Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Čovjek se uvijek može bojati i stajati na mjestu zbog straha. Shvaćam da ga je strah boli, ali ne znači da će opet biti tako. Meni jako bliska osoba je rodila (sve je bilo u redu do tada) i postala je mama na samo nekoliko trenutaka. Ne zna se zašto se to dogodilo i rekli su im da nema razloga da se ponovi. Za 2 godine su se "oporavili", zatrudnjela je i sada ima divnog sina. Koliko njih ima savršeno zdravu djecu pa poginu u ranoj mladosti, a dosta takvih roditelja znam. Hoću reći, čovjek ne može upravljati time da sve bude u redu i nema nikakvih garancija. Ja se nekako nadam da će kod nas sve biti u redu (iako se neću skroz opustiti do poroda, a onda kreću druge brige), znam da ćemo učiniti sve što je na nama, a više od toga ne možemo.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Čovjek se uvijek može bojati i stajati na mjestu zbog straha. Shvaćam da ga je strah boli, ali ne znači da će opet biti tako. Meni jako bliska osoba je rodila (sve je bilo u redu do tada) i postala je mama na samo nekoliko trenutaka. Ne zna se zašto se to dogodilo i rekli su im da nema razloga da se ponovi. Za 2 godine su se "oporavili", zatrudnjela je i sada ima divnog sina. Koliko njih ima savršeno zdravu djecu pa poginu u ranoj mladosti, a dosta takvih roditelja znam. Hoću reći, čovjek ne može upravljati time da sve bude u redu i nema nikakvih garancija. Ja se nekako nadam da će kod nas sve biti u redu (iako se neću skroz opustiti do poroda, a onda kreću druge brige), znam da ćemo učiniti sve što je na nama, a više od toga ne možemo.
    Upravo ta Sadie nemožemo promjeniti tok događaja nego prešaltati na neku normalnu pozitivu s dozom opreznosti,i ja sam izgubila 4 prirodne trudnoće jednu iznjela do kraja,jednu biokemijsku,i evo jedno koje me upravo lupka i nadam se jednom ljepom susretu i vjerujem da će to i doći,iako se ponekad i malo spustim na zemlju jer svjesna sam da je sve moguće,a vjerujem u čuda jer čuda se ipak nama događaju ,sretno vam cure.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •