zadarmamica zar te tako jako boli?
Jel krvarenje krenulo normalno?
zadarmamica zar te tako jako boli?
Jel krvarenje krenulo normalno?
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 12.09.2014. at 06:57
ekipo moja!
kao prvo ispričavam se što sam malo duže netragom nestala...
žužy-možeš me skinuti s liste jer...prijavljujem moj prvi neuspješni ivf u prirodnjaku na kojeg smo se odlučili nakon konzultacija prošli tjedan..došla sam taman na 9 dc..i dogovor je pao...sljedeće tri fm,u utorak navečer je bila štoperica,jučer je trebala bit punkcija..ali kako je u prirodnjaku sve nesigurno...puknuo je folikul večer prije..i točno sam osjetila o,i rekla sam dr.da mi je kratki ciklus,što i vide po prijašnjim nalazima,i da će 16 dc bit kasno za punciju...sad će znat za dva tjedna kad idem u stimulaciju
..no da ne duljim...umjesto punkcije napravljena je inseminacija...pa se možda još i združe moja prijateljica js i prijatelj s...
razočarana nisam jer sam bila svjesna da je to lutrija...ali opet me malo pogodilo,i bila sam ljuta...
sad sam ok..odmah sam otišla u šoping,ja i mm....a danas idem u toplice
....sad idem pročitati sve zaostatke koje sam propustila...
vama drage žene želim svu sreću u vašim nadanjima i da uspijete u onoj najvećoj želji !!!!!!!
falit ćete mi,iskreno,toliko ste postale mi drage,dajete snage jedna drugoj u ovim našim borbama,postale ste moje najbolje prijateljice!!!!!
to što više neće biti s vama tu na odbrojavanju,ne znači da vas neću pratiti iz dana u dan,javiti se,i hrabriti vas i dalje....to naravno da hoću i želim!!!!!!
ostajte mi dobre,lijepe i pametne kao što ste i do sad bile...i naravno trbušaste!!!!!!!!![]()
Jutroo!
Bubice pa ti se uvjek možeš družit s nama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ da bude uspješna insemenacija.
zadarmamice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!
Jutro cure, evo šaljem vam one neke poznate trudnički prašine nek vam pomogne u budućim nastojanjima ************* (ak je to to)
NIVESA jadan tvoj muž, al cilj opravdava sredstva(ja imam zabranu seksa od moje ginek, al sad mi do njega vise i nije u ovom stanju)
SRECO ja cu preskočiti kavu, trenutno nemogu smislit ništa, ni hranu, ni kavu, ni slatko, ništa, pokoji osvježavajući sol i ledeno čaj i to je to. Jer mučnine rade svoje, jos ju nekak pod kontrolom al kad unesem nest u sebe odma me tjera na povraćanje, ono sto sam pojela u zadnja četri dana stane u jedan obrok.
ZADARMAMICA jako mi je zao i nadam se da ce bol uskoro postat manja i prestati ispadat ti komadići tkiva.. Zagrljaj...
Dobro jutro žene, majke, kraljicepije se kavica na poslu. Maštam o svom mužu, a on km daleko. Jooj što bi sve dala da se mogu teleportirat pored njega ovo sivo i hladno jutro.
Zadarmamica, jako mi je žao... Neće ti sad pomoći ako ti kažem da se događa, ali najvažnije da ti budeš dobro. Drži se draga!
Hej, gdje ste sve?!
Opet kiiiiišaaaaaaaaaaaaa..............![]()
lista za 12.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
adrianovamamica ~~~~~~~~~~~ 42 dc +
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mazamala ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
MAMI,welcome up skup s menom!
Eh,da mi je ne dobiti mengu sutra...
HK,MazaMala,anka,kaj ima?
bubice,sretno,sretno!
Nejdi baš u vrele vode u toplicama,inače uživaj i brigu na pašu. Inače,isti scenarij se meni desio u Petrovoj svojedobno...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AdrianovaMamice,![]()
Eh,isto ko i prošli mjesec...
Odznačil mi FF oznaku ovulacije,kad mi tolko skače gore dolje temp.
Čude me jedino cice,kak me tak bole.
Kaj ima kod tebe,spotting?
Pa spoting je prisutan, ali je nekako više žut nego smeđi, i danas sam na momente onak osjetila bradavice i sise mi nisu ispuhane kao inače, i naravno da sam se ponadala iako. sam svjesna svega, baš sam luda.
Ma,kaj misliš da ja nisam...baš kao i svaki mjesec opet i opet i opet...
Nekidesvevrit.
Sreco, ako ovaj ciklus ne upali - imam mali savjet za iduci...
Sex na 7 pa na 13dc, izmedju i poslije ne.
Evo meprisla sa dela..uglavnom da kažem još ništa od M a to mi je za sada vvauuu...jer..uvijek ali uvijek dobivam 28 dan prije podne..jedino kada sam bila pod stimulacijom i to 2-3 ciklusa možda 30-31 dan bi dobila..simptomi apsolutno nikakvi..nikakav spotting..temp.ne mjerim..malo trbuh napet..nekakava knedlica u grlu..nadam se a opet u ovih 10 godina što ovo prolazim navikla sam iz mj. u mj. da dobivam..postalo već na psihičkoj bazi..otplačem-odtugujem pola sat -sat i idemo novi ciklus..ee da kažem..sa sadašnjim dragim nisam jošs išla na nikakve pretrage..ja sam redovito na kontrolama..desni jajnik prirastao uz maternicu..tu i tamo šeta
dr. sve ok..i dragi i ja smo prošli već i sito i rešeto i kada smo shvatili da smo ono on i ja ONO PRAVO odmah smo rekli nema čekanja..beba se radi...nadam se...stvarno se nadam
Zadarmamice budi hrabra..
Žužy ne razmišljaj o sutra..opusti se i uživaj ...
Nije, do 7 dana je ok. Poanta je bila da apstinirate par dana(3-6) i onda sex dan prije ovulacije i eventualno dan poslije i onda vise ne. Tako se cilja, a buduci ti je uvijek o na 14dc mozes to fino isplanirati.
Negdje sam citala da je svakodnevni sex zapravo kontracepcija.
aha sorry u isto vrijeme smo pisale valjda...
da i ja sam cula da ne valja svaki dan, ne stignu sazrijet plivaci, ali da je ideala neka cijeli jedan ciklus odradit svaki 2. dan i da se mora uhvatit, ako je bilo ovulacije i ako su plivaci ok - znaci ako je par zdrav
Objasnila sam gore.
I to nije nesto sto bih radila prvo i sto bih radila svaki ciklus. Al ak nejde duze - zasto jedan ne probati ovako - uz malo zrtve.
Naravno, primijenjivo je samo uz tocno odredjivanje o.
Posljednje uređivanje od bubekica : 12.09.2014. at 18:28
vrijedi sve probat, zasto da ne
ja sam se samo nasekirala ovaj ciklus, zivce cu izgubit... opet mi lh trakice svaki dan pokazu blijedu crtu, tako da cak i uz terapiju izgleda da je ciklus anovul... ne znam koliko treba da pocne dijelovat, al bas sam se nekak ponadala ovaj mj da ce doc O i dat nam sansu za prirodni pokusaj
ivana.sky treba metforminu da prodjeluje, ali - mozda nece uopce djelovati - nekima ne djeluje
Kakav ti je ogtt?
S-gram je izvrstan. Čula sam da apstinencija treba biti u slučaju sporih plivača, i to 3-4 dana.
Sve u svemu, vrijedi pokušati.
Inače, ovo je slučajnost da mi je O na 14 DC jer tek dva mj. mjerim BT. Ne znači da će i u buduće O biti na taj dan...
Drugo inače, probala sam svašta, svaki ciklus drugačiji raspored. Ovo svaki drugi dan ne uspjeva sa sigurnošču jer eto nije uspjelo. MM je zdrav, O imam, a daljnje moje pretrage me čekaju krajem 10. mj. Zavisi što će reći moj gin.
Ne znam je li ijedna cura ovdje probala apstinirati 6 dana? Eto ideja!![]()
zao mi je zbog biokemijsketesko je to....s jedne strane bi trebao biti sretan jer "se prima" i tijelo se priprema na trudnocu, a s druge si
nazalost skoro polovica trudnoca tako zavrsi, samo sada imamo (pre)osjetljive testice, pa saznamo za njih i ponadamo se...
zm, ako ti je utjeha, kazu da je u ciklusima nakon biokem. sansa veca...drzim ti fige. slijedeci put pokusaj ranije otici dr-u ili pratiti betu... ako si imala vec biokem. i prije, kod ponavljajucih se preporucuju napraviti pretrage...
oko apstinencije potpisujem bubi, zasto ne probati(uz dobar sgram apstinencija nije potrebna...ali pretpostavljam da ga niste radili sreco)
nivesa, nadam se da si malo bolje ovih dana...
zuzy moja![]()
Nije bas za usporedbu, al mi imamo pokretnih spermija samo ako je apstinencija duza od 5 dana...
Ivana, kaj ti vele na taj nalaz?
pa kao je ok, ali njemu se ne svidja cak ni tih par ml vise na 0h... iako svjestan je da ovisi to i o tome sta sam jela dan prije i blabla ali eto dao mi je takvu terapiju...jesi ga ti uzimala?
p.s. jucer mi je bio dan za povecanje doze... danas jos nisam izasla iz kuce... ne usudim se maknit negdje gdje mi wc nije na 2m udaljenostia bas sam misla da cu ga super podnosti, kak je bilo prvih dana...
sva sam neka naivna i prepuna nade![]()
vece su sanse za dobitak na lotu nego za zeljenu trudnocu![]()
Mislim da je dobro da si dobila metformin.
Ja ga nisam nikad uzimala, kog god sam od ginekologa pitala za metformin rekli su ne.
Ja sam sad na kontracepcijskim pilulama 5 ciklusa pred postupak kako bi androgene doveli u red.
ne znam ni sama vise sta da mislim... sta je dobro, sta nije... ja sam uvijek bila za sve prirodno i sad se tu trebam (necu rec moram jer ipak sam to odabrala) kljukat koje kakvim kemijama za koje nitko ne zna kakve posljedice ce ostavit i meni, a i djetetu jednog dana... al sta ces... zelja je prejaka a kazu da prirodno tesko da imam sanse
necu odustat sam tako bez obzira sta lh trakice kazu, pokusavat cemo i ovaj mjesec prirodno, a ako ne uspije, nadat se da ce dalje sve bit ok i da ce iz prve uspjet AIH
nadam se da ces ih dovesti u red i da ce i tebi uspjet odmah![]()
Bas to, a kad jedan recept nikako ne daje rezultat treba promijeniti...
Moja t se dogodila kad smo mm i ja imali odnos svaki drugi dan![]()
Jutrooooooooooooooo!
Zadarmamice kako je ?