Stranica 28 od 29 PrviPrvi ... 1826272829 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Jutro curke, YM i Tigric cestitam vam od kakve divne vijesti. Zelim vam mirnu i urednu trudnocu a ostalima posipamo mnogoooooooooooo trudnicke prasine
    Viki ne brini to je sve normalno, svi imamo takve faze, nisam jednom pomislila da necemo uspjeti pa se sve izgladi samo strpljenje i bit ce sve OK...
    Nisma se dugo javljala, strasne sam mucnine imala, bas bas grozne, sad je malo popustilo...od jutra do sutra sam samo povracala, panika me hvatala da se sta ne desi bebici Bili smo na kontroli, sve je uredu a u petak idemo ponovo na UZ i ulazimo u 4 mjesec..Termin 20.12.2014. Veliki pozdrav za sve

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

.....na poslu imamo crapy svjetla od kojih oči ubijajju....

Što se tiče muževa, ah... morate zajedno pojesti kilogram soli, onda znate da ste muž i žena. To su meni rekli na početku braka. Prvih 7 godina je kritično, tako je statistika pokazala.... Dug je put još pred nama, Viki...
    Upali ste u krizu, ali ne treba odmah dignuti ruke! Tražite rješenje, draga.....

26.6. MM i meni je 4. godišnjica braka! Izborila sam se da nađem recept za kolač koji se meni sviđa. Ako želim kokos, bit će kokos! Uvijek tražim nešto da se njemu svidi i onda je to nemoguća misija....

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Esperansa prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro curke, YM i Tigric cestitam vam od kakve divne vijesti. Zelim vam mirnu i urednu trudnocu a ostalima posipamo mnogoooooooooooo trudnicke prasine
    Viki ne brini to je sve normalno, svi imamo takve faze, nisam jednom pomislila da necemo uspjeti pa se sve izgladi samo strpljenje i bit ce sve OK...
    Nisma se dugo javljala, strasne sam mucnine imala, bas bas grozne, sad je malo popustilo...od jutra do sutra sam samo povracala, panika me hvatala da se sta ne desi bebici Bili smo na kontroli, sve je uredu a u petak idemo ponovo na UZ i ulazimo u 4 mjesec..Termin 20.12.2014. Veliki pozdrav za sve
    u 4. mjesec!!! Super, pa već ste puno odvalili!

YM i Tigrić, kad će novo odbrojavanje? već smo predugo na ovom!

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Viki88, to je samo faza... mislim da je to normalno u svim brakovima, a mi koji se trudimo uz sve to imamo taj dodatan pritisak...

Biti će sve u redu, samo se trebate ispuhati, a onda ćete zajedni pričati, plakati, grliti se i opet će sve biti divno. Samo nema odustajanja

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i mi u glupoj fazi...dođe mi da odustanem od svega i da se veselim jer imam već jedno čudo koje volim najviše!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kudri, nema predaje!

Pokušavanje, dok dišem...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 03.06.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc +
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

A što, nitko nije primijetio da nema liste? Zakazujem lagano....

Žužy,
    slabo nam se javljaš u zadnje vrijeme. Zašto? Gdje si, što si, ima što novo?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sreco mislim da smo vec svi umorni od svega pa ni ne primjecujemo...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nivesa, a znam.........

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    A što, nitko nije primijetio da nema liste? Zakazujem lagano....

Žužy,
    slabo nam se javljaš u zadnje vrijeme. Zašto? Gdje si, što si, ima što novo?
    Ma tuuuu sam milo
    Nemam nemu inspiraciju ovih dana...a od jutra nemamo struje i taman su nam uključili dok su ovi iz elektre išli na gablec,ja iščitam sve kaj ste napisale i vrnu se oni iz gableca i cap,opet.
    Pa sam morala iti zamijesit štruklje,da mi brže vrijeme prejde...a sad slijedi peglanje.
    Nego,stigla danas moja vjerna družica...tako da sutra piši Srećo - 2. dc.
    Nek ide k jarcu..lagala bi da velim da se nisam ponadala,čak i unatoč padu bazalne.
    MM i ja smo pričali,dvije god. su kak sam doma..nema to više nekog smisla. Odlučili smo obaviti još ove pretragice kaj imamo sad u srpnju a onda se bacam na traženje posla. Pa ako nađem,dok se ufuram ćemo probati opet sa postupkom.Eto.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sad bi mi bilo idealno vrijeme za trudnocu!! HOCU BEBU! Bas zato bi bilo idealno!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy otkrij nam svoj ecep? Jesi i ti pila andole i tome slicno?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

A Žužić moja draga... što da ti velim... Neka bude kako si odredila. Mislim da je dobar plan. Sretno u traženju! Što bi voljela raditi? (premda možda nemaš školu ni iskustvo za to, hahahahahh), ono što bi voljela?

Inače, kao dvanestogodišnjakinja sam se igrala ureda... Imala sam kutiju vodenih bojica, to mi je bio telefon, jer izvana je imala one krugove, kao brojeve na pravom telefonu. I život me ponio u te vode, ali nisam baš to željela. Mašta - svašta! Voljela sam crtati i pisati pjesme. To su mi bili ozbiljni hobiji. Nakon što sam prošla prijemni za umjetničku, odustala od toga i upisala ekonomiju. I bolje, u kojem vremenu sad živimo. Ne bi me mogle slike prehraniti.

Ja sam primijetila da su moje glavobolje povezane s mojim zamaranjem oko pravljenja bebe. No sikiriki!

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Žužy draga...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Srećo,ja sam pak ko mala vukla palete po dvorištu i radila si pozornicu od kud bi se najbolje čulo kak pjevam
    Jaaao šta sam voljela pjevati...čak sam rekla da ako me koji dečko otpelja na koncert Celine Dion,da se bum udala za njega.
    Ko malo veča sam voljela šivati,jaako.Igrala sam se s barbikama u srednjoj a bome i dalje...al samo jer su mi trebale za modele.
    Šivala sam susedicama oblekicu za lutkice,i maštala kak bum jednom imala svolju krojačku radnju sa butikom u kojem budem prodavala svoje unikate.
    To je bilo nakon što sam završila frizersku školu koja me nije preveč zanimala,bedak.
    A sad,sad bi radila bilo kaj.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nikakve andole nisam pila. Zapravo, izbijegavala sam ikakve lijekove, ali sam se bacila na organsku hranu, puno govedji juhica i izbacila sve mlijecne proizvode iz upotrebe

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy otkrij nam svoj ecep? Jesi i ti pila andole i tome slicno?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooooooooooooooooooooooo!
    Ovdje neko zatišje, ujutro se natipka i onda nema nikoga.
    Ja naravno na poslu, i tako imam grč neki u želudcu.

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jutro!!

Mami, zbog čega ti je grč?

Nešto konkretno ili samo od posla općenito

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jutro svima!
    nivesa, nisi pitala ali ni ja nisam ni jednu tabletu popila osim prenatala koji sam kupila prije mjesec dana....a jel sam normalno, s time da moja hrana uključuje puno milječnoga u odnosu kako jedenYM. mislim da sve to nema puno veze..ko zna....mislim da se u ovakvim situacijama svi havatamo za slamke..ali nije naravno naodmet paziti na sve što unosimo u sebe.dapače.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

meni je bed jer imam ogroman izrast, čekam plaću pa sam se trebala ići farbati a sad drekec..uopće neznam što ću...a u petak na svadbu..a ja sijedi pramen na vrhu glave! (da sijeda sma sa 30 god...geni ...)čitala sam o tom farbanju, neki su za neki protiv..ja nisam u prvoj trudnoći a li nisam ni bila ovako sijeda...

cerepaha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj mirelis prvotno napisa Vidi poruku
    Danas bila na inseminaciji...
    Sad neizvjesnost dva tjedna...
    mirelis, kako se osjećaš? Ja sam isto u iščekivanju bete. Meni je inseminacija bila 25-og. Za sad je sve isto kao i svaki drugi ciklus - grudi nabujale i boleeee, tempica uobičajena bez obzira na utrogestane. Klasični pms simptomi, ništa novo. Betu sam planirala 16. dan. Ovaj put ne kupujem nikakve testove.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    meni je bed jer imam ogroman izrast, čekam plaću pa sam se trebala ići farbati a sad drekec..uopće neznam što ću...a u petak na svadbu..a ja sijedi pramen na vrhu glave! (da sijeda sma sa 30 god...geni ...)čitala sam o tom farbanju, neki su za neki protiv..ja nisam u prvoj trudnoći a li nisam ni bila ovako sijeda...
    Imas u bio&bio dobre boje sa kvalitetnim sastojcima,znam kako ti je.ja imam isto posred glave i sijeda sam od 17-te.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

cerepaha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

mirelis, tek sam sad skužila, možda bi bilo bolje da se prebacimo na odbrojavanje na potpomognutu.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ono kaj znam, kaj su pricali na predavanju, farbanje moze kao sa sto prirodnijim bojama i to ne pretjerivati.Ono kaj znam da se od kozmetike ne smije to su kreme sa retinolom, to nikako ne.Znaci kreme protiv bora itd...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

POzdrav cure! jutros sam otisla na wc, kad tamo, na wc papiru krv. Lijecnica opce prakse otvara ordinaciju za pola sata, pa cu je nazvati da vidim.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Imas u bio&bio dobre boje sa kvalitetnim sastojcima,znam kako ti je.ja imam isto posred glave i sijeda sam od 17-te.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
    baš ću probati! thanks..

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Završeno je moje sušno razdoblje "tamo dolje", počinje se nešto događati... Napooookon....

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    POzdrav cure! jutros sam otisla na wc, kad tamo, na wc papiru krv. Lijecnica opce prakse otvara ordinaciju za pola sata, pa cu je nazvati da vidim.
    hm...bed..ali nemora biti ništa ozbiljno...možda ono impalntacijsko krvarenje? jel puno ili smao na papiru?
    zašto ne zoveš ginića?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 04.06.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc +
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

YM, valjda nije ništa ozbiljno. Držim fige da je sve ok, da se sve da riješiti.....

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jutro! Cure moja Lh je jutros bila polzirivna! Cim je upila mokracu je potamnila! Znaci da ipak imam O!!!!!!!!
    YM cekam da se javis sa nekim dobrim vjestima!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nivesa, jej! Ipak si dočekala, ma neka je i na 22 DC, malo kasni, ali neka je!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E sad , za kolko da ocekujem vjesticu? I dal sad prestajem piskit trakice do iduceg ciklusa?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nivesa,
    LH trakice se obicno rade popodne, jesi dosad svaku piskila ujutro? Super da si docekala pozitivnu!
    O ce biti danas ili sutra, od dana ovulacije M nastupa 15-i dan, znaci racunaj ocekivanu M 19/20.6. Sretno!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kaj je najbolje, inace uvijek piskim navecer kad dodem s posla. Jucer sam dosla jako kasno pa sam se sjetila tek kad sam vec skoro spavala pa mi se nije dalo. Ujutro sam otisla na wc i sjetila se al sam vec.popisala prvu jutarnju mokracu pa.sam pricekala 20 min da se nekaj skupi u mjehur i ostala u soku! Kad sam vidjela da je pozitivna bila sam happy ko mala beba!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    nivesa,
    LH trakice se obicno rade popodne, jesi dosad svaku piskila ujutro? Super da si docekala pozitivnu!
    O ce biti danas ili sutra, od dana ovulacije M nastupa 15-i dan, znaci racunaj ocekivanu M 19/20.6. Sretno!
    Daj Bože da ne nastupi M.!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Joj sreco da bar... Al sumnjam jel smo zakciju imali preksinoc a danas ko zna da li cemo se i vidjet... ali ja sam happy i zbog O! Bar nesto! Mozda je bila nocas pa se plivaci izbore ak je jos koji ostao

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Samo da vas obavjestim: test sa sodom, kinezi i filing moje malenkosti je bio ispravan, cekamo curicu

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Odlicno Kris! Cestitam opet!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Poiskakali su mi pristici oko brade, tj na pregibu celjust pa prema dole. Jel imate kakvih simptoma osim ew i grceva kad imate O?
    Posljednje uređivanje od nivesa : 04.06.2014. at 12:21

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Samo da vas obavjestim: test sa sodom, kinezi i filing moje malenkosti je bio ispravan, cekamo curicu
    Čestitam jer ja sam gorući zagovaratelj curica!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uh, umorna ko pas...a di je jos 20 sati....uzas.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Samo ti nama ostani dobro,zdrava i velikog trbuha!!!!!!!!
    Pozdrav s mora tebi i tvojoj bebici!!!!!!!
    Citiraj Esperansa prvotno napisa Vidi poruku

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Žao mi je što je došal vještica...ali nemaq predaje,zna se...samo hrabro naprijed!!!
    i sretno,sretno s pretragama,nek sve bude ok...i u traženju posla...vjerujem da se sve događa s razlogom,i da sve ima svoje zašto i zato...tako da se iskreno nadam da će se u svemu tome,posložiti kockice onako kako ste vi željeli...
    Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma tuuuu sam milo
    Nemam nemu inspiraciju ovih dana...a od jutra nemamo struje i taman su nam uključili dok su ovi iz elektre išli na gablec,ja iščitam sve kaj ste napisale i vrnu se oni iz gableca i cap,opet.
    Pa sam morala iti zamijesit štruklje,da mi brže vrijeme prejde...a sad slijedi peglanje.
    Nego,stigla danas moja vjerna družica...tako da sutra piši Srećo - 2. dc.
    Nek ide k jarcu..lagala bi da velim da se nisam ponadala,čak i unatoč padu bazalne.
    MM i ja smo pričali,dvije god. su kak sam doma..nema to više nekog smisla. Odlučili smo obaviti još ove pretragice kaj imamo sad u srpnju a onda se bacam na traženje posla. Pa ako nađem,dok se ufuram ćemo probati opet sa postupkom.Eto.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

čestitam!!!!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

za tebe i da nije ništa ozbiljno!!!!
    drži se!!!!!!!!
    Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ja u 9 i pol već spavam ko klada..
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, umorna ko pas...a di je jos 20 sati....uzas.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Gdje nam je Yummy mummy....? Malo sam zabrinuta sad...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ja se brinem.... YM daj se javi!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •