Evo, priznam!
Stara sam i ne razumijem više neke stvari.
Po bespućima interneta vučem se nekih 15 godina, prošla sam različite stvari na različitim forumima i ovdje sam već 10 godina.
Tada 2004, sam ovdje bila nova i s ponešto iskustva sa indexovog i još ponekih foruma .
No i to iskustvo me nije izvuklo od par nesporazuma koje sam sama uspješno započela.
Znam da je ovo kao prvo forum Udruge i da bi trebao biti protočan, jer je baziran na trudnoću, dojenje i prvih par godina života i da slijedi viziju Udruge , no ne mogu se oteti utisku da se u zadnje vrijeme na forum javljaju osobe koje se žele poigravati s ostalim forumašima.
Rade li to te osobe iz zabave ili je to dio nekog istraživanja, ne znam.
Samo mi je žao da neke forumašice oštrije odgovore na takve postove pa se taj oštar odgovor nađe u nekom članku na portalu ili završi opomenom.
Imam 43 godine. Prije 10 000 godina bih bila mrtva ili na umorui priznam da ne razumijem nove trendove.
Ima li nade za mene, da na svaki post koji me se ne svidi ili posumnjam, ne lupim etiketu troll alert !

i priznam da ne razumijem nove trendove.
Odgovori s citatom

Ako je stvarna osoba sudeći po karakteru neće uvažit ničije nego svoje,jer ona zna najbolje. Opet dobro,meni svejedno.
??