Muma drzite se ~~~~~~~~~
A o kojoj se bolesti radi ? Jel se negdje lijeci ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muma drzite se ~~~~~~~~~
A o kojoj se bolesti radi ? Jel se negdje lijeci ?
Drži se mali anđele...molimo dragog Boga za vas~~~~~~~~~~~~~~~~~
Leighova encefalopatija, mitohondrijska bolest. Manjak energije za rad cijelog tijela, ali razara sve organe.![]()
Sad smo na Rebru, ali tražimo liječenje diljem svijeta - ako ne zakasnimo. Kod njega je jako progresivno, nažalost.
Muma, ako šta trebate.. Vjerujem da smo svi tu za vas![]()
svu snagu ovog svijeta želim Lovri i svima Vama, držite se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Potpis na Apsu! Držite se i želim svim srcem da uspijete![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma
Mislimo na vas i vibramo iz petnih zila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Držite se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za čudo..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iskreno se nadam da cete uspjeti ♡♡♡
U mojim ste mislima i molitvama svaki dan!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 27.09.2014. at 18:28
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim na vas
Za Lovru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog miša![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako je danas?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
![]()
Bez nekih promjena smo, što je dobro. Nema temperature. Samo hrpa lijekova. Nadam se da ćemo riješiti bakteriju... Idemo korak po korak. Puse tetama!
Želim vam sreću da pobjedite bakteriju i snagu za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za bolje sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~❤️
Vjerujem da ste sve zivo proucili gdje sta ima. Nasla sam tu da rade neka eksperimentalna lijecenja pa ak treba da se u neku akciju skupljanja love bacimo
http://www.medicinenet.com/script/ma...=143559&page=8
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
poštovana mama Lovrina, ja sam ovdje "nova" i prvi put. slabo se snalazim po ovim stranicama. želim vašem Lovri i , vama i vašoj obitelji svako dobro.
Baš sam i ja htjela ovo napisati ali Lunahor je bila brža,ako stvarno bude potrebno da se bacimo u akciju!!! Tu smo za Lovru,mamu i tatu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka vam je mirna noć i da se riješite te bakterije što prije!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Posljednje uređivanje od tetadoktor : 29.09.2014. at 08:10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma kako je noć prošla?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~