Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sanjala sam ga... taj cuveni + na testu... koja sreca... sad me samo jos vise strah probala sam s lh trakicom, kazu da je ona pozitivna u trudnoci, moja nije pokazala nist
    neku noc sam sanjala da mlijeko lije (doslovce) iz mene, mm sanjo da je iso po neki moj nalaz i pisali su neki brojevi i on ukuca to na google i kao to znacilo da sam trudna (pa sam mu objasnila da je zapravo sanjo betu), poslat cu vam sliku sta je mama dobila u kavi kad je isla na put u petak...
    glupi mozak!!! Zastooo ga se ne moze iskljucit????

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjala sam ga... taj cuveni + na testu... koja sreca... sad me samo jos vise strah probala sam s lh trakicom, kazu da je ona pozitivna u trudnoci, moja nije pokazala nist
    neku noc sam sanjala da mlijeko lije (doslovce) iz mene, mm sanjo da je iso po neki moj nalaz i pisali su neki brojevi i on ukuca to na google i kao to znacilo da sam trudna (pa sam mu objasnila da je zapravo sanjo betu), poslat cu vam sliku sta je mama dobila u kavi kad je isla na put u petak...
    glupi mozak!!! Zastooo ga se ne moze iskljucit????
    Ja sanjam da imam bebu vec godinama. Sanjala sam i rezultate testa i pozitivne bete (tocne iznose), svasta.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 26.10.2014. at 13:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •