Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Uspomene iz djetinjstva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Svi imaju svoje radosnice, upisujem njihove bisere, uz one standardne informacije.
    Čuvam narukvice iz rodilišta, a sa sinovom sam se otusirala pa se sve razmrljao flomić i ostala sam narukvica, pa će uz nju jednom dobit i anegdotu . Čuvam onaj kartončić s kinderbeta u rodilištu, robicu u kojoj su izašli iz rodilišta, krsne svijeće i odjeću s krštenja svakog od njih i palila sam te svijeće u važne dane u njihovim životima, polazak u školu/vrtić. Čuvam odjeću od prvog rođendana, crteže u mapama, za prvu kćer je baka vodila dnevnik kad ju je čuvala od godine dana pa imam točno što je jela, rekla, radila svaki dan. Čuvam ručno pletene papučice koje su nosili kao bebe, cipele u kojima je prohodala mladja, otiske dlanova, pramen kose, foto albume i scrapbookove koje sam radila za prvi rodjendan, čestitke koje su dobili za rođendan povezane satenskom mašnom. Frikuša sam za to!
    U zadnje vrijeme prije spavanca pogledamo po filmić kad su bili mali, to ih silno veseli!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    U zadnje vrijeme prije spavanca pogledamo po filmić kad su bili mali, to ih silno veseli!
    Meni su filmovi bolna točka,jer nikako da ih organiziran tj. Stavim na DVD-e ili bar hard disk.
    Svi su još na mini dvd-ima. Užas!

I naravno imam fobiju da ce se uništiti. Stotine sati snimljenog materijala..

Ali to je valjda nasljedno. Naime, ja sam tek pred jedno dvije godine dala digitalizirati
    8 mm-ske filmove mene kad sam bila mala, dakle stare 34 g.
    Maglovito se sjećam da smo to gledali na projektoru, ali kad sam bila vrlo mala i onda nikada vise.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •