Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Susjeda, tvoj zna da će to biti nikada, a moj jadan živi u nadi da će dobiti pesa jer je tata obećao ak bu super u školi. Al to super ćaća ni zadovoljan s prolaskom 5, neg 5.0. Dakle, nikad.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Susjeda, tvoj zna da će to biti nikada, a moj jadan živi u nadi da će dobiti pesa jer je tata obećao ak bu super u školi. Al to super ćaća ni zadovoljan s prolaskom 5, neg 5.0. Dakle, nikad.
    hahahah, dosao BC kod uciteljice i kaze joj da on ne bi vise na dodatnu, a ona mu kaze, cim dobijes psa, onda mozes odustati. jadan se okrenuo i sebi u bradu rekao dakle nikad LOOL

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    hahahah, dosao BC kod uciteljice i kaze joj da on ne bi vise na dodatnu, a ona mu kaze, cim dobijes psa, onda mozes odustati. jadan se okrenuo i sebi u bradu rekao dakle nikad LOOL
    E, jel ga dobro zeznula
    Za utjehu, i moj je tako prije "odustajao" od dodatne, a ove godine prvi put vidim da mu se baš sviđa i da uživa u njoj. Možda je razlog tome i što napokon nešto konkretno rade na tom satu. Ipak, ne uživa toliko da bih mu za blagdane poklonila zbirku zadataka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •