malena beba, super izgledaš. struk ti se drastično stanjio! samo naprijed. cubana i ja bih slikice!
ja i zuzi smo i dalje nerazdvojne. čak sam i dvogodišnjakinju navukla pa je dok sam bila u londonu svaki dan vadila podlogu i išlsa vježbati zuzi.
zavidim svima na plažnom vježbanju i moru, ali uskoro ću i ja na otok.
jučer sam uz zwow 72 radila ovaj trening za psitolse. traje možda 10min, nisam mjerila, ali upozoravam da je jako jako dosadan. više ga neću raditi... bolji je puno onaj tutorial od palcice, bar meni. ja mogu na desnoj nozi, na lijevoj se ne mogu dic bez malo pridržavanja.
na moru ću i ja napraviti nove fotke i staviti. mada sam jako slična. imam i dalje 45 kg. samo još malo definiranija.
flopice, wow! Ako vježbaš radi izgleda - ne moraš više vježbati! Suuuper figura!
novoj generaciji vježbačica!
![]()
Maruška thanks!
ali moram vježbati, moram
nije meni figura nikad bila problem
ali ipak godine čine pomalo svoje, opušta se koža, mišići...
ja sam od onih kojima vježbanje više benefita čini na psihičkoj razini
mada, lijepo je imati trbušne mišiće koji se naziru
mogu misliti koji je osjećaj imati ptave trbušnjake![]()
Flopi izgleda super![]()
Link poslan, osim Maruski, mozda ti je inbox pun, ne prolazi mi.
A pass, to cu pojest kad padnem ispod 60. Nisam jos![]()
mos i prije to su ipak proteini![]()
Cubana bravo,
napredak i te kako uočljiv!
meni osobno tuđe slike na kojima je sve zabilježeno predstavljaju jedan od jačih pokretača!
Cubana, ja još nisam dobila link
Flopice, wow! Super izgledaš!
flopi tvoje cu pogledat kad dodjem do laptopa!
anci super trening
to bi mogla sutra, danas nema vjezbanja za mene, evo me u rodilistu sa sestrom![]()
Cubana, pa ti si se bas dosta transformirala, vidi se iz aviona! Koliko je to manje kg?
Flopice, daj i meni slike. Ja sam trenutno isto na psihickom vjezbanju tj vjezbam da se bolje osjecam.
To je jedno 6-7 kg manje. Imala sam 67 kg proslo ljeto. Nekim brljavljenjem sam do siječnja pala na 64 i ovih je cetiri otislo relativno redovitim vježbanjem. Jos da je prehrana bolja...
MB, ooooo, držite se
palči, jeeej! super da si tu!
flopi, hebate, izgledaš mrak!
larmama, propustila sam ti odgovoriti: na puntijarku idemo bikčevićevom stazom. možemo se sfrendati na runkeeperu pa vidiš sve. čak i fotku stavim :D
Cubana, ogromna je razlika u odnosu na prošlo ljeto. Obzirom da ti kile padaju "samo" od vježbanja, lipo guštaj u spizi i dalje...
palčica, agresivan povratak...
Cubana, napredak je baš očit, bravo!
MB, čekamo! Koji lipi razlog za nevježbanje
Anči, ti i zhang kad napišete šta ste radile ja razumin samo Sljemeal svakako zvuči super
palčica, 7km trčanja? :respect:
Ja nikako nisam tip za trčanje.
Jedva čekam da se demantriam![]()
Hebate, sasa, jos izdefiniranija :padaunesvjest:
Zhabica![]()
palci bravo, konacnoooose vracas u igru
MB iam sta novog?
kod mene lower focus.
nema nista novo, ostavili je u rodilistu, nista se ne dogadja![]()
mi se vratili kuci pa cemo vidit
flopice i ti si mrak! stvarno!
kad narastem i ja cu biti ko tete vjezbacice
zhabica, ma ja sam puno dobila u trudnoci, a beba ima tek 6 mjeseci
i prva dva mjeseca sam tamanila tepsiju kolaca dnevno
cim sam prestala, krenulo je prema dolje i sad ih jedem u (meni) razumnim kolicinama
a lagano sam pocela vjezbati kad je mala imala dva mjeseca
ocekujem da ce sad ici sve teze dolje
palci bravo! opak ti je povratak!
vikki jel tebe jos boli?
mb, ipak stignes vjezbati
sasa, koliko kila???!!!!
ako je brojka tocna, ja sam toliko imala zadnji put paaa negdje u osnovnoj skoli (na pocetku valjda)
Anci, jel ti to svaki dan picis na Sljeme?
zhang ima koga na plazi dok vjezbas?
Palčica se vratila
Cubana, vidi se razlika i u kilama i u čvrstoćiZapravo je super vidjeti da se može napredovati bez velikih odricanja u prehrani i ubijanja u vježbanju.
MB, ~~~~~~~~~~
Zhang mi je danas na plaži među ostalim demonstrirala i pistol squat - s takvom lakoćom da sam ostala![]()
Sinoć sam otrčkarala 6 km lagano skroz, da razbijem grčeve od periode, večeras sam htjela iskombinirati nešto od ovih vježbi od Anci i zhang, ali sam na kraju sjela uz laptop i čašu vina nakon sto godina. Bar ću proguglati i proučiti vježbe![]()
Palci, bas mi je drago da si se vratila vjezbanju, nadam se da se ledjobolja vise nece ponoviti.
MB fenomenalno izgledas!! Bas si puno napravila, svaka cast!
Kod mene danas ubitacan trening. Ja bih odokativno rekla milijun kalorija potroseno.
Dakle, 5 rundi:
10 wall walks (probajte i patite sa mnom)
10 toes to bar (to ne mogu, do pola sam dizala noge)
20 tire jumps
Vrijeme nisam ni pogledala, samo sam se onesvjestila na kraju, mislim da je bilo oko 30minuta
Ali mi je zanimljiv napredak u wall walksima. Prvi put kad sam ih radila sam se jedva uspjela dici, a ovaj put sam uspjela i hodat (rukama), ne bas skroz do zida koliko bih trebala ali dosta blizu
Samo ako ne pazim kad podižem i spuštam maloga s poda, puno je bolje sad, razmišljam da konačno izvadim girju iz gepekaKažu mi da bi trebalo svakodnevno vježbati za išijas, bez obzira što ne boli, no tko će to sve stići, koljena, išijas, plivanje, trčanje, Zuzi...
imala bih vježbati za tri života
Zaboravih reći da zavidim Anci na Sljemenu, ja za to nemam društvo, MM-u ne pada na pamet otići gore osim autom![]()
flopice super izgledaš, neće ti puno trebati za definiranje mišića...
vikki ta tvoja vježba sa vinom mi se posebno sviđa...
palči...
Cubana, i ja bih slike!
mb super izgleda, a tek uzivo!!! curetak, i to vrlo zgodan
ja vjezbam gammu redovito, al jedem jos redovitije - danas neka rucak-proslava, pa onda sladoled :/
sad sam ljuta na sebe i odvjezbat cu za kaznu extreme circuit iako mi se oci sklapaju...
hvala, hvala svima!
ja isto jedem ko manita, volim kuhati i jesti i hranu općenito, sladokusac pravi
mada ponekad vidim da stvarno pretjerujem i loše se osjećam fizički pa ipak malo uspijem to dovesti u razumne okvire
ali slaaaadoled, majko mila to je sramotno koliko sam slatkača kadra progutati...
Ovi wall walks su ti uz zid ili prema zidu?
Meni je inace wall walk nesto kao mountain climber. Zapravo bi to bio wall climber
Spremam se na ove walks uz zid, vidjela sam ih kod tati, a jos ih nisam probala.
i ove toes to bar, to je sa ispruzenim rukama?
To bih mogla probati sutra.
Inace, na putu do plaze su ljuljacke pa tamo radim chin ups. I stariji samuraj radi sa mnom
I da, ima ljudi na plazi dok vjezbam, ne puno, onak, ljudi setaju, ja stenjem i pravimo se da se ne vidimo
Jedino klinci znaju doci pa proucavati.
Vikki, lajkam ti vecerasnji trening. Ja sam isto danas uzela odmor (osim vjesanja po ljuljackama)
E da, vikki i dalje ima dupe kao na slikama. Samo nam je mazala oci da je nakon trudnoce drukcije.![]()
Cucnjevi, cucnjevi... pa malo iskoraci pa opet cucnjevi :D
Lajkam ti drustvo, svako malo misto ima svoga samuraja![]()
TBC kasnim na posao, pa onda da zakasnim pristojno LOOOL
MB ima sta novo?
Zhang, moji wall walksi su prema zidu. Znaci legnem trbuhom na pod, stopala na zidu, ispruzena sam, i onda se krenem dizati i priblizavati zidu. Trebala bih nosom poljubiti zid, tj doci tako blizu ali ne mogu, dodjem do nekih 25-30cm od zida i ni makac. I onda se spustam na pod istom putanjom, sve dok opet ne legnem. I to je jedan wall walk. A kako si ti vidjela, da se rade kao mountain climbersi na rukama?
Toes to bar - da, ruke su ispruzene, visis na sipci i dizes noge dok ti stopala ne dodirnu sipku
Znala sam![]()
Ja sam najgoru bol u dupetu osjetila kad smo radili walking lungese sa opterecenjem, dosla sam do 40kg i kad se spustim u iskorak jedva bih se digla, noge se tresle ko prut a trenerica kometira da bas tako tesko treba biti, da se jedva dignes. Uglavnom, dupe sam osjecala danima nakon toga.
Walking lunges- pretpostavljam hodas u lungees stilu s utezima u rukama? Hodas bilo kako dok ima mjesta?
Ja sam danas malo za razbudjivanje :D nesto squat and press i sklekova na jednoj nozi.
Malo sam umorna i noge me bole od tri posjeta sljemenu ovaj tjedan.
Ja sam to vidjela kod tatiane. Znaci, ruke na podu, nogama se popnes po zidu koliko mozes (trbuh prema zidu) i onda radis nogama kao kod mc, sporije naravno. Vjetojatno bi se moglo i brzo, ali ja ne mogu.
Anci, ovi moji walking lugesi su bili sa sipkom, ali moze se i sa girjom ili s bilo kakvim utezima. Samo sto mislim da nista ispod 10kg nema takvo opterecenje da se jedva dignes, vjerojatno bi ih morala napraviti jako puno. Mi smo radili sa 20, 25, 30 i 40 kg. Sipku smo drzali na ramenima, laktovi prema van (sto je tesko, jer bi najradije spustio ruke). Ta sipka mi je ostavila takve modrice da sam izgledala ko zlostavljana
Zhang, pretpostavljam da se tebi nije tesko podignuti uz zid, pa probaj dodati shoulder tap kad si vec gore, tj dolje. MC u tom polozaju nisam probala ali mi se cini da se za to ipak moras odmaknuti od zida? Bar malo. Meni je sto sam blize zidu teze odljepit ruku od poda. S tim da kad sam ih prvi put radila uopce nisam mogla odljepit ruku.
E anci, pitala si za hodanje, hodas dok imas mjesta, pa se okrenes. Mi dmo radili 10 koraka sa svakom tezinom, a 40kg smo 2x
I ti wall walksi bi se trebali raditi uz pravi zid, ni slucajno knauf ili nesto slicno![]()
poceo je porod, cekam njenog muza da me skupi pa cemo za st
uf drzite fige da bude prirodan porod (prvi je imala carski).