Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: Hitno: prekid ljetovanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Damatinski = Dalmatinci. Referiram se na članke (nekog od njih, a biće i Pavičić kakav člančić o turzimu napisao) stila šta će vam išta doli morae pored ovakve lipote. Da plaćaju i dolaze na 7 dana kužili bi. Ali, vjerojatno se ne mogu ufurati u takve priče, svako gleda iz svoje vizure, ma koliko se trudio širok bit...
    Da, istina.... to je stvar očekivanja.

Za mene je godišnji odmor spavanje u nekom drugom krevetu. Baš zato jer idemo na 7 ili 10 dana (kako se uspijemo ispružiti) ne dozvoljavam da me ružno vrijeme omete u odmoru, jednostavno računam s tim.

Uostalom, znam i za puno gore - mjesec dana u Cardiffu i Caerphillyju - bilo je možda 3-5 dana bez gadne kišurine. Roba mi se upljesnivila (ne samo oprana nego i čista u koferu) uslijed te količine vlage u zraku. Vreća za spavanje isto. A London nije niš bolji.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, istina.... to je stvar očekivanja.

Za mene je godišnji odmor spavanje u nekom drugom krevetu. Baš zato jer idemo na 7 ili 10 dana (kako se uspijemo ispružiti) ne dozvoljavam da me ružno vrijeme omete u odmoru, jednostavno računam s tim.

Uostalom, znam i za puno gore - mjesec dana u Cardiffu i Caerphillyju - bilo je možda 3-5 dana bez gadne kišurine. Roba mi se upljesnivila (ne samo oprana nego i čista u koferu) uslijed te količine vlage u zraku. Vreća za spavanje isto. A London nije niš bolji.
    Ovi iz Cardiffa, da su u Krku, ne bi mogli vjerovat o čemu mi pričamo otprilike ko ni onaj Amer što ne kuži propuh . A sigurno ni troje mojih dragih pisaca ne bi vidilo beda dok god ima dobre literature. Ali, nismo svi isti i puno toga je stvar očekivanja. Mislim - za čitat možeš bit i doma, ne moraš plaćat. Ko pak očekuje sunce i more, a sprema se na sjev. jadran, mora pripremiti (sam) backup zabavu. A, s promjenom klime, u sve bitnijo mjeri će to morati i ljubitelji juga. Ili da padobranče i tako si zadrže fleksibilnost.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.07.2014. at 16:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •