Dosla od dokt.
Trudna 6tt a po uzv 5tt.
Vidi se gestacijska i unutra zumanjcana.
Za 2tjedna kontrola.i dobila sam duphaston piti ujutro i navecer.zbog prosle biokemijske.
uf.......večer drage moje dame!!!!!!!!
prvo čestitke na novom odbrojavanju.i puno puno sretnih dana,i mjeseci uživanja u vašim trbušastim trbusima!!!!!!!
...nivesa-grlim jako......ne znam što bi ti drugo osim toga rekla..odmori se,probaj ne misliti na"što bi bilo kad bi bilo(kao ja npr.mjesecima,i zbog toga sam bila u komi)"..nego na to kako su druge cure rekle..ostala si prirodno t...i opet ćeš..možda se sve događa s nekim razlogom...trebaš vjerovati u to..drži se!!!!
yummiy-do nedjelje ti neću još službeno čestitati,ali ću potajno jakooooooo vibrati za +!!!!!!!
ostalim curama-večernji pozdrav uz![]()
Posljednje uređivanje od bubicazubica : 24.10.2014. at 20:03
Dame moje, nadam se da ste u pravu i da je to i moj simptom
Zadarmamica, nek t bude školska, a yummy tebi želim plus ko kuća, vidljiv iz svemira!
Nivesa, budi jaka. Zbog svega onoga što dolazi. Tvoje tijelo je spremno, očisti sad i svoj duh od negativnosti i pripremi ga za nove pokušaje i nikako ne krivi sebe. Ti si napravila sve u svojoj moći, a netko gore sve to vidi! Pusa velika![]()
Čestitke svima na novom odbrojavanju i neka vam trudnoce budu dosadne :D
Jutroo cure.
Kako ste?
I sin i ja smo budni od 04h. Pa cemo oko 09h opet u krevet.
Jeli moguce da starije dijete osjeti da nosite bebu??
Sin me stalno mazi,ljubi,grli...prekida igru i dode me zagrliti i pomaziti i onda se nastavi igrati.od uvik je velika maza...mamina maza.ali ovih dana turbo maza.
Dobro jutro svima, koliko vas ima
Ajde, svratite na čaj, kavu, kakao i tople krosane
Evo budna već sat vremena i non stop hodam do wc-a i mokrim. Trebala bi sutra dobit,vidjet ćemo....
lista za 25.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc +
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Jutro!
Hvala na kavici, mmm kroasani mmm.
Yummy stavila sam ti +, jel to ok? E da i čessssstitammmmmm !
Posebno mi je drago što naša žuži ima počasno mjesto.
Ja vise nisam u ljubičicama...jučer dobila M...idemo ispočetka....
MAMI 2 ,
Jesi se udomačila s listom,malo si ju i prebojalasamo skineš zadarmamicu s liste,jer ipak je ovo njeno odbr.
I HelloKitty javlja da joj je danas 18.dc,nije mogla na forum
Osjete oni itekako Prije nego sam znala da sam trudna (prethodna trudnoca), moja se kcer molila i zahvalila Bogu na bebi bratu.
Trudnoca prije te: Prije nego sam krenula sa spontanim kkcer me zvala iz kreveta i govorila: baby boy is in paradise!
otisla sam muzu da ga pitam odakle zna za rijec paradise (ona je bilingualna i koristimo rijec haven ili raj, ali nikad paradise) , on nije znao odgovor. 2 sata nakon toga mi je krenuo spontani.
Znaju oni i prije nego mi znamo...
ne tako skoro, prvo mi je graf na fefeu pokazao da mi je o bila 17dc, a onda se prepravio i sad kaže da je bila 25dc, tak da ni sama nisam pametna...srećom pa smo pokrili obje varijante...
kaj vi mislite?
kak da stavim graf u potpis da ga vidite?
jesirado bih ti nesto komentirala ali nikad nisam radila graf i iscitavala iz njega
Mišica, možda imaš dvije o?
Cure, ja mislim da sam trudna.
Mokrim svake 2 min, probada me navečer, nemam uopće želju za hranom. inače to mi nisu simptomi pms-a, njega skoro i ne osjetim.
I neki osjećaj iznutra. Teško je objasnit.
mislila sam da su dvije ovulacije samo mit
ivekica kad misliš piškiti???
ja se isto skroz čudno osjećam cijeli ovaj ciklus, osjećam nekaj dolje, ne znam kak bi to opisala, nos mi je začepljen već danima, na momente me ulovi neka muka u želucu, probava mi je otkazala poslušnost...
a možda si samo umišljam![]()
Ivekica kad planiraš testić?
Mišice jel ti to mjeriš uvijek u drugo vrijeme, možda je zato zbunjen. Koliki su ti ciklusi inače?
Da malo je lista bobojana, al sam žurila i uvjek radim još sto stvari uz to pa je tak ispalo, i nisam skinula Zadarmamicu, budem sutra.
Ja sam tako mrtva, stalno nekud jurim, pa dosta mi je , da mi je jedan dan ustat i ljenčarit, na poso, s posla, na treninge, subotom ustajanje jer je vjerunauk u 9 ujutro, tak da ako slučajno ne radim moram ustat, nedeljom opet ustajanje na sat jer idemo na misu u 9, i onda oper posao, posao i jurnjava, jučer radila tortu, danas obavljala kupovinu nećaku je roćkas, naravno da nisam sve kupila, nego juri doma, ručak, završila tortu, koja se btw nije baš stisla kak je trebala, pa sad opet kupit kaj mi treba, pa spremanje i na roćkas, sutra na put, misa je za baku, opet ustajanje i jurnjava cijeli dan, omg kad će stat.
Eto sad sam se ispucala i jurim dalje.
a 29-32 dana, zadnji je bio 25 doduše
a mjerim otprilike u isto vrijeme, ali svaki dan mi je drugačije radno vrijeme pa nije baš uvijek isto
kaj bi trebalo biti u minutu isto???
cure, ajde piiištajete!!! razveelite nas malo! dobro nam je krenulo zadnje vrijeme, pa treba nastaviti niz!!
ma ovaj mjesec uopće nisam gledala graf dok mi sad nije pokazao kad je bila o, samo sam ujutro, onak u polusnu upisivala temperature
a keksanje se potrefilo nekak, spontano![]()
Samo se sexajte sto vise. Mi smo prije prvog djeteta bili manijaci. Probudili se u zoru i domah-hopla, osli na plivanje, naravno, nakon plivanja ti se bas hoce, pa jos jednom, onda je muz oso na posao, pa kad se vratio sex dobrodoslice, pa onda jos jedan, pa onda vecerica, pa iza vecere, pa prije spavanja...ee...bilo je tad lako djecu praviti, a ovako, kad sad imamo toddlericu spijunku, moramo biti oprezni...![]()
Primilo se odmah, ali sam imala spontani u 5. tjednu, odmah iza toga se primila moja curka i ostala mami u stomaku 41+ tjedan![]()
Pa sigurno odma, jos ak au tak svaki dan.. Uh kad se sjetim mene i mm. Kad smo zapoceli vezu oboje smo imali vec malo vecu djecu, ja od 4 g, on od 5 g tak da je uvijek bilo malo problem naci svoje slobodno vrijeme, ali desi se jednom godisnje da si uspijemo 2 dana slobodno bez djece i dok jos nisam bila trudna samo bi se keksali, gledali malo film, pa se opet keksali, pa osli jest pa se opet keksali, onda otisli na bazen pa se nismo keksali jer nas voda iscrpi![]()
hahaha, joj cure, ja sam sretna i s ovim što ovako uspijemo, mm radi po 12-14 sati na dan, dobro je dok dođe doma otvorenih očiju
dobro kaj mi onda savjetujete, kad da pišnem?
Misice, pisaj odmah! Ako bude negativno, onda slijedeci dan, pa dan iza toga, sve dok ne bude +
AdrianovaMamice, to je zato sto nisi iz vode izasla![]()
ovo moram podijeliti s vama:
https://www.google.co.uk/search?q=tr...ml%3B600%3B730
Forumašice na ovom forumu se samo keksaju
U ponedjeljak ili utorak ću pish pish, ako ne dođe.
Mami, nek si se olakšala, nadam se da je torta njam!!
Yummy, joj ksko bi to bilo divno
Mišica, sretno s testom!
Ivekica, bas se nadam da bumo skup odbrojavanje otvorile.
Najbolji test za trudnocu je besplatan, samo provjeri ima li svekrva jecmenac![]()
lista za 26.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Jutro!
Kavica i ostali napitci skuhani.
Hvala MAMI 2 , može kakao
Ym jesi ga pišnula jutros??? Nedjelja je![]()