Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: A4 biljeznice- koje su kvalitetne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kakve uopce biljeznice idu od 5.razreda?
    pisanke više ne?
    što za koji predmet?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    a kakve uopce biljeznice idu od 5.razreda?
    pisanke više ne?
    što za koji predmet?
    Moji dečki sve imaju velike bilježnice. Zapravo, A5 uopće nikad nisu ni koristili. Čak i svaštaru (onu koju uvijek nose u torbi, u kojoj piše raspored i u koju se piše ako nešto zaboraviš) imaju A4. Nisam htjela ni čuti da im kupujem bilježnice tvrdih korica za ostale predmete osim hj i mat, jer su torbe ionako preteške.

Za hrvatski jezik i matematiku žele bilježnice tvrdih korica, debele, tako da cijela nastavna godina stane unutra (osim geometrije, to uzmu tanku, ne premekanih korica).

Ostali predmeti - ovisno o frekvenciji. Za prirodu/biologiju je dobro imati veliku jer ima dosta crteža i sistematizacija koje ružno izgledaju u A5 bilježnicama.

Za strane jezike isto - velike bilježnice su obavezne jer malu se ispiše u roku keks, a i teško je štajaznam nepravilne glagole pisati u malu bilježnicu.

Za povijest profesorica traži veliku bilježnicu, ne mora biti debela. Za geografiju ne traži ništa posebno, ali se pokazalo da je velika bolja od male.

Kajdanka za glazbeni - moj stariji ima jednu debelu od petog razreda i držat će mu do osmog, ali to je samo njegova odluka, prof. to nije tražila.

Ostali predmeti (izborna informatika, vjeronauk, tehnička kultura) - toliko se malo piše da jedna A4 prosječna bilježnica izdrži više godina. Moji dečki to koriste, pa ako je bilježnica ispisana do trećine ili manje, istu koriste i za novu školsku godinu. Časna riječ, nisam ih na to tjerala (dapače, uvijek bih im rado kupila nove) ali tvrde da su im dobre i stare.

Nemam neku omiljenu marku, ali mislim da smo u Muelleru Target i mi kupovali i bile su ok. OBAVEZNO ih omatam samoljepivom folijom, čak i one tvrdih korica, inače se redovito raspadnu na hrptu.

Ostalo - od petog razreda moji više nemaju pernice na kat, ali u običnoj pernici nose par bojica jer im često trebaju. Da se mene pita, i dalje bi nosili pernice s malo više pribora, ali ja sam mama - koga briga za moje mišljenje... he he he ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •