meni ti je to moj dr. objasnio ovako... piskis lh svaki dan u 18h, kad pocne tamnit - dolazi O, znaci apstinirate 2 dana da se nakupi plivaca, kad dobijem tamnu crtu odmah navecer u akciju, i za svaki slucaj jos sutra dan ujutro i navecer, i onda jos pokrijem dan poslije toga navecer i par dana poslije toga svaki 2.dan... jer jajna stanica je zrela i spremna za oplodnju 24h, ti naravno ne znas kojih su to 24h, znas samo da je doslo do porasta lh sto ukazuje na ovulaciju, ali ne znas tocno kad je ta jajna stanica oslobodjena... a plivaci su ludi i prezive dosta dugo (kazu i do 6 dana, al ajd optimalno cemo rec 2-3d) tako da po ovom "receptu" nema sanse da se oni promase...

eto nadam se da si shvatila i da sam ti pomogla... ja nazalost jos nisam uspjela u tome, al moj problem je opet druge prirode a to je taj da ja nemam ovulaciju, jednu sam uspjela uhvatit u 6mj i nije uspjela oplodnja (ocito....) tako da sam "djabe" probavala i ovako i onako... al eto nadam se da ces bar ti uspjeti dobiti +