Lutonjica prvotno napisa
prilikom narudžbe sam mogla odabrati vrijeme kad mi NE ODGOVARA dostava - to su bila zadnja 3 tjedna prije škole, dakle dostava je morala biti prije toga.
poslali su mi ponudu, ja sam lijepo uplatila, nitko nije napisao da je njima nemoguće dostaviti knjige prije toga. glavno da su primili uplatu bez da su se oglasili.
i onda ih ja početkom kolovoza pitam kad će dostava jer nas neće biti doma tri tjedna, kako smo i rekli, a oni onako začuđeni, da što je meni, da nema dostave prije ne znam, bubam, 20.8. ili tako nešto.
i onda smo kombinirali, tražili tko nam je od rodbine i prijatelja doma da može pokupiti knjige...
kad smo došli doma, vidjeli smo da neke knjige fale, i na računu je pisalo da su trenutno nedostupne i da će ih poslati naknadno. kako nisu bile obavezne (neki zadaci za vježbu, za doma) ja sam na kraju skroz zaboravila, i tek nakon par mjeseci se sjetim toga i napišem im mejl. I onda mi kažu da tih knjiga ni neće biti, pa sam tražila povrat novca.
Ali da se nisam toga sama sjetila, ne bi mi ni a ni be rekli, nit bi se javili, nit bi mi novce vratili.
dakle, nije ništa strašno ni dramataično, ali dovoljno neprofesionalno da se ja odlučim za nekog drugog kad ih hvalabogu trenutno ima jako puno koji nude iste usluge.