Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2037

Tema: Xanax,Prozac i sl.u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja jos nisam bila kod geneticara. Razbolila sam se. Imala sam jedan smrtni slucaj i od tad sam koma. Stalno strahovi od smrti.
    Ja neznam dali tako vama ali ja sam dobila napadaje i strahove..uzas

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kostadinka24 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je strah od nezeljeni dejstva koi se mogu javiti procitala sam upatstvo i zaprepastila pisalo je krvarenje vaginalno krvarenje iz nosa i sad mi se strah sto ako bas se meni nesto od to desi ja sam sama cjeli dan sa moj sin i sta ako nije mi nesto dobro kad pocnem da ih pijem
    svaki lijek ima nuspojave. Obicni Andol uzrokuje krvarenje. Moze uzrokovati. Pusti sad to, farmaceuti to moraju navesti kada se desi i jedan slucaj krvarenja. Tebi je bitno da budes dobro zbog svog djeteta, ako ces imati nuspojave, sve se moze rijesiti, promijenit ce ti lijek. Najvaznije je da se stabiliziras i vjeruj doktoru ako je dobar. Ja sam pila lijek na kojem je pisalo da je jedna od nuspojava iznenadna smrt! U tom trenutku i stanju, bilo mi je toliko lose da me ni to nije zaustavilo da ga pijem.

Citiraj trazilica mira prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jos nisam bila kod geneticara. Razbolila sam se. Imala sam jedan smrtni slucaj i od tad sam koma. Stalno strahovi od smrti.
    Ja neznam dali tako vama ali ja sam dobila napadaje i strahove..uzas
    Ja imam strahove od bolesti. Ponekad panicne. Znam kako ti je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •