Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Prijelaz u vise razrede

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj ide gradskim prijevozom svugdje. od 4. razreda. kod prijatelja na skroz drugi dio grada, na trening, sad ide svako jutro na neke male elektroničare u centar, u grad recimo kupiti si nešto ili neki dan je išao s frendom kupiti novi miš u trgovački centar...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    moj ide gradskim prijevozom svugdje. od 4. razreda. kod prijatelja na skroz drugi dio grada, na trening, sad ide svako jutro na neke male elektroničare u centar, u grad recimo kupiti si nešto ili neki dan je išao s frendom kupiti novi miš u trgovački centar...
    Viš viš... ovo bi moglo biti dobar mamac za mog starijeg - kad mu nešto zatreba iz Chipoteke ili sličnog mjesta, nek si ide po to! Ali nije to lako, kad je za rođendan dobio bon, mjesec dana je čekao da netko od nas ima vremena odvesti ga u trgovački centar, iako postoji gradski bus kojim se tamo stigne bez ikakvih problema. Ne radi se o tome da ne zna - zna te linije bolje nego ja, ali mu se ne da dignuti dupe. Da mu treba novi miš, taj bi ga naručio online, pa da mu poštar donese doma (karakteristika generacije).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •