Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
red pepper obično se inseminacije ne rade između stimuliranih nego ih par odradi prije IVF-ova jer ako se već dođe do toga da se radi IVF onda nije opravdano više ići na inseminacije to je ko da ideš s konja na magarca...
mene je baš nerviralo to što nas je dr. stavio prvo da odradimo 3 inseminacije, ajde još prvi i drugi put sam se kao nadala ali onda mi je bilo baš dosta gubljenja vremena jer sam morala putovati u Rijeku radi toga pa gubiti vrijeme s posla itd. a nade sve manje. I bila sam upravu nismo mi bili kandidati za inseminaciju uopće, spermiogram nam je užasno varirao i meni kasnije našli endometriozu i svašta nešto tako da smo tek nakon 6 godina obilaženja klinika zatrudnili.
Meni rekao da uvijek imamo vremena napraviti inseminaciju tako da vjerujem da se može ići unatrag..a i prirodnjake mi je rekao da mogu ubaciti između stimulacija..Ja znam da je totalna glupost to što ja pričam,ali meni je najgori taj status quo..ti prazni mjeseci..kad sam u postupku, bilo kakvom, pa makar to bila i inseminacija sa 5 spermija ipak imam filing da se nešto događa, imam osjećaj da poduzimam sve šta mi je u moći..tako da sam trenutno uvjerenja da ću i to iskoristiti..ali vidjet ćemo..

Ja kad sam kretala u sve to htjela sam se odmah dokopati "pravog postupka",odmah sam ddoktora tražila stimulaciju, blabla..al sam vrlo brzo skužila da ovdje ništa ne ide preko noći i da ovdje jedino strpljenje čovjeka može spasiti..I da sad se vratim na početak možda čak i ne bi tako odlučno odbila inseminacije...I točno znam da mi je phiphy na samom početku rekla da se oboružam strpljenjem..tek nedavno sam skužila što je s time mislila