Pokazuje rezultate 1 do 50 od 343

Tema: oprostiti nevjeru radi djece ili ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako mi Prijateljstvo i laganje, varanje ne ide skupa u istoj rečenici... već samom prevarom izgubi se ovo prvo o čemu ti pričaš, zar ne?

:
    Pa i ne.

Kako mi sad stojimo, sasvim je sigurno da bi odmah rekli onom drugom da smo zaružili, ili se zaljubili, ili nam se netko svidio. Znači, misao vodilja nam je nema laganja. Držimo se toga oboje, za sada.

Lumpar, ono što sam htjela reći: u mom svijetu prevara sama za sebe je ništa, ali jako, JAKO držim do odnosa među nama. Ako su oni na bili koji način narušeni to mi je katastrofa. I sasvim sam sigurna da bi mi to bio sasvim legitiman razlog za razvod braka.

Iako, ima nešto i u ovome što Kris govori, da kad su odnosi u cvatu do prevare neće ni doći. Ali opet,ova aprina gitara me kopka, brijem da bih pala na nekog dobrog violinistu ili čelistu pa sve da mi ruže cvjetaju u braku. Druga je stvar bi li zakočila na vrijeme.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i ne.

Kako mi sad stojimo, sasvim je sigurno da bi odmah rekli onom drugom da smo zaružili, ili se zaljubili, ili nam se netko svidio. Znači, misao vodilja nam je nema laganja. Držimo se toga oboje, za sada.
    ma moš misliti, došao bi ti i u povjerenju rekao da se zaljubio. Kako da ne.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    ma moš misliti, došao bi ti i u povjerenju rekao da se zaljubio. Kako da ne.
    Trina je bila brza. Dugo nisam vidjela tako ruzicaste naocale. Kad te partner prevarei to je obicno znak da on vise nije ta osoba koja se drzi povjerenja i pricanja istine i samo istine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •