Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nije cjepljen, osim ono prvo u rodilistu. Idemo u subotu na eeg i na pregled neuropedijatra.
    Ne znam bi li rekla da ima poremecaj paznje vec je s njim jako tesko raditi kad je vrlo ziv i jako spretan. Obozava biti vani na igralistu, sve igre s loptom, vozit se na biciklu... Sve za sto mora biti unutra ne dolazi u obzir.
    On kad dodje kod logopedice je na stolu ili na vrhu police prije nego ona izvadi rekvizite

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Nije cjepljen, osim ono prvo u rodilistu. Idemo u subotu na eeg i na pregled neuropedijatra.
    Ne znam bi li rekla da ima poremecaj paznje vec je s njim jako tesko raditi kad je vrlo ziv i jako spretan. Obozava biti vani na igralistu, sve igre s loptom, vozit se na biciklu... Sve za sto mora biti unutra ne dolazi u obzir.
    On kad dodje kod logopedice je na stolu ili na vrhu police prije nego ona izvadi rekvizite

djeca koja su vrlo živa imaju problem sa pažnjom. upravo zbog te hiperraktivnosti ne mogu usvajati brzo nova znanja pa tako ni govor. on nema vremena možda slušati govor pa ga ne može ni razviti kako treba... to sam baš čula da je naša logopedica u petak pričala mami isto takvog dečkića koji je izašao od nje prije nas....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •