Kaduna, referirala sam se na dosad napisano od Zadnjivoz, a njoj sam se i obratila. Zašto izjava "u mojim očima i mojim stavom"? Kakvo je to sad dosuđivanje?
Naime, mislim da ni ja, kao ni mnoge ovdje žene nisu toliko nepismene koliko kažeš. Barem se vi neke forumašice svojski trudite da nas valjda opismenite. Pogotovo na ovom pdfu, iz posta u post ponavljate kako je nemoguće u ovim godinama postati majka sa svojim stanicama, te smo već sad neiskrene (valjda si lažemo) prema sebi ako to očekujemo?!
Ti zastupaš tezu da treba ići na doniranje stanica. Nema druge istine osim te, tako to ispada kad ti kažeš. Postoji li pdf doniranje stanica ili spermića na ovom forumu? Postoji. Je li se o tome govori afirmativno? Govori se afirmativno. Nije da parovi to ne znaju, nije da se sugestivno a i direktno i neprestano u upisima nekih od vas neprovlači ta teza, nije da joj se ne predaje velika važnost, čak se i ne tabuizira - barem ne na taj način kako sugeriraš.
Možeš li onda i ti djelićem sebe - ne treba ti puno, shvatiti da je ta opcija nekome prihvatljiva, a nekome, citiram te "nije dovoljno prihvatljiva i normalna", pak o tome ne misle, ne žele to, možda su promislili pa zaključili: ne, ne želimo to i točka. Možeš li također prihvatiti da nekome tuđa jajna stanica nije isto što i vlastita jajna stanica? Znaš li da ima dosta onih koji bi rađe usvojili dijete, kad već nisu rodili, nego uzeli jajnu stanicu? Možda postoje moralni, etički, vjerski , socijalni, svemirski, horoskopski razlozi, možda se ljudima ne da ni jedno, ni drugo, ako nemaju mogućnosti roditi? Oh, dobro, sad sam malo pretjerala, nije to mala stvar prihvatiti i shvatiti. Možda je lakše jednoobrazno gledati na stvar kao što se ovdje često pokušava.
Naime, hoću reći, na ovom se forumu sve zna, kako bi smo kraj vas nešto ne znale. Nejasno je, međutim, zašto se na svakoj stranici u ovom pdfu uvijek isto diskutira? Ne pitam se ja, meni je i to jasno, ja samo konstatiram i u prilog tome citiram ovo što si i sama rekla.