Meni isto nije jasno kaj HZZO ima s tim, ali cure vele da ima pa se možda nekaj mijenjalo po tom pitanju.
Kad sam ja išla na neplaćeni trebalo je poslodavcu najaviti i poslati pisani zahtjev najkasnije 30 dana prije isteka redovnog porodiljnog i to je bilo to.
Dobila sam odluku od poslodavca, odjavili me s mirovinskog i socijalnog i pošto sam se ja ranije vraćala na posao, prije isteka tri godine, opet sam poslala pisani zahtjev (prije sam nazvala kadrovsku službu i najavila što namjeravam) i vratila se radit.
Jedino što su me pokušali izvozat jest da su mi ponudili pri povratku ugovor na tri mjeseca, a ja radila za stalno već 10 godina prije. Uljudno sam se zahvalila na novom ugovoru jer imam stari koji mi je bolji i tako je i bilo. Najnormalnije sam radila dalje svoj posao na svom radnom mjestu kao da nikada nisam ni bila odsutna. Kasnije mi taj prekid staža nisu računali ni kod jubilarne nagrade, a ni za otpremninu kad sam odlazila iz firme. Sva prava sam ostvarila kao da prekida staža nije bilo.