Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pita me frendica pred par godina da li skoro idemo opet u Ikeu. Možda, rekoh, što ti treba. Ništa zapravo, išla bi s vana, uvijek tamo imaš na što potrošiti 100 eura.

Ja imam dosta toga iz Ikee, u neka, sretnija vremena imali smo godišnju vinjetu za Austriju, bili smo tamo baš često.
    Billy biblioteka se pokazala sasvim dobar omjer para i muzike, hrpa sitnica isto... Omiljena dekica, rucnici, zavjese, prekrivaci, inox zdjele u obliku polukugle su najgenijalnije od svih koje sam ikad imala... Beštek.. čaše..
    Cijene su ok, nije mi žao za 5 godina kupiti novi set čaša. Ikea family ponuda uvijek bude zanimljiva...i nikad nisam izašla iz Ikee samo s onim po što sam došla. To je zaheb.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    ...i nikad nisam izašla iz Ikee samo s onim po što sam došla. To je zaheb.
    Da, to je ujedno i jedini problem s Ikeom

Nadam se da će i u zagrebačkoj biti onih Daim torta

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Billy biblioteka se pokazala sasvim dobar omjer para i muzike
    E. je sad preuredjivala svoju sobu, pa je izbacila stari namjestaj i uzeli smo bijelu Billy biblioteku koju sada vise nece imati u ponudi (jer ju sad nude u drugoj varijanti, sa "prozirnim" dijelom, a to nam se nije svidjalo), bila je snizena nekih 35% otprilike. Uzeli smo vise ormara, pa vrata posebno, tako da smo dio ormara pretvorili u ormar na zatvaranje, dio ostavili otvoreno za biblioteku, super je ispalo.
    Pisaci stol i stolica, takodjer Ikea.
    Kutije za slaganje raznoraznih sitnica - ona je izabrale one "drzace novina", pa kutije sa odjeljcima i poklopcima, idealno za curice za nakit i sitnice, pa onda velike tekstilne kutije + kutije za cipele (u kojima drzi baletne papucice, jazz dance cipele, karakterne cipele)...
    Uglavnom, totalno si je preuredila sobu za dobar omjer novaca vs. kvalitete.

Redovito sudje mi je takodjer iz Ikee, jedino me razocarala njihova tava za palacinke.
    Pa posteljina, deke, okviri za slike, posude za cvijece... takve sitnice.
    U apartmanu imam Malm i Pax namjestaj... Lack mali stolici su super za koristi/baci.

Inace bas volimo djirati po Ikei , a pogotovo sad otkako su nadogradili Tiare shopping centar (Villesse - IT)... posaljes muza u kino, i iha!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •