Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1136

Tema: TSH

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj mpo dr.neće ni da me vidi ni čuje dok mi tsh ne bude oko 2,i eto godina dana mi prođe.....
    Sretna, moj TSH je 2,38 i dr. B. i dr. P. su mi rekli da je to ok sve dok je vrijednost do 2,5. Moj TSH je takav od kad sam u MPO vodama, a nikako zatrudnit, a evo sad vidim da je frka zatrudnila i sa 3,29.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretna, moj TSH je 2,38 i dr. B. i dr. P. su mi rekli da je to ok sve dok je vrijednost do 2,5. Moj TSH je takav od kad sam u MPO vodama, a nikako zatrudnit, a evo sad vidim da je frka zatrudnila i sa 3,29.
    Da draga,tebi je takav tsh normalan i ok,a meni je bio 5,75 i zato me neće uzme dok ne padne na oko 2.A ja sam prije 2 god.išla u postupak sa tsh oko 3,5 i ostala trudna i tad sam trebala ( vjerojatno,a nisam) uzimati terapiju pa možda ne bi imala spontani sa 8 tj.i to je dodatni razlog što dr.više ne želi da riskiram sa "povišenim"tsh.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Cure drage, može pomoć?
    Dakle, nalazi štitnjače: TSH -3,98 (ref..0,27-4,2)
    T4 -1,7 (ref.1,3-3,1)
    T4 -99 (ref.66-81)
    Ginićka je lagano ignorirala ovaj nalaz, kod endokrinologa nisam bila. Mene muči ovaj malo viši TSH, a i sama imam neke simptome (kao umor i sl.). Da naglasim, nisam u postupku za oplodnju, nego radimo na bebi (zasad prirodno). Strah me da on možda nije prepreka za ostvarit trudnoću, nakon svega što vidim da se piše o njemu
    Detaljno hormone nisam provjeravala, iako planiram, al onako na prvu sve je manje-više ok, redovne (relativno) cikluse, ovulacija viđena...Što vi iskusne mislite? Da radim dalje pretrage, antitijela i to?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

T4 -99 (ref.66-81)
    Oprostite, ref.vrijednosti su 66-181, tipfeler

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Leelu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, može pomoć?
    Dakle, nalazi štitnjače: TSH -3,98 (ref..0,27-4,2)
    T4 -1,7 (ref.1,3-3,1)
    T4 -99 (ref.66-81)
    Ginićka je lagano ignorirala ovaj nalaz, kod endokrinologa nisam bila. Mene muči ovaj malo viši TSH, a i sama imam neke simptome (kao umor i sl.). Da naglasim, nisam u postupku za oplodnju, nego radimo na bebi (zasad prirodno). Strah me da on možda nije prepreka za ostvarit trudnoću, nakon svega što vidim da se piše o njemu
    Detaljno hormone nisam provjeravala, iako planiram, al onako na prvu sve je manje-više ok, redovne (relativno) cikluse, ovulacija viđena...Što vi iskusne mislite? Da radim dalje pretrage, antitijela i to?
    ne mora biti da se radi o istom slucaju, ali evo, male utjehe radi - ja sam sa još višim TSH ostala trudna prirodno prije 4 mjeseca
    nikakve tablete nisam uzimala jer je endokrinologica zaključila da sam granična i da mi lijekovi još ne trebaju (kretao se oko 4 cijelo vrijeme)
    također smo pokušavali jedno godinu dana, i eto uspjelo je
    s tim da nisam baš u cvijetu mladosti (38 god.) i nemam jedan jajovod (uklonjen uslijed vanmaternične trudnoće)
    sretno!
    sada tijekom trudnoće mi je TSH sam po sebi spustio za 2,15, bez ikakvih lijekova

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •