Prvo sam gledala koji to ludaci stavljaju smede-bez plocice u djecju sobu u potkrovlju, a sad se i ja moram nadovezati na vase oftopicarenje.
JaMajka, molim te preispitaj sto doista zelis i sto je to moderno, svjeze i drugacije sto zelis!
Primi savjet od osobe koja je htjela nesto slicno, pa je kupaonicu oblijepila pastelno plavim i petrolej zelenim Villeroy Boch plocicama i Bisazza staklenim mozaikom u tim bojama na podestu za umivaonik (kako god se to zove) i okomitim toboze bordurama kao granicama kade, ugradbenog kotlica.
8 godina kasnije mi je vise pun kufer tih boja i ubila bih za bijelo-sivu kupaonicu u kojoj mogu za 1000 kn promijenti sve detalje i imati novu kupaonicu. Novu, svjezu, u bojama koje su mi bas sada shic! A cekic nece u tu kupaonicu jos prekonekoliko godina, prekvalitetne plocice sam kupila
Ontopic, imam i ja djecju sobu u potkrovlju koju ocekuje namjestanje negdje najesen.
Soba je ponesto kobasicasta, pa bi na kraju tog tunela stavila neki ugradbeni ormar da ju malo skratim i napravim dovoljno skladisnog prostora. Kako organizirati djecji ormar? Ladice? Police? Stanga? Cega mi treba najvise?
Pod je laminat dimljeni hrast, vrata laminatna boje bukve (zbljuv, ali Svabe ne daju bas puno izbora), ima dovoljno velik prozor koji u kosinu ulazi krovicem (nemam pojma terminologiju). Kakve boje namjestaj birati?