Jel se sjeća netko kak je nama bilo?
počelo mi dijete ić u školu i skužih da se ja ne sjećam uopće kak je meni bilo u 1. razredu..
ko da mi je neko to izbrisal iz memorije..
učiteljica sad priča da se ne ravnaju po školskom zvonu i da rade koliko djeca mogu pratiti
jel i kod nas bilo tak?
nekak mi se čini da nije..
dajte vi s boljom memorijom, sjetite nas![]()

Odgovori s citatom
i Dobro jutro 1, 2 i 3. Imali smo slovaricu. I štapiće za učenje brojanja. Neki su imali i plastične geometrijske likove. 

Sjećam se većine ovoga što Zuska opisuje, ali nas učiteljice nisu fizički kažnjavale (iako je postojala kazna povlačenja za uho, ali to je bilo vrlo, vrlo rijetko, čak nisam ni sigurna jesam li to sama vidjela ili sam čula priče).
. ostalo mi je u glavi da ga nisu htjeli primiti u pionire jer je došao neuredan u školu i učiteljica ga je poslala kući da se dovede u red. kasnije je naravno ipak primljen i čak je svirao trubu na tom prijemu. sjećam se pjesmice krava čita novine..., a ana i ivo su bili neki cool likovi. išli smo kod pedagoga na kat testirati brzinu čitanja i znam da su mi rekli da sam super pa sam parala nosom nebo neko vrijeme. u matematici mi je uvijek falilo vremena da dovršim zadatke. sjećam se da sam crtala piliće u skupovima i dok bi ih ja lijepo obojala i ulickala drugi bi već bili na nekom drugom zadatku. mama me uvijek zezala da su za to krivi puževi s početka priče
Najpametniji su bili starci od moje frendice koji joj jednostavno nisu dali da to gleda, bez obzira na zahtjev. Bolesno, bolesno.
Jednom kad se s njim obrisala tinta, nalivpero više nije moglo pisati preko toga, nego samo kemijska olovka. A ja je nisam imala i nisam više mogla napisati test.