Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1708

Tema: Vodene kozice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne medu ljude zbog sirenja infekcije i zbog njezinog loseg imuniteta.
    odmarati se prema potrebi. Ne treba lezati ako nema potrebu, samo usporiti par dana. Setati moze svakako , ali ne na jako sunce , i umjereno (ako se dobro osjeca). E. se lose osjecala prvih 4 dana i tada je lezala i gledala tv, a 6 dan je vozila bicikl oko kuce.
    Zobene pahuljice sam stavljala u rukavicu za kupanje i pricvrstila otvor sa gumicom. Kupanje samo u hipermanganu bez ikakvog mazanja bilo cim ( kod nas).
    inace , moje oboje djece je imalo jako srusen imunitet nakon kozica. Stariji je imao tezu upalu uha , a E. je upravo danas ( 15 dan) bila kod zubara jer joj se inficirao mlijecni zub na kojem je imala plombu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne medu ljude zbog sirenja infekcije i zbog njezinog loseg imuniteta.
    odmarati se prema potrebi. Ne treba lezati ako nema potrebu, samo usporiti par dana. Setati moze svakako , ali ne na jako sunce , i umjereno (ako se dobro osjeca). E. se lose osjecala prvih 4 dana i tada je lezala i gledala tv, a 6 dan je vozila bicikl oko kuce.
    Zobene pahuljice sam stavljala u rukavicu za kupanje i pricvrstila otvor sa gumicom. Kupanje samo u hipermanganu bez ikakvog mazanja bilo cim ( kod nas).
    inace , moje oboje djece je imalo jako srusen imunitet nakon kozica. Stariji je imao tezu upalu uha , a E. je upravo danas ( 15 dan) bila kod zubara jer joj se inficirao mlijecni zub na kojem je imala plombu.

Sirius draga ljubim te.
    Ajme sad si spomunula zub mi smo taman trebali zubaru jer ima fistulu kod gornje 4 i to treba hitno popravljat jer je boli kad grize al ocito ce pricekat da zaraza prodje . Uz to ima traumu od prvog zuba koji je izbusen valjda do korijena to je bila 5. Jako je boljelo tad je bila hrabra al sad se boji. Tako da cemo vidjet kako s tim. Sad prvo kozice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •