Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Kad se mogu vratiti knjige bez zakasnine?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mislim da vise nema prastanja

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    A ove godine?!
    Nase su putovale na more i tamo ostale, pa se i skupila zakasnina.
    ako je to od prošlog ljeta, mislim da ti se više isplati reći da si ih izgubila i kupiti nove knjige nego plaćati zakasninu

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

To im nije neka odluka, da ne prastaju. Nasa knjiznica oprasta tijekom mjeseca knjige, dana knjige i rodjendana knjiznice.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je to ok
    dešavalo se da ljudi, da ne bi platili 10-tak kuna zakasnine, drže knjige po skoro godinu dana, čekaju oprost i onemogućavaju druge da dođu do knjige

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to ok
    dešavalo se da ljudi, da ne bi platili 10-tak kuna zakasnine, drže knjige po skoro godinu dana, čekaju oprost i onemogućavaju druge da dođu do knjige
    Pa istina... Nek onda barem financiraju nabavku novih knjiga.

Iako, meni se lani dogodilo da smo jednu knjigu zagubili dok smo renovirali stan i nije se našla valjda 3 mjeseca. Rekli smo pošteno u knjižnici da ne znamo gdje je i kad se nije moglo produžiti na iskaznicu jednog djeteta, prebacili su je na drugo dijete. Već sam se dogovarala s knjižničarima da ju otpišu i da kupimo novu, ali je ipak izronila. Bila je zakasnina, ali ne nešto pretjerano. Knjižničarka mi je savjetovala da potražim neku u dobrom stanju u antikvarijatu (kupila bih ja novu, ali nije bilo u ponudi), tako da se s njima može sve dogovoriti ako treba.

Da se meni dogodilo da su knjige ostale na moru, ja bih rekla knjižničarima "takva i takva stvar - što učiniti?" Možda se zakasnina mogla izbjeći uz dogovor.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •