Yummy,
vezano za folnu, procesljaj malo ovu temu
http://forum.roda.hr/threads/85418-M...60#post2649860
mozda naidjes na nesto zanimljivo. Jesi li radila pretrage trombofilije?
Yummy,
vezano za folnu, procesljaj malo ovu temu
http://forum.roda.hr/threads/85418-M...60#post2649860
mozda naidjes na nesto zanimljivo. Jesi li radila pretrage trombofilije?
Kavicaaaa za moje curke!
danček---hvala na kavici!!!!!!
žužy-hvala,hvala
yummi-i ja bi takvog dr....al kao što ivana kaže-nek ga ti što manje viđaš,prvi tj sad drugi put kad ti bude rekao"imam sretnu vijest"...a onda sve do 9 mj. uspješne t.
pilemalo-super beta..čestitam!!!!!
curama kojima je došla m.-![]()
Jutro!
Pokrili smo i jučerašnji skok BT!
Sad čekanje..........![]()
jutro! zadarmamica, pa kaj ti čekaš?? jel imaš kakve simptome? temepratura još uvijek 37?
lista za 04.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 44 dc +
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
adrianovamamica ~~~~~~~~~~ 34 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro..ja danas odčorila do pol 11
Moja temp. je lagano u banani.. (btw,stigli nam nalazi kariograma,normalni smo tipovi)
Šiškice,dobro došla u gornji dom!
Srećo,viš da nije bilo teško..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri,a kaj ima pri tebi?![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 04.09.2014. at 12:00
Žužy, a šta da ti kažem.... Živa bih se pojela da nismo jučer pokrili....I ovako je teško, haha!
Cure moje dobar dan,da se malo i ja javim i upoznam sa vama,mm i ja zadnjih 3 mj se eto odlucili vrijeme je za akcijuposto sam u 1 braku isla na potpomognutu sad je u pitanju kucna radinost,nadamo se jednoj maloj pisulji ili pisulincu..svima vama zelim da sto prije ne docekate slavnu M .. ovaj mj smo se trudili ali su me "napale gljive" pa se nadamo usprkos tome da ce sve biti ok..
Bok dame.. Kavu sam preskočila, uzela čaj jer za nevjerovatno jučer sam se prehladila pa sva balim, grlo zeza malo..samo mi je to još falilo. I još mi je nevjerojatno da sam stvarno trudna..
Žuži (neznam podebljati ime na mob) palac gore za uredne kariograme. Mi svoje nismo radili, sve si mislili budemo, pa eto sad je kasno, ostaje samo nada da su u redu.
AdrinanovaMamice, neizmjerno mi je drago na tvome plusicu. Cesto puta sam se rasplakala na drugom forumu citajuci tvoje postove. Nadam se da ce ova trudnoca proci potpuno uredno, da ces biti puna energije i elana. Da ce te zaobici mucnine i da ce porod biti jako brz( taman da stignes u bolnicu)...da ce beba biti zdrava i da ce samo papati i pavati prvih2-3 mjeseca
Daaaan!!!! Navratih slučajno, kad ono 3 plusića. ...ova vaša lista zahtijeva čestitke! Svim našim trudnicama od srca čestitam, djevojke želim vam dosadne, školske trudnoćea ostalima ~~~~~~~~~~~ da opet kad pogledam bude opet bar 2-3 plusića
Sandra,!
Kupila sam si digitalni toplomjer..i idem ja izmjeriti u ustima-37.1,i pod pazuhom 36.4
Koja razlika.
kad smo već kod temperature, danas mi je 36,0, znači u 3 dana od 36.9, pa 36.3 i sad 36.0, valjda je onaj prvi dan bila neka anomalija...
kod mene niš...odnosno, nemam pojma niš. cice više nisu teške i bolne kao nakon ovulacije, bole samo na pritisak. bazalnu ne mjerim, ali je dnevna povišena - 37,2. No, takva temperatura mi bude svaki ciklus do zadnjega dana...ali ne nadam se ničemu jer nikakvih simptoma konkretnih nemam!
AdrianovaMamica moguće da se i nisi prehladila jer simptomi prehlade su vrlo često upravo simptomi T
Mene 12dc navečer lijepo počeo šarafiti lijevi jajnik, a mm blaženo "pili drva"pa mi ga bilo žao buditi. Onda je jučer-13dc odjurio rano ujutro, prije nego sam se probudila i opet ništa. Sinoć se baš eto našao s nekim društvom i došao iza ponoći pa je jutros bio u carstvu snova kad sam ja odlazila na posao, tak da opet niš.
Iskupio se popodne kad je O bol već prošla (još sam jutros malo osjetila, čak mi je danas i prišt skočio na rubu gornje usne-gledala sam neko kinesko tumačenje prišteva na licu, kažu da je to znak O
). Znači jedino ak su dečki preživjeli od 11dc ujutro ili su ovi friški popodnevni uspjeli uhvatiti gđicu js. Sad onaj najgori tww...
Dobro jutro cure,na poslu ali ipak da vam zazelim ugodan dan,i da danas vam bude sve kako si pozelite,svim friskim trudnicama cestitaaammmm!! A nama ostalima da im se pridruzimo..Danas mi je 21 dc ..inace dolazi 28 ..ledja me otkidaju..glava mi tutnji..
3.d.c. dosla vadit amh, nocas proljev i mucnine (metformin krenio sa svojim...) i primjetila sam da sam svaki put kod dr. ili u bolnici (krv, nalazi, pregledi ili bilosto) ko za vraga bas kad radim nocnu, sto je uvijek 2put tjedno al opet.. ko da ne postoje doktorima dani osim utorka i petka
Sreća_83, bravo! glavno da ste pokrili!
Cure, ja sam jučer popodne imala neki crvenkasto-roskast iscjedak. skroz malo, ali ga je bilo.
nije bio kao spoting - smeđe, već baš roskasto...nekako je prekasno za implantaciju, s obzirom na dc (29) i dpo (14), osim ako ovulacija nije bila tad kad sam mislila, već kasnije...nemam pojma.
ili spoting bude i takve boje?? heeelp, sva sam zbunjena.
inače, cice i dalje teške i pomalo bolne. i, ne mjerim bazalnu temepraturu, ali jutros sam onako bezveze i bila je 36,8C, a preko dana mi je 37,2.
jaaaooo, rekla sam sama sebi tisuću puta da se neću nadati, a evo me, opet se hvatam za svaku slamku!
Posljednje uređivanje od kudri : 05.09.2014. at 10:59
kudri,
spotting moze bit raznih boja, on samo oznacava kolicinu, ne i boju krvarenja.
na tvom mjestu bih danas vec naveliko rudarila unutra da vidim ima li jos kakvih tragova, ako nema - nadala bih se.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rudarila sam jučer navečer, nije bilo...budem danas navečer opet malo, sad mi je malo nezgodnor raditi to na poslu hahahaha
Posljednje uređivanje od kudri : 05.09.2014. at 11:21
bubi, vidim u potpisu da vam je danas neki važan dan! jesi u bolnici? držim fige da potraga prođe dobro!!!!
nisam jos stigla promijeniti potpis, danas je nadjeno nesto plivaca tako da se nada u bolje stanje opet vratila.
mi naime hvatamo "bolji" sgram kako bismo nesto eventualno smrznuli, buduci nam skace od stanja da ih uopce nema do toga da ih ima u desetcima miliona, s 0-4% pokretnih.
danas nisu smrzavali jer ih je ipak bilo premalo pokretnih, ali cemo vjerojatno pokusati jos koji put prije postupka u 10mj.
Cure u ponediljak negativan test a u srijedu vam nisam rekla.. roskasto smedi iscjedak.nesto malo.tada neki bolovi i to je to.menzis nisam jos dobila.
zadarmaminca koji ti je danas dpo?
na tvom mjestu bih ponovila test.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da, možda ti je u srijedu bila implantacija??? jel znaš kad si ovulirala ili ne pratiš? ako je bila fakat implantacija, onda je u ponedjeljak bilo prerano, ali je sad aman taman :D
ajde brzo na pišanje!!!
koliko si sigurna u dan ovulacije?
19dpo bi odavno vec trebala doci M.
Jutros sam vozila biciklu sa malim u sjedalici i stavila tampon u slucaju da dobijem.dosla sam doma i nema ama bas nista osim normalne bijele sluzi.
Sigurna 100% u ovulaciju.svaki mjesec tocno.ciklus 29dana bude jedna ovulacija a drugi mjesec 34dana i budu dvije ovulacije.i tako naizmjenicno.
14dc bolovi i prozirna sluz.jedino moguce da se dogodilo da dva mjeseca zaredom imam duplu ovulaciju.jer 17.dc sam koliko se sicam imala cudnu bol i mislila se...ma nije moguce opet.
Ali za 14dc sam 10000% sigurna.bradavice bole kad stisnem.
ponavljaj test!
Curke, imam cca 20-30 Wondfo LH trakica koje poklanjam i takozvani FRER (first response) test na trudnoću (jedan je meni donio sreću) )
Prednost curke koje su u Z dijelu ZG ili centru tako da MD može obaviti primopredaju
Hajde, javite se tko treba![]()
majuška, ja bi! dođem di treba po toinače živim na kajzerici, a radim na prisavlju...
Posljednje uređivanje od kudri : 05.09.2014. at 13:17
Bubekica - tako mi je drago zbog vas!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~1da ih bude cijelo čudo!!!!!!![]()
lista za 05.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~ 45 dc +
adrianovamamica ~~~~~~~~~~ 35 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
zadarmamica,kudri,ajd vi to provijerite testićem..
Trudnice naše,osječam se ko papagaj
Imamo tako lijepa i nesvakidašnja tri plusića na listi,hoćemo li na novo Odbr.?