niti jednog jedinog prišta. samo nježni ožiljci koji će proći s vremenom. ta krema je za atopičnu i jako suhu kožu. moja koža je postala dosta masna nakon druge trudnoće, ali ovu kremu kada namažem odmah upije. što je u njoj ne razumijem, ali ju za sada ne mijenjam
Bilježim si ovo radi preporuke kreme... Moj stariji sin ima s tim problema - hrpa masnih prišteva po licu. Zapravo, trebalo bi reći "imao je" jer mu se lice lijepo očistilo nakon samo jedne kure pivskog kvasca: http://encian.hr/proizvod/56

Od krema - trenutno ništa, ali zimi kad je koža izložena vjetru i hladnoći, posegne za nevenovom kremom koju uvijek imamo u kući. Potražit ću ovu, da se nađe za svaki slučaj. Hvala!