Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    A vi ne znate da je pianino i statusni simbol.

Jednom mi je prijatelj rekao da ga je djed poučio da u prvom razgovoru pita djevojku ima li kući klavir. Ako ima, to je dobra obitelj, tu ima budućnosti.
    Sorry, ali moram.... Pianino i klavir su dva različita instrumenta. Nemrem si pomoći: meni pianino nikad ne može zamijeniti klavir-ma kako kvalitetan bio.
    A djed tvog prijatelja donekle je bio u pravu. Klavir se nekada naslijedio od prethodne generacije, imale su ga samo "fine" familije. To ti je nekad bilo kao da sad pitaš koji auto vozi tata potencijalne cure .

Vama koje imate djecu violiniste se iskreno divim. Ne znam je li mi problem u falšu ili u frekvenciji, ali ja to jednostavno ne bih mogla slušati.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne, baš sam ga pitala vrijedi li i za pijanino i rekao je da vrijedi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Vama koje imate djecu violiniste se iskreno divim. Ne znam je li mi problem u falšu ili u frekvenciji, ali ja to jednostavno ne bih mogla slušati.
    To je sve stvar navike. Na školskim koncertima često u sebi zahvaljujem svom sinu što ne svira flautu ili trubu, ja pak mislim da taj zvuk ne bih mogla slušati
    (doduše, on ne svira violinu nego cello, tu je škripanja znatno manje, a ton je vrlo ugodan uhu)

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    To je sve stvar navike. Na školskim koncertima često u sebi zahvaljujem svom sinu što ne svira flautu ili trubu, ja pak mislim da taj zvuk ne bih mogla slušati
    a tek oboa na početku... majko mila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •