Ima ga tko? Konkretnije, zanimaju me njihove grill tave, ali mogu i komentari za obične tave i lonce. Imam kupon sa 50% popusta.
Piše: ferno green neljepljiva obloga, što god to bilo.
Keramički premaz?
Ima ga tko? Konkretnije, zanimaju me njihove grill tave, ali mogu i komentari za obične tave i lonce. Imam kupon sa 50% popusta.
Piše: ferno green neljepljiva obloga, što god to bilo.
Keramički premaz?
Ja imam samo jednu njihovu posudicu, malu rajnglicu u kojoj radim umake, griz i sl, a moze i za nabujke. Iznutra ima neki teflon-like premaz i ne zagara i ne hvata se nista. Ima zeljezne ruckice na kojima su silikonske koje se skidaju ako koristis u pecnici za nabujke i sl(ja jos nisam). Uglavnom kvalitetno iako mislim prilicno skupo. Ja sam dobila na poklon jer nisam mogla nikako naci nesto takvo a da ide na indukciju
Ako si u zg ima njihov ducan na krizanju gunduliceve i masarykove pa pogledaj.
Posljednje uređivanje od sillyme : 30.03.2014. at 08:48
ja imam noževe i zadovoljna sam. znam da je off topic, ali da se zna![]()
Tek sad vidim odgovor od sillyme…hvala, curke, akcija prošla, nisam ništa kupila…
Mojca, di si prije bila...![]()
Imam cijeli komplet posuda i vec 6 godina je kao nov,prezadovoljna.
Ma nema frke.
Ustvari, već dugo želim grill tavu od gusa, ova bi bila kao neka kompenzacija zbog tih 50% popusta.![]()
Ova moja je neki oblik gusa s tim premazom. Kupila sam ju slučajno i baš se.pokazala kao dobra investicija. A d. Stvar bude sasavija, uopće prije toga nisam imala dobro mišljenje o keramickom sudju.
Opet akcija Berhoffa, sad sam vlasnica grill tave (doduše, nije od gusa, ali nema veze): http://www.ina.hr/berghoff/
Pa da, gledam ja tih 15x24, a to maaalo. Znaci krivi podaci u letku.
Hvala ti!
Kupila sam i guljač, i on je dobar (a jeftin). Još ću i ono za češnjak, nisu imali neki dan.
Ima netko viška 5 naljepnica, ako da može na pp šta treba u zamjenu.
Ne tankamo na Ini.![]()
Imam ja. Ako želiš, pošalji mi podatke na pp, poslat ću ti poštom. I ne treba ništa u zamjenu![]()