sanirala si sve prije povratka muža, a jel on barem primjetio da kupaona neobično blista??![]()
ma vraga je primjetio.još sam mu kad je došao natuknula da sam se živa ubila fregajući pločice u kupaoni.
a oni šugamani su poslije glumili zečje nasipe jer sam pri kraju skužila da mi je sat za vodu prašnjav pa sam na kraju i njega zalila. kad je bal nek je vodeni bal. iako ja baš nisam neka ester williams![]()
djeca u kuhinji pale kucu, mame plivaju po kupaonama netko treba pocet prodavat osiguranje na forumu.
Moje djete ne smije ništa - tj. smije disati. Ali zato ja...... i ja volim otuširati kupaonu, kuhinju i predsoblje, jedna susjeda mi je otkrila da sve doma pere varikinom da zato vani nema cvjeća, voda sa varikinom leti kroz balkon van pa sad i mene to (neko prije reče) rajca.....jer ja vani za razliku od nje nemam cvijeće nego terasu pa zašto onda ne??
![]()
Iako nema veze s kuhinjom moram ovo napisati:
moja kći je jučer 6 sati sastavljala Hemnes krevet iz Ikee.
Barata s čekićem i ostalim alatom bolje nego mnogi odrasli.
Tata joj je pomagao, ali je uspio slomiti jedan šaraf, a ona ga je iskritizirala i objasnila mu kako treba šarafit.
Tako da je tata uglavnom pridržavao daske i radio ono što mu je šefica naredila, a ona je zabijala moždanike i šarafila.
I sastavila ga je? To je ako pricamo o istom krevetu fakat komplicirano. Imamo ga i mi.
Je, sastavila ga je.
Bez greške.
Ali to me uopće ne čudi, navudrena je za takve stvari.
Za kuhinju ni najmanje.
Ovaj krevet http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50080315/
To je onaj koji se razvlači u bračni.
Inače je krevet super i ja sam kupila dva odvojena madraca.
bome, mi imamo taj i sastavljala su ga dva odrasla muškarca 5 sati.
Tanči, bravo za curu!
Inače, i mi smo tu negdje u fazi da su nas djeca "prerasla" u nekim vještinama, ali ja nemam sastavljače kreveta (zapravo nemaju prilike) nego servisere televizora, računala i modema.
Zinula sam samo prvi put kad se to dogodilo, pa sam valjda zato i zapamtila (iako nije tako dojmljivo kao sastavljanje kreveta): Zove mm s drugog kraja grada i traži sina na telefon - trebale su mu šifre za modem jer je kod poznatih priključivao računalo na internet. I naravno - jednostavnije je nazvati klinca koji zna napamet pristupne šifre za iskon, nego pročitati papire koji su došli s rooterom!
To je isto što sasa piše da su dva odrasla muškarca sastavljala krevet pet sati - nisu čitali upute! A bome ni ja ne bih, ali djeca to naprave kako treba.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.09.2014. at 21:01 Razlog: UFFFF
Peterlin, krevet je fakat kompliciran i ima puno dijelova i 5 sati za sastavljanje uopće nije puno, a upute moraš čitati jer inače ga nikad ne bi sastavili.
Ma vidim... Svaka čast! Moj stariji uredno s tatom ravnopravno radi na tim stolarskim poslovima, ali ništa kompliciranije od pisaćeg stola nije bilo za sastaviti (kuhinju smo ipak prepustili profesionalcima).
Kako god bilo, bravo za curu!
Jednostavno treba djeci pustiti da se bave svime što vole. Uvijek se sjetim kolegice s posla (tri sina, prezaposleni muž, velika kuća) koja je s djecom uredno krečila kuću u vrijeme dok najmlađi još nije išao u školu, a ni ostala dvojica nisu bila puno veća. Svatko je dobio je pemzl ili valjak u ruku i farbao koliko je mogao, čistio što je usvinjio itd. Moji isto kreče i farbaju ogradu, ali uglavnom vježbaju na vikendici. Idući put će dobiti priliku i u stanu - došlo je vrijeme i za to. Za svašta su klinci sposobni, samo često MENI ne padne na pamet da ih uključim sve dok me ne izguraju.