Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Setnje s bebom -- kada i kako

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Jedna poznanica prekjučer šeta u kolicima po vjetru svoju 1,5 mjesečnu bebu u kolicima. Ako se dobro sjećam- bez kapice. Jesam li baba ili je to ipak prerano bez obzira što je ljeto???

Naša druga beba će biti prava zimska mezimica i sigurno neće ići van prije 3 mjeseca starosti, a i tada će biti uvjetovano vremenom jer će biti veljača.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna poznanica prekjučer šeta u kolicima po vjetru svoju 1,5 mjesečnu bebu u kolicima. Ako se dobro sjećam- bez kapice. Jesam li baba ili je to ipak prerano bez obzira što je ljeto???

Naša druga beba će biti prava zimska mezimica i sigurno neće ići van prije 3 mjeseca starosti, a i tada će biti uvjetovano vremenom jer će biti veljača.
    Sorry, pretjerujes. Kakva kapa po ovom vremenu?

Moje prvo dijete bilo je u setnji 6., a drugo dijete 4. dan zivota (dan nakon izlaska iz rodilista). 20-tak minuta po kvartu, bez kape. Prvi susret s kapom imali su krajem ljeta za vecernje setnje.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kakva kapa, pa vani je 30+ stupnjeva! Moji su bili jesenski zimske bebe, ali smo isli van cim smo mogli, da nije puhalo. Inace bi ih dobro obukla i na zrak.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

A bože jeste opake s kritikom na moje pitanje. Živimo u planinskoj klimi gdje puše nekada (i ljeti i zimi, nema veze) da te dobro zanese, a tad ni kapa ne pomaže. Da, nekada baš radi vjetra stavim laganu kapicu na glavu i ljeti, no nije bitno. Što ste se toliko zgražale na pitanje? Stvarno mi niste jasne. Meni se stvarno čini da je to rano za bebu pa sam zato pitala da li je to rano za bebu. Brate mili, kao da sam vas za dupe ujela pa ste sve poskakale. Stvarno sam se razočarala u vama. Vas bolje ništa ne pitati, očigledno.

A za moju bebu, zimsku bebu računam da neće ići van, barem ne u šetnje isto radi klime. Zimčuga i opaki vjetar, a vi se grozite koliko god hoćete, hehe! Ima svježeg zraka i kad ga pustiš u kuću, kraj otvorenog prozora ima puuuuuno zraka, ledenog i svježeg, ali nema uz to ledenog i opasnog vjetra kojeg se nekada prepadnem i ja odrasla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •