Pokazuje rezultate 1 do 50 od 411

Tema: Komplikacije (čuvanje trudnoće)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nevjerojatno kako neke osobe mogu biti zle!
    Kako je to država oštećena ako je trudnica na bolovanju? Tako što će joj ona isplatiti naknadu, a ne poslodavac? Pa, svaka žena uplati u tu državu mnogo puta više od tih nekoliko naknada.

Svaka trudnica ima sva prava da bude doma i ne radi, ako se tako bolje osjeća. Ima pravo da spava do kada hoće, da bude u toplom, da ne juri, neka samo odmara i brine o bebi u trbuhu.
    Država bi trebala biti itekako sretna što joj se rađaju novi građani i svakoj trudnici omogućiti da joj trudnoća prođe lijepo, željala ona raditi ili ne.

To što je trudna sasvim je dovoljna komplikacija, ma kako zdrava ona bila
    A ja kad ovo procitam, odmah mi dodje drago sto ne pridonosim ni kune sustavu u kojem netko iz vlastite komocije hladi jaja na moj racun.

I bas mi je zao sto se tako osjecam.

Inace se u potpunosti slazem da svaka trudnica ima prava biti doma i ne raditi ako se tako bolje osjeca. Naravno da svaka slobodna osoba treba imati pravo na to, ne samo trudnica. I biti u toplom, odmarati, brinuti o bebi u trbuhu, psicu u kosarici i maci na kaminu. Na svoj racun, ne drzavni.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    A ja kad ovo procitam, odmah mi dodje drago sto ne pridonosim ni kune sustavu u kojem netko iz vlastite komocije hladi jaja na moj racun.

Inace se u potpunosti slazem da svaka trudnica ima prava biti doma i ne raditi ako se tako bolje osjeca. Naravno da svaka slobodna osoba treba imati pravo na to, ne samo trudnica. I biti u toplom, odmarati, brinuti o bebi u trbuhu, psicu u kosarici i maci na kaminu. Na svoj racun, ne drzavni.
    I onda si mene citirala, ja sam hladila jaja doma, nakon smrti djeteta. Stvarno, pravu si uzela za primjer. Na čiji je...i račun! Čitav život se uplaćuje u proračun, i mama i tata budućeg djeteta, i onda će netko reći da je trudnica doma na nečiji tuđi raćun. Svaka je trudnica na komplikacijama samo na svoj vlastiti račun.

Vlastite komocije! Koji izbor riječi! Za trudnicu, koja nije sposobna obavljati posao ( bilo koji posao koji ima) zbog trudnoće, reći da hladi jaja na tvoj račun. Ružno je to reći.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I onda si mene citirala, ja sam hladila jaja doma, nakon smrti djeteta. Stvarno, pravu si uzela za primjer. Na čiji je...i račun! Čitav život se uplaćuje u proračun, i mama i tata budućeg djeteta, i onda će netko reći da je trudnica doma na nečiji tuđi raćun. Svaka je trudnica na komplikacijama samo na svoj vlastiti račun.

Vlastite komocije! Koji izbor riječi! Za trudnicu, koja nije sposobna obavljati posao ( bilo koji posao koji ima) zbog trudnoće, reći da hladi jaja na tvoj račun. Ružno je to reći.
    Citirala sam tebe jer si napisala nesto sto smatram notornom gluposcu. Procitaj sama svoj tekst prvo.

Nigdje ne pises o sebi i svojim problemima, dijagnozama ili bilo cemu drugom, vec o "svakoj trudnici". A ja smatram da svaka trudnica treba raditi na radnom mjestu koje je za trudnice prikladno, osim ako je bolesna (dakle ima stvarne komplikacije), ili ako je prekinula radni odnos i ne zivi ni o cijem trosku (partner ili bilo kakav drugi sponzor je njezin problem).

Sad skaces ama bas ni na sto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •