Peterlin, postoji jedna Sto poteza četkom prije spavanja - intimni dnevnih (promiskuitetne) šesnaestogodišnjakinje.
Peterlin, postoji jedna Sto poteza četkom prije spavanja - intimni dnevnih (promiskuitetne) šesnaestogodišnjakinje.
Hm, mislim da su te teme na tapetu puno prije negoli to mi mislimo (bar kod nekih) ... još tamo u kasnim 70-ima, koje kod nas, na gradskoj periferiji, uopće nisu bile tako razularene kao možda u ostatku svijeta, jedna cura iz susjednog razreda moje osnovne škole je ostala trudna u svojoj 15. godini.
Ona je godište starija od mene i sad ta njena kćer ima već 36 godina i, teoretski, ta rana rodilja može biti prabaka već u 51. godini ...........
Sad si me sjetio jedne crtice iz doba dok sam imala 15-16-17 godina.
Imam sam prijatelja još iz vrtića, i mame su nam se družile skupa... i tako dođemo mi u "te" godine, navalimo majkama jedan posve novi tip brige, boje se da ne postanu bake... i kaže njegova mama mojoj: ma znaš, lako tebi, ti imaš žensko, ako ti dođe doma trudna, bar znaš da je njeno... a što ću ja jadna... kako da znam da je zbilja njegovo.
![]()
Vjerovatno nije ništa loše mislila o curama s kojima se on družio... a bome nije ni moju mamu baš utješila... Istina, mora da je ova izjava djelovala i na nas dvoje jer smo oboje kasno postali roditelji... na kraju su nas morali nagovarati na roditeljstvo.![]()