Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni se sviđa ići u talijansku Ikeu. Šetati i razgledavati, jesti, piti kavu, kupiti cvijeće i pokoju sitnicu, stvarčice za djecu, ali...meni nije lijep njihov namještaj. Nisam nikad kupila. Nekako, nije to po mom guštu, nije čvrsto, bar mi se tako čini.
    No, atmosfera je stvarno odlična.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo prije 13/14 godina kupili namjestaj za kupaonu u Ikei u Grazu i do danas se dobro drzi. Kada se prije koju godinu (4/5?) otvorila Ikea u Villesse isla sam znatizelje radi, a i trebale su mi neke stvari. Tada sam kupila identicne drzace za rucnike kao i x godina prije i osjecaji su mi bili pomijesani - taj hvaljeni dizajn se uopce ne mijenja, uvijek isti
    Tako da je i meni tamo sve predvidljivo, neinventivno, ali opet sjajno za neke nezahtjevne prostorije, vikendice i sl. A i zgodnih jeftinih sitnica se nadje.
    Npr. opet se spremam u Ikeu, ne znam dal' u Zagreb ili Villesse, moram prouciti ponudu i cijene, po neke kutije od po 5 eura i vjesalice na stalku od 10. Za te stvari su stvarno nenadmasni

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dajte bacite link na tu čudesnu stiskalicu češnjaka, vidim da ih ima više pa da uzmem pravu

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se sviđa ići u talijansku Ikeu. Šetati i razgledavati, jesti, piti kavu, kupiti cvijeće i pokoju sitnicu, stvarčice za djecu
    Jos mi je bolje otkako su s njom spojili shopping centar (Tiare - Villesse).
    Spojim cjelodnevni dan u shoppingu s puno pauza, mozda i kino, druzenje s frendicama...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Jos mi je bolje otkako su s njom spojili shopping centar (Tiare - Villesse).
    Spojim cjelodnevni dan u shoppingu s puno pauza, mozda i kino, druzenje s frendicama...
    ja se jutros s mužem zakačila zbog Ikee. došao sinoć s poslovnog puta, a ja sva oduševljena te Ikea ovo, ono, katalozi, sva u slavljeničkom duhu s ove teme. jutros se sprema na posao (ja na GO još uvijek), vadi dokumentaciju iz torbi a ja opet joj, jedva čekam da odemo u Ikeu...trla brla...a njemu prekipjelo - ženo božja, što si ti sada otkrila Ikeu, koliko ti već dugo govorim da odemo u Italiju (u spomenuti Tiare-Villesse), a ti ma ne, ne da mi se (nisam tada, priznajem, znala za sve te divne stvari koje nudi a vi ste nabacile linkove). eto, tako, sada znam da mene zg Ikea neće vidjeti jer on i ako bude inzistirao da idemo ja ići neću (tvrdoglava mazga, što ćete?). baš sam tužna. jedino mi još preostaje da se ukrcam nekom drugom tko bude išao, ionako bih voljela ići bez djece (a od danas i bez MM).

ova se tema nekako prirodno vezala za onu o opremljenosti apartmana, pa bi moj prijedlog bio da u Ikei otvore poseban odjel - opremanje apartmana s nekoliko pododjela - što mora imati apartman od 40-50, 60-70, 80-90...eura po danu.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ...meni nije lijep njihov namještaj. Nisam nikad kupila. Nekako, nije to po mom guštu, nije čvrsto, bar mi se tako čini.
    .
    Možeš nam odati gdje ti voliš kupovati namještaj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •