Evo kratki izvjestaj i molba za pomoc.....
I moji decki su dobili svako svoju cicu, jer uglavnom zele jesti svaki u svoje vrijeme, pa nisam imala ideju po kojem kljucu bi ih rotirala. Ovako mi je jednostavnije i ne moram razmisljati.
Jedna zanimljiva stvar... Cini mi se nemaju skokove u razvoju u isto vrijeme. Naime mijenjaju u tome tko je vise, a tko manje zahtjevan sto se tice vremena provedenog na sisi. Ako ovom zahtjevnijem ponudim i drugu sisu, brzo se smiri. To mi je super jer ih dok si ne navuku mlijeka ne moram cijeli dan skupa dojiti. Jel tako bilo i kod vas?
Decki su u 1m u odnosu na porodajnu tezinu dobili 600 i 700 grama i cini mi se da nam ide dosta dobro. Jedino su nam noci jaaaako teske. Obojica spavaju samnom u krevetu, svako sa svoje strane i cickaju kad se probude (tata je dobio izgon na kauc ), s tim da se A stalno budi (ne mogu prebrojati koliko puta u noci), a L se uglavnom budi svakih 2-3 sata. Znam da je i jedno i drugo normalno za bebe od 6 tjedana, ali problem je to sto se A obavezno probudi valjda svaki put kad dojim L, a u krevetu ih ne mogu obojicu dojiti istovremeno, tj. ne mogu ih sama staviti i skinuti. Tu krece deranje dok ne probudimo tatu i preselimo se u borava. Decki se od toga skroz razbude i nakon toga duugo cickaju dok se ne smire, tako da spavamo jako malo.
Imate li kakav savjet/preporuku? Zanima me kako ste se vi organizirali po noci i kako su vase bebe spavale.