Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1244

Tema: Odbrojavanje 7/14................. .............. ............by Lorelai

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bok dame.. Kavu sam preskočila, uzela čaj jer za nevjerovatno jučer sam se prehladila pa sva balim, grlo zeza malo..samo mi je to još falilo. I još mi je nevjerojatno da sam stvarno trudna..

Žuži (neznam podebljati ime na mob) palac gore za uredne kariograme. Mi svoje nismo radili, sve si mislili budemo, pa eto sad je kasno, ostaje samo nada da su u redu.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

AdrinanovaMamice, neizmjerno mi je drago na tvome plusicu. Cesto puta sam se rasplakala na drugom forumu citajuci tvoje postove. Nadam se da ce ova trudnoca proci potpuno uredno, da ces biti puna energije i elana. Da ce te zaobici mucnine i da ce porod biti jako brz( taman da stignes u bolnicu) ...da ce beba biti zdrava i da ce samo papati i pavati prvih2-3 mjeseca

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Bok dame.. Kavu sam preskočila, uzela čaj jer za nevjerovatno jučer sam se prehladila pa sva balim, grlo zeza malo..samo mi je to još falilo. I još mi je nevjerojatno da sam stvarno trudna..

Žuži (neznam podebljati ime na mob) palac gore za uredne kariograme. Mi svoje nismo radili, sve si mislili budemo, pa eto sad je kasno, ostaje samo nada da su u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •