Stranica 4 od 22 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ivana.sky , žao mi je zbog minusa hočeš prije vaditi betu?

xavii ,ako ideš samo na fm,i niste u nijednom mpo postupku - dobro došla!
    Naša MAMI te sutra stavi na listu,i želim ti da ne ostaneš dugo na njoj.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj, ivekica, mogu mislit tvoj šok. stigne, misliš da je gotovo, pa onda plus na testu! joj, ja za svaku mengu pomislim da je ona "lažna", tj. da je samo krvarenje u ranoj trudnoći koji je normalno uglavnom...no, ti zaista proživljavaš taj scenarij! mogu si misliti koja radost, zbunjenost...čestitam i nadam se da će biti sve ok! možda da odmah odeš vaditi betu i kod ginića...ja bi išla svakako.

YM, nivesa...grlim Vas, kaj drugo! Ali stvarno mislim da to pišanje prije vremena, pogotovo kad znaš da imaš veću šansu za biokemijskom, nema smisla. Bezveze se uzrujavaš, a ovako ne bi ni znala da si bila trudna...Mora naletjeti i to kvalitetno jajašće!! Bude, samo polako.

ostale cure, dobrodošle!

P.S. Meni je danas već 23dc, ovulacije je bila oko 17dc (nadam se jer smo se nakon toga razboljeli i ništa nismo pokrivali) i još uvijek me cice ne bole. Što mi je čudno ful jer mi obično krenu 2-3 dana nakon O. Moguće da je opet anovulacijski ciklus... :/

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Imam PCOS, prosle god sam imala terapiju klomifenom i menopurom, u 1 mj. ove god ostala prirodno trudna dok sam se pripremala za Hsg, imala spontani u 5-6tt, od tada sama pratim ovulaciju, samo sam 2 mj. isla kod dok samo da mi potvrdi da je O prosla, znaci nije bas folikulometrija. Trenutno u fazi da mi se ne da ici kod dr, radi vise razloga, odmaram glavu . Sorry na dugom postu, malo sam se ispuhala :D

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ps. hvala na dobrodoslici Sutra mi je 25dc, O je bila 19dc. Nadam se da nitko od nas nece dugo biti tu

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Xavii dobro nam došla i još prije otišla

Kudri, točno si opisala moje trenutno stanje. Ništa, sad čekamo

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ivekica hvala, drzim fige da sve bude u redu

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ivana Sky -

Ivekica - tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rast bete i tamljenje crtice!!!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Cure, napravila novi. Gravignost, pojavile su se dvije. Nakon 10 min je bila skroz jaka. Ajme panika me sad ulovila

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zivio gravignost!
    krvaris li? javi se sto prije ginekologu i miruj, vjerojatno ce ti dati neku progesteronsku terapiju, vise od toga ne mozete puno, pogotovo dok se na uzv ne vidi nista.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj hvala. U šoku sam,ne znam što očekivati
    Ivekica, to je to! Identicna situacija kod moje uspjesne trudnoce. Dva sata krvarenja i gotovo, slaba crta. Ono sto mi je dr. savjetovala je da mirujem tjedan-dve i to je bilo to. Cestitam! Jedva cekam da sa trbuhom pocnes paradirati ispred svekrve, a njoj neka onda oci ispadnu. Sad sam malo zlocesta, ali neka!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Žužy u pravu si, sjedim u cekaoni, prva sam, sad ce to jos malo nadam se... Uh..

Ivekica cestitam!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav cure,
    hvala vam na brizi, suosjecanju i savijetima. Ne mogu svakoj odgovoriti jednoj po jednoj, ima puno postova, ali cu pokusati ukratko pokriti sva pitanja koja ste mi postavile.
    Nemam pcos niti ista slicno. Moje stanje zove se super-plodnost. Znaci da cu zatrudniti apsulotno svaki put. Posto apsolutno svaki embrio nije kvalitetan, vecinu cu pobaciti. Znam, tesko je i u teoriji je lako sve posloziti u svojoj glavi, kao i to da kad zatrudnim sa jakim embrijem, bez problema cu iznijeti trudnocu, ali, u praksi, mogu vam samo reci da je svaki put sve teze kad izgubim bebu. Na zalost, ne mogu se opustiti, jer za mene ne koristiti kontracepciju znaci da cu sa 99% sigurnoscu ostati trudna u svakom ciklusu. Iz tog razloga, meni se trudnoca ne moze dogoditi slucajno. Ona je kod mene neminovna u koliko se ne stitim.
    Sto se nalaza tice, ovdje ti ih lijecnici kazu, ali, na papiru nista ne dobivam. Cak ti ne daju ni trudnicke papire, nego se oni pohranuju i cuvaju 10 godina. To mi je malo glupo, no dobro. Pokusat cu pitati iduci put kad budem bila u klinici ako mi doktor moze isprintati koji nalaz, pa ga podijelim sa vama.

Da sve ne bude tragicno, ispricati cu vam kako me je utijesila moja kcer koja ima nepune 3 godine. Rekla mi je: mama, nemoj plakati sto si izgubila bebu, napravit ce tata novu. I ja cu pomoci!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

YM ako se dobro sjecam, ti ides u napro kliniku?

na tvom mjestu bih inzistirala na imunoloskim pretragama, djeluje mi jako neozbiljno da ti ne dobis svoje nalaze, a imam dojam da niti ne znas koje tocno pretrage su ti radjene...

a tvojoj maloj

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Cure pa ja sam TRUDNA!!!!!! Aaaaaaaaa
    Yummy, ako budem imala kćer, želim da bude ko tvoja malena!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne idem u napro, idem preko NHS. To ti je UK politika, ne dobijaju se samo tako nalazi na pismeno. MOja frendica ide u fertility kliniku vec 5 godina, svekar joj je anesteziolog, dakle, ima vezu, pa jos nista nije dobila crno na bijelo.

Ivekice, zelim ti sve najbolje i da bude skolski. Sto se zelja tice, pazi sto zelis...moja curka je super sad, pametna, vesela, odlicno drustvo, ali kamate sam platila unaprijed...
    Prvih 6 mjeseci sam je nocu morala dojiti svaki sat, a danju svakih pola sata, inace bi urlala iz petnih zila. Muz i ja u tom periodu nismo razgovarali, nego smo se samo otresali jedan na drugog koliko smo bili umorni. Vjerujem da bih imala postporodajnu depresiju, da sam samo imala vremena za nju...
    Ako budes imala takvu bebu, znaj da ti se zelja ispunila da ti curka bude ko moja

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro curee...evo se izlezavam u krevetu uz mog pilica.

Nivesa kad ides na kiretazu ,sto je dokt rekao?
    Sutra u 7:45....

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra u 7:45....
    Reci ti njima neka jos jednom provjere srceko prije, za svaki slucaj. Nikad se ne zna, cuda su moguca

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Reci ti njima neka jos jednom provjere srceko prije, za svaki slucaj. Nikad se ne zna, cuda su moguca
    To sam i ja tila napisati.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

nestrpljivaanka
    nivesa obavezno jos jednom uzv

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky , žao mi je zbog minusa hočeš prije vaditi betu?
    pa mislim da necu... dobila sam bolovanje do kraja tjedna, doznake vec poslane u firmu u zg, a moram i stitnjacu ic kontrolu opet ovaj tjedan tako da mi dobro dodje malo odmora da ne letam iz nocnih po bolnici opet ko ludjak... a u petak cu onda i betu... iako mi je to tak bezveze reda radi al sta ces

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    To sam i ja tila napisati.
    Cure hvala na pozitivnim mislima. Kod mene nema cuda....pocela sam krvarit. Tamno skoro crno. Skroz malo. Zvala dr.rekao je da ako pocne jako da odma idem na hitnu. Ako ovak po malo da ujutro dodem. Ja hocu da mi on to napravi. Znam da ce on to najbolje i najbriznije.
    Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    nestrpljivaanka
    nivesa obavezno jos jednom uzv

pa mislim da necu... dobila sam bolovanje do kraja tjedna, doznake vec poslane u firmu u zg, a moram i stitnjacu ic kontrolu opet ovaj tjedan tako da mi dobro dodje malo odmora da ne letam iz nocnih po bolnici opet ko ludjak... a u petak cu onda i betu... iako mi je to tak bezveze reda radi al sta ces

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vristala bi najrade!!!!!!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Nivesa nadam se da ne netko uz tebe u onom trenucima!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moj muz...iako on bas nije pricljiv po tom pitanju

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Moj muz...iako on bas nije pricljiv po tom pitanju
    Nije bitno nivesa. U ovakvim trenutcima rijeci su suvisne. Bitno je da je uz tebe. Ni moj micek puno ne prica. Samo me grli...to mi vise znaci od njegovih prica...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure hvala na pozitivnim mislima. Kod mene nema cuda....pocela sam krvarit. Tamno skoro crno. Skroz malo. Zvala dr.rekao je da ako pocne jako da odma idem na hitnu. Ako ovak po malo da ujutro dodem. Ja hocu da mi on to napravi. Znam da ce on to najbolje i najbriznije.
    Draga nivesa, mozda nije cudo kojem si se nadala, ali je ipak cudo i pozitivno u neku ruku. Barem meni. Ja osobno se kiretaze bojim da je to koma. U kiretazi bi se uvijek pitala, sto da sam jos pricekala, da li se ista moglo uciniti? Prokrvarila si. Vjerujem da ce ti to dati odredjen mir da se nista nije moglo uciniti. Mislim da je u tvom slucaju krvarenje jedna vrsta dara. Nije neka velika utjeha, ali sad barem znas da nisi mogla nista uciniti...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga nivesa, mozda nije cudo kojem si se nadala, ali je ipak cudo i pozitivno u neku ruku. Barem meni. Ja osobno se kiretaze bojim da je to koma. U kiretazi bi se uvijek pitala, sto da sam jos pricekala, da li se ista moglo uciniti? Prokrvarila si. Vjerujem da ce ti to dati odredjen mir da se nista nije moglo uciniti. Mislim da je u tvom slucaju krvarenje jedna vrsta dara. Nije neka velika utjeha, ali sad barem znas da nisi mogla nista uciniti...
    To si dobro rekla. Iako sad ne krvarim vise, po iskustvima mama andela koje su prosle slicne stvari i ovo sto ja sad prolazim, to je pocetak spontanog kod kojeg se samo maternica otvara a nista ne izlazi samo van nego treba ocistiti. Barem ce mi se misici na maternici opustiti i lakas ce odradit kiretazu.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

[QUOTE=Yummy_mummy;2688470]Pozdrav cure,
    hvala vam na brizi, suosjecanju i savijetima. Ne mogu svakoj odgovoriti jednoj po jednoj, ima puno postova, ali cu pokusati ukratko pokriti sva pitanja koja ste mi postavile.
    Nemam pcos niti ista slicno. Moje stanje zove se super-plodnost. Znaci da cu zatrudniti apsulotno svaki put. Posto apsolutno svaki embrio nije kvalitetan, vecinu cu pobaciti. Znam, tesko je i u teoriji je lako sve posloziti u svojoj glavi, kao i to da kad zatrudnim sa jakim embrijem, bez problema cu iznijeti trudnocu, ali, u praksi, mogu vam samo reci da je svaki put sve teze kad izgubim bebu. Na zalost, ne mogu se opustiti, jer za mene ne koristiti kontracepciju znaci da cu sa 99% sigurnoscu ostati trudna u svakom ciklusu. Iz tog razloga, meni se trudnoca ne moze dogoditi slucajno. Ona je kod mene neminovna u koliko se ne stitim.
    Sto se nalaza tice, ovdje ti ih lijecnici kazu, ali, na papiru nista ne dobivam. Cak ti ne daju ni trudnicke papire, nego se oni pohranuju i cuvaju 10 godina. To mi je malo glupo, no dobro. Pokusat cu pitati iduci put kad budem bila u klinici ako mi doktor moze isprintati koji nalaz, pa ga podijelim sa vama.

Da sve ne bude tragicno, ispricati cu vam kako me je utijesila moja kcer koja ima nepune 3 godine. Rekla mi je: mama, nemoj plakati sto si izgubila bebu, napravit ce tata novu. I ja cu pomoci! [/QUOTE/]

Zao mi je da se biokemijska i ovaj put ponovila
    Iskreno, citajujuci sve sto si prosla me strasi jer nakon moje biokemijske pomalo me strah ponavljanja..

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Dobro jutro svima
    Poslužite se kavom, čajem, kakaom i čašicom razgovora.
    Evo cure moje, kuma i vi ste jedine koje znaju za moj plusic. Dragi se vraća tek za koji dan pa ću mu reći, jer mi je glupo preko poruke. Morat će ga oživljavat
    Puse

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 28.10.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30 dc +
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 28.10.2014. at 06:53

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

Ivekica čestitammmmm!

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Xavii stavila sam te na listu, nadam se da nećeš dugo ostati.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ivekica

Svima novima: dobro dosli i jos prije osli!!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jutro cure, hvala na kavi ivekica jesu poceli kakvi simptomi?
    Yummy kako si mi?
    Nivesa drzi mi se, mislim na tebe, sve mi sigurna sam

Ja sam jucer bila na uzv napokon, sve nam je supej i srceko kuca, vidjela sam ga kako se pomaknuo i mali nosic sam vidjela.. i mozda je mali muskic prekrasan mi je, ja sam vam juce cjeli dan tako sretna i nasmijana, kako vec dugo nisam bila.. Nisam vjerovala da je moguce opet osjetiti takvu srecu, a sad sam sigurna da je odluka za ovom bebom bila najbolja moguca.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Adrianovamamica neizmjerno mi je drago što si ponovno osjetila tu radost i sreću!! Zaslužila si to i uživaj u svakoj sekundi

Što se tiče simptoma, nemam ništa posebno, osim osjećaja. Predosjecala sam još za vikend, a preksinoć sam sanjala da a trbuhom do zuba šećem Londonom. Probudila sam se ujutro i odmah znala da sam trudna, zato sam i išla odmah po test, iako realno ne kasni. Napuhnuta sam, čak i kad uvučem trbuh, ostane ispupcen i imam svako jutro blijedo rozi iscjedak. To je sve, ali ovaj osjećaj ne vara.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ivekica ne bi trebao biti blijedo rozi, daj se ipak javi dr možda ti treba Duphastone!
    Inače curke moje, ja sam vam se prošli vikend bez problema pentrala po Međugorju i sve sam vas predala Gospi! Jučer sam bila kod svoje dr, koja fakat ima očajan uzv, al' je rekla: Titra k'o semafor Nije mogla izmjeriti crl jer je beba držala nogice spojene k'o žaba i s koje god je strane stavila sondu, nije mogla. I na kraju ta mrva mrvica pomakne ručicu i veli dr: Ma da, sad mi još i mašeš! Moje je puno! Uzela sam uputnicu za nuhalni na SD za 2 tj i to je to.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Stork citam ovaj tvoj crl od 9,7 u 7 tj, jesi tocno upisala? Nama je juce izmjerila crl od 5,89 sa 12+2 tt. I u prosloj trudnoci sa 12+2 crl nam je bio 5,6.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam bila kod svoje dr, koja fakat ima očajan uzv, al' je rekla: Titra k'o semafor Nije mogla izmjeriti crl jer je beba držala nogice spojene k'o žaba i s koje god je strane stavila sondu, nije mogla. I na kraju ta mrva mrvica pomakne ručicu i veli dr: Ma da, sad mi još i mašeš! Moje je puno! .
    divno!! ovog smajlica nemamo ali dobro bi dosao jer sam upravo zaplakala od srece :,)

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Stork izvini ja se pobrkala u centrimitrima i milimetrima

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jucer bila na uzv napokon, sve nam je supej i srceko kuca, vidjela sam ga kako se pomaknuo i mali nosic sam vidjela.. i mozda je mali muskic prekrasan mi je, ja sam vam juce cjeli dan tako sretna i nasmijana, kako vec dugo nisam bila.. Nisam vjerovala da je moguce opet osjetiti takvu srecu, a sad sam sigurna da je odluka za ovom bebom bila najbolja moguca.
    to si i zasluzila uzivaj

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

AdrianovaMamica,stork,mogu zamisliti koja sreća...

nivesa,mislim na tebe,drži se.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure, hvala na kavi ivekica jesu poceli kakvi simptomi?
    Yummy kako si mi?
    Nivesa drzi mi se, mislim na tebe, sve mi sigurna sam

Bas mi je drago zbog tebe! Neka sve prodje uredno, a porod brzo, da niti ne stignes u bolnicu

Eto, ja se oporavljam. Jucer sam gotovo cijeli dan prospavala i imala tako teske mucnine, da sam pomislila da sam mozda bila trudna s blizancima i izgubila jednog, a ovaj drugi je razlog mucnina. Ponovila sam test, nisam trudna. Doktor me narucio na vadenje krvi u cetvrtak, pa cemo vidjeti sto je. Eto, mi smo odlucili pokusati do kraja godine, makar sam se ja sad potpuno pomirila da cemo imati jedno dijete i to je to.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Adrianovamamica neizmjerno mi je drago što si ponovno osjetila tu radost i sreću!! Zaslužila si to i uživaj u svakoj sekundi

Što se tiče simptoma, nemam ništa posebno, osim osjećaja. Predosjecala sam još za vikend, a preksinoć sam sanjala da a trbuhom do zuba šećem Londonom. Probudila sam se ujutro i odmah znala da sam trudna, zato sam i išla odmah po test, iako realno ne kasni. Napuhnuta sam, čak i kad uvučem trbuh, ostane ispupcen i imam svako jutro blijedo rozi iscjedak. To je sve, ali ovaj osjećaj ne vara.
    Bit ce da si ti to sanjala da ides k meni u posjet. Cestitam jos jednom! Neizmjerno mi je drago zbog tebe xoxo

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nivesa, kaok mi se ti drzis? Kad je kiretaza?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Samo da vam javim....izdrzala sam do cekaone. Iako sam od kad sam se digla imala bolove. Bas kao trudove. I onda su postali sve jaci i sve cesci. U cekaoni sam mm rekla odi po dr ja vise nemogu ! Odma su se ustrcali jer sam pocela krvarit ko da me je netko zaklao. Odem pisat i dva ogromna komada ispadnu . Nakon toga krv u neogranicenim kolicinama. Kad su me uveli u tu sobu i skinem gace a uloskom a iz uloska kapa po podu po meni. Iz mene je curilo ko iz pipe . Kad sam legla na stol su me obriasali jer sam sva bila krvava zajedno sa cjelim podom i stolom. I dode dr i veli o pa ti stvarno jako krvaris! Ajmo anestezija i za pol sata sam bila u svojoj sobi budna. Bar me je prestalo tako jako boljeti.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

[QUOTE=LadyB;2688807]
    Pozdrav cure,

Da sve ne bude tragicno, ispricati cu vam kako me je utijesila moja kcer koja ima nepune 3 godine. Rekla mi je: mama, nemoj plakati sto si izgubila bebu, napravit ce tata novu. I ja cu pomoci! [/QUOTE/]

Zao mi je da se biokemijska i ovaj put ponovila
    Iskreno, citajujuci sve sto si prosla me strasi jer nakon moje biokemijske pomalo me strah ponavljanja..
    Moze se ponoviti i ne mora. Nemoj jos time razbijati glavu. Meni se samo u ovoj godini dogodila 4x, pa jos uvijek ne odustajem.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Grozno ...sad odmori,spavaj..bit će bolje.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mila nivesa u mislima si mi... cuvaj se i odmori.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

drži se nivesa..baš mi je žao što si to opet morala prolaziti...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

strasno drzi se

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nivesa doslo mi je plakat.bas mi je zao sto moras kroz to prolaziti.

Stranica 4 od 22 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •