Stranica 15 od 15 PrviPrvi ... 5131415
Pokazuje rezultate 701 do 724 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    mene valjda ponjelo. prvo sam otuširala školjku, a nakon nje bide i u trenu je bilo vode ko u omanjem bazenu. srećom sam bila pripremljena pa sam na sebi imala samo mudante i gumene japanke. ionako sam većinu vremena bila na koljenima. srećom nije nitko naišao. nakon toga sam ionako išla pod tuš. kažem, beštije su mi se momentalno sakrile kad su vidile što se zbiva
    pa kako si bila pripremljena?
    jesam li rekla da se skineš dogola i baciš u vodu ili da si prirediš partviš?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako si bila pripremljena?
    jesam li rekla da se skineš dogola i baciš u vodu ili da si prirediš partviš?
    pa da nisam bila gola bila bi mokra do gola vjeruj mi, nikakav partviš tu ne bi pomogao. izvukla sam samo neke stare šugamane kao zadnju liniju obrane. al to tek kad sam natjerala većinu vode u sifon.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sinoć sam ipak poklekla. otuširala kupatilo i napravila opći potop. voda krenula prema vratima, a ja se bacila na pod i ko vaterpolista mahala rukama i tjerala vodu u sifon. mačka i pas su pobjegli u trenu videći što se dešava, a za muža sam imala spremnu laž da je kupatilo poplavilo dok sam se tuširala zbog začepljenog sifona. srećom, sve sam uspjela sanirati dok se nije pojavio doma jer ne volim baš lagati

ali svo zlo u tome, bar je kupatilo čisto. i u prizemlju sam pa mi nijedan susjed nije došao na vrata. jedino ne znam kakvo je stanje u podrumu. :/
    Ja već sat vrimena odvaljujem na ovaj post..pogotovo zbog dijela o bacanju na pod ko vaterpolista..

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sanirala si sve prije povratka muža, a jel on barem primjetio da kupaona neobično blista??

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajmeeee

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    sanirala si sve prije povratka muža, a jel on barem primjetio da kupaona neobično blista??
    nakon što je zatekao ženu koja kleči u gaćama... misliš da mu je bilo do kupaonice i pločica?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    ma vraga je primjetio. još sam mu kad je došao natuknula da sam se živa ubila fregajući pločice u kupaoni.

a oni šugamani su poslije glumili zečje nasipe jer sam pri kraju skužila da mi je sat za vodu prašnjav pa sam na kraju i njega zalila. kad je bal nek je vodeni bal. iako ja baš nisam neka ester williams

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

djeca u kuhinji pale kucu, mame plivaju po kupaonama netko treba pocet prodavat osiguranje na forumu.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ma vraga je primjetio. još sam mu kad je došao natuknula da sam se živa ubila fregajući pločice u kupaoni.

a oni šugamani su poslije glumili zečje nasipe jer sam pri kraju skužila da mi je sat za vodu prašnjav pa sam na kraju i njega zalila. kad je bal nek je vodeni bal. iako ja baš nisam neka ester williams
    Srića pa nemaš kakvo duže crijevo za tuš...tko zna što bi ti još na pamet palo...nemoj sad ono vrtno crijevo primistiti u kupaonu..bojim se da ti nikakvi zečji nasipi od šugamana nebi bili dovoljni..

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    djeca u kuhinji pale kucu, mame plivaju po kupaonama netko treba pocet prodavat osiguranje na forumu.
    ahahahahahahahahahhahahahahahahaahahhaha

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Uništile ste mi temu, grrr ! Eto vam nova !
    Dakle, moje dijete (4 god) samo pravi kakao s kipućom vodom, sam se tušira i podešava si vodu koja mu paše za kupanje, koristi deterdžente u špricaljki za čišćenje (staklosjaj, sredstvo za čišćenje drvenog namještaja), a pokazuje želju da si sam podgrije ručak pa ću ga i to naučiti. Peče jaja i palačinke uz nadzor. Što dozvoljavate vašoj djeci ?
    Moje djete ne smije ništa - tj. smije disati. Ali zato ja...... i ja volim otuširati kupaonu, kuhinju i predsoblje, jedna susjeda mi je otkrila da sve doma pere varikinom da zato vani nema cvjeća, voda sa varikinom leti kroz balkon van pa sad i mene to (neko prije reče) rajca..... jer ja vani za razliku od nje nemam cvijeće nego terasu pa zašto onda ne??

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iako nema veze s kuhinjom moram ovo napisati:
    moja kći je jučer 6 sati sastavljala Hemnes krevet iz Ikee.
    Barata s čekićem i ostalim alatom bolje nego mnogi odrasli.
    Tata joj je pomagao, ali je uspio slomiti jedan šaraf, a ona ga je iskritizirala i objasnila mu kako treba šarafit.
    Tako da je tata uglavnom pridržavao daske i radio ono što mu je šefica naredila, a ona je zabijala moždanike i šarafila.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I sastavila ga je? To je ako pricamo o istom krevetu fakat komplicirano. Imamo ga i mi.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Tata joj je pomagao, ali je uspio slomiti jedan šaraf, a ona ga je iskritizirala i objasnila mu kako treba šarafit.
    Tako da je tata uglavnom pridržavao daske i radio ono što mu je šefica naredila, a ona je zabijala moždanike i šarafila.
    Svaka čast.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Je, sastavila ga je.
    Bez greške.
    Ali to me uopće ne čudi, navudrena je za takve stvari.
    Za kuhinju ni najmanje.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ovaj krevet http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50080315/
    To je onaj koji se razvlači u bračni.
    Inače je krevet super i ja sam kupila dva odvojena madraca.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, sastavila ga je.
    Bez greške.
    Ali to me uopće ne čudi, navudrena je za takve stvari.
    Za kuhinju ni najmanje.
    Neki znaju koristiti kuhinju a neki imaju znanja za sastavit istu. Cini mi se da tvoja tanci nece ostati gladna.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bome, mi imamo taj i sastavljala su ga dva odrasla muškarca 5 sati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tanči, bravo za curu!

Inače, i mi smo tu negdje u fazi da su nas djeca "prerasla" u nekim vještinama, ali ja nemam sastavljače kreveta (zapravo nemaju prilike) nego servisere televizora, računala i modema.

Zinula sam samo prvi put kad se to dogodilo, pa sam valjda zato i zapamtila (iako nije tako dojmljivo kao sastavljanje kreveta): Zove mm s drugog kraja grada i traži sina na telefon - trebale su mu šifre za modem jer je kod poznatih priključivao računalo na internet. I naravno - jednostavnije je nazvati klinca koji zna napamet pristupne šifre za iskon, nego pročitati papire koji su došli s rooterom!

To je isto što sasa piše da su dva odrasla muškarca sastavljala krevet pet sati - nisu čitali upute! A bome ni ja ne bih, ali djeca to naprave kako treba.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.09.2014. at 21:01 Razlog: UFFFF

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    bome, mi imamo taj i sastavljala su ga dva odrasla muškarca 5 sati.
    Da i ona je efektivno sastavljala 5 sati, uz tatu, naravno.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Peterlin, krevet je fakat kompliciran i ima puno dijelova i 5 sati za sastavljanje uopće nije puno, a upute moraš čitati jer inače ga nikad ne bi sastavili.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma vidim... Svaka čast! Moj stariji uredno s tatom ravnopravno radi na tim stolarskim poslovima, ali ništa kompliciranije od pisaćeg stola nije bilo za sastaviti (kuhinju smo ipak prepustili profesionalcima).

Kako god bilo, bravo za curu!

Jednostavno treba djeci pustiti da se bave svime što vole. Uvijek se sjetim kolegice s posla (tri sina, prezaposleni muž, velika kuća) koja je s djecom uredno krečila kuću u vrijeme dok najmlađi još nije išao u školu, a ni ostala dvojica nisu bila puno veća. Svatko je dobio je pemzl ili valjak u ruku i farbao koliko je mogao, čistio što je usvinjio itd. Moji isto kreče i farbaju ogradu, ali uglavnom vježbaju na vikendici. Idući put će dobiti priliku i u stanu - došlo je vrijeme i za to. Za svašta su klinci sposobni, samo često MENI ne padne na pamet da ih uključim sve dok me ne izguraju.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

svaka čast

Stranica 15 od 15 PrviPrvi ... 5131415

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •