Svi imaju svoje radosnice, upisujem njihove bisere, uz one standardne informacije.
Čuvam narukvice iz rodilišta, a sa sinovom sam se otusirala pa se sve razmrljao flomić i ostala sam narukvica, pa će uz nju jednom dobit i anegdotu. Čuvam onaj kartončić s kinderbeta u rodilištu, robicu u kojoj su izašli iz rodilišta, krsne svijeće i odjeću s krštenja svakog od njih i palila sam te svijeće u važne dane u njihovim životima, polazak u školu/vrtić. Čuvam odjeću od prvog rođendana, crteže u mapama, za prvu kćer je baka vodila dnevnik kad ju je čuvala od godine dana pa imam točno što je jela, rekla, radila svaki dan. Čuvam ručno pletene papučice koje su nosili kao bebe, cipele u kojima je prohodala mladja, otiske dlanova, pramen kose, foto albume i scrapbookove koje sam radila za prvi rodjendan, čestitke koje su dobili za rođendan povezane satenskom mašnom. Frikuša sam za to!
U zadnje vrijeme prije spavanca pogledamo po filmić kad su bili mali, to ih silno veseli!

. Čuvam onaj kartončić s kinderbeta u rodilištu, robicu u kojoj su izašli iz rodilišta, krsne svijeće i odjeću s krštenja svakog od njih i palila sam te svijeće u važne dane u njihovim životima, polazak u školu/vrtić. Čuvam odjeću od prvog rođendana, crteže u mapama, za prvu kćer je baka vodila dnevnik kad ju je čuvala od godine dana pa imam točno što je jela, rekla, radila svaki dan. Čuvam ručno pletene papučice koje su nosili kao bebe, cipele u kojima je prohodala mladja, otiske dlanova, pramen kose, foto albume i scrapbookove koje sam radila za prvi rodjendan, čestitke koje su dobili za rođendan povezane satenskom mašnom. Frikuša sam za to!
Odgovori s citatom