Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Kad jedan od partnera želi odustati od MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Devojke hvala vam na podrsci, neizmerno mi znaci svaka vasa poruka, svaki savet. Zaista...
    I ovog jutra smo vodili razgovor i mislim da konacno krecemo!
    Sam je priznao da je stao onoga trenutka kada je izvadio tumor markere koji su bili jako poviseni. Preplasio se i to ga je ubili u pojam. Uradili smo mi tada i ct i sve vidive ultazvuka, ali se taj marker nije smanjio. Ono sto je fascinantno je to sto je od tada proslo 6 meseci i nije vise hteo da proveri krv i taj marker.
    Pio je sperhope tablete, sto je najverovatnije uzrokovalo tako visok marker, ali svakako je kontrola dalja trebala da se nastavi. Od straha da to nije ponovo ono najgore on se povukao i stao!
    Ali ja nisam....
    I sada nastavljamo, zajedno idemo korak po korak....
    Bilo je suza, vikanja, ali na kraju je shvatio da ne mozemo biti u ratu, da nam je oboje tesko i da imamo samo jedno drugo!
    Ali ja imam i vas devojke

Rodila mi se neka nada da ce biti sve dobro i da ce sve stvari krenuti ka boljem...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucija85 prvotno napisa Vidi poruku
    Devojke hvala vam na podrsci, neizmerno mi znaci svaka vasa poruka, svaki savet. Zaista...
    I ovog jutra smo vodili razgovor i mislim da konacno krecemo!
    Sam je priznao da je stao onoga trenutka kada je izvadio tumor markere koji su bili jako poviseni. Preplasio se i to ga je ubili u pojam. Uradili smo mi tada i ct i sve vidive ultazvuka, ali se taj marker nije smanjio. Ono sto je fascinantno je to sto je od tada proslo 6 meseci i nije vise hteo da proveri krv i taj marker.
    Pio je sperhope tablete, sto je najverovatnije uzrokovalo tako visok marker, ali svakako je kontrola dalja trebala da se nastavi. Od straha da to nije ponovo ono najgore on se povukao i stao!
    Ali ja nisam....
    I sada nastavljamo, zajedno idemo korak po korak....
    Bilo je suza, vikanja, ali na kraju je shvatio da ne mozemo biti u ratu, da nam je oboje tesko i da imamo samo jedno drugo!
    Ali ja imam i vas devojke

Rodila mi se neka nada da ce biti sve dobro i da ce sve stvari krenuti ka boljem...
    zato ja nikako ne bi banalizirala njegovu prvu dijagnozu, koliko sam shvatila, liječio se od karcinoma? Ja samo mogu pokušati zamisliti s kojim se sve strahovima suočava osoba koja boluje od karcinoma pa mu nakon nekog vremena skoče markeri, možda se prestrašio da će se bolest vratiti, kako ćeš planirati dijete dok nisi siguran hoćeš li uopće biti tu dok ono odrasta?
    Puno je tu kompleksnih problema, mislim da bi vam neka stručna pomoć dobro došla...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •