Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam si na prošlom Interliberu kupila "Game of thrones" ali paperback i na žalost još nisam uspjela pročitati.
    Sada se mislim počastiti sa "Infernom", napokon ga imaju u paperbacku.
    Djeca budu pod bor dobila vjerojatno ko i puno vaših novi "Gregov dnevnik".

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa za dob vjerojatno jesu, ali ipak smo svi drukciji
    on obozava rr.martinove pripovjedacke vjestine, opise trpeza na pet stranica ili pročelja na dvije, netko drugi bi to preskocio
    a buduci da, ko i rr martin, obozava povijest, posebno srednji vijek, ove knjige su mu bas zbog toga inspirativne
    u ovoj novoj knjizi je i pregrst ilustracija pa mozes vidjeti kako je martin zamisljao neke lokacije skroz drukcije nego hbo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi "Gregove dnevnike" ne kupujemo, sami dolaze u našu kuću
    Trenutno ga nagovaram da Grega bar pokuša čitati na engleskom. Dovoljno je jednostavno pisano da bi mogao. Ali neće, čim vidi da mu ne ide glatko, odmah odustaje.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav miris ?! Moj pas prefino miriši, osim kad je zmazan i smrdi, a tada ga treba oprati.
    Mi imamo kuniće (2) i jaaako ih volimo.
    Oni su mi super tip kućnog ljubimca: ne treba ih šetati, preslatki su, mali, mazni, ko živi plisanci.
    Ne smrde jer su uredne životinje a i biljojedi su pa ta kakica uopće nema mirisa, za razliku od one koju naprave mesozderi.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ni moj pesek ne smrdi.
    Zapravo uopće nema miris.
    I ne pretjerujem jer je i mene to mučilo prije nego smo ga dopeljali doma, ali zbilja sam se bez veze zamarala.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca budu pod bor dobila vjerojatno ko i puno vaših novi "Gregov dnevnik".
    Kad je izašao? Kako se zove?
    Posljednje uređivanje od Maruška : 06.11.2014. at 08:25

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja više nemam nikakvih ideja. Darovi su simbolični (kozmetika, slastice po želji u ne prevelikim količinama) ili po izboru (odemo u knjižaru pa si djeca biraju). Nisam poklonik pretjerane kupovine knjiga (ni drugih materijalnih stvari) jer ih nemamo gdje držati. Zato mislim da ćemo djecu nekamo odvesti (nikad nisu bili recimo u Osijeku, a to bi mogao biti zgodan izlet za praznike).

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stvarno ste uranile.
    Nego vidim da spominjete games od thrones.
    Prilično sam neupućena, mislim znam da postoje i knjige i serija, ali ništa više ne znam.
    Da li su to stvarno dobre knjige, onako kao harry potter?
    A serija?
    Pitam zapravo vise zbog sebe, dijete knjige već kupuje sama.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je izašao? Kako se zove?
    http://www.profil-mozaik.hr/gregov-d...nost/PR/153339

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

seni Song of Ice and Fire je niz knjiga koje je napisao George RR Martin prema kojima HBO snima seriju The Game of Thrones. Serijal jos nije zavrsen, a ja sam ga pocela citati negdje oko 2002-2003. sad se ne sjecam tocno kad. 2005 je izasla knjiga A feast for crows. 2011 izasla je Dance with dragons. ovo pisem da steknes dojam koja je dinamika izlaska knjiga. prva je izdana mislim 1996. a cekaju se jos dvije. ponekda se funovi pitaju da li ce MArtin uopce uspjeti zavrsiti sve knjige.
    Knjige nisu za djecu, mozda ih teenageri mogu citati, ali nisu poput HP. knjige su iz epic fantasy kategorije. Mene su prikovale da sam te prve tri procitala jednu za drugom, u dahu. a onda sam cekala par godina za sljedecu. Zadnju jos uvijek nisam procitala, nekako me pustilo, i likovi koji su u njoj nisu oni koji su meni najdrazi. U knjigama je zanimljivo da niko nije zasticen od surovosti zivota, ni bogati ni siromasni. ginu/umiru i jedni i drugi. Neki likovi koju su omrazeni kroz recimo prvu knjigu dobijaju svoja poglavlja i postaju topliji. sva poglavlja su pisana kroz oci jednog od likova, njihove misli, opis onog sto oni vide i kako vide. preporucam za citanje u hladnim zimskim mjesecima uz caj i neke lijepe kekse npr. neke s maslacom ili neke sa zacinima a i dobri stari medenjaci isto dorbo pasu.

link ma martinovu stranicu, a inace Martin je bio i gost SFeraKona 2003. ah to je doba kad sam jos hodala po takvim mjestima. Nimrod di siiiiiiiii?
    Posljednje uređivanje od spajalica : 06.11.2014. at 09:11

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    preporucam za citanje u hladnim zimskim mjesecima uz caj i neke lijepe kekse npr. neke s maslacom ili neke sa zacinima a i dobri stari medenjaci isto dorbo pasu.
    pogotovo ovi prvi walkersi, imaju čak i neku impliciranu poveznicu s knjigama

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Po meni knjige nisu nikako za djecu i mlade, jako su okrutne, do perverzije.
    Inače, meni osobno prva knjiga je stvarno zanimljiva i odlično napisana, sa jako zanimljivim likovima i neočekivanim obratima, a kasnije se sve skupa totalno razvodnjava, tako da uopće nisam mogla čitati koliko mi je bilo glupo.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Spajalica, hvala puno na ovom iscrpnom opisu.
    Pokušavam biti u toku

Inače, sad mi pada na pamet da mi dijete nije vise u ovoj skupini.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ha ha seni, ja sam pročitala te knjige jer nisam mogla podnijeti da sam neupućena u nešto tako popularno

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo, sad kad čitam mimu, možda nisam ništa propustila

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa jako ovisi da li volis ili ne takve knjige. u tom periodu mog zivota jako sam puno citala taj tip knjiga. kao sto napisah zadnju knjigu nisam jos procitala, a imam je na kindlu od one sekunde kad je pustena u prodaju.
    ako to nije tvoj cup of tea, kekse svejedno pojedi uz neki drugi zanr.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E kekse bome hoću. Jučer sam kupila prve medenjake, one nuernberg-ske. Sve sam ih do navečer smazala.
    Knjigu ću u knjižari dubinski prelistati, pa ću vidjeti.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odustala sam od svih poklona koji zauzimaju ikakav cm kubni prostora. Osim za malu, ona može. Ovi ostali smao nematerijalno ili probavljivo. Vrlo je moguće da im se neće svidjeti, ali što je tu je, tako je kako je, šta bude bit će, itd...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ovi ostali smao nematerijalno ili probavljivo.

kakvi su to nematerijalni, ni jedan mi osim čestitajućeg poljupca ne pada na pamet?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    pogotovo ovi prvi walkersi, imaju čak i neku impliciranu poveznicu s knjigama
    em ti keksi, em savjetujem citanje zimi, jer dugo ljeto je iza nas

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

kakvi su to nematerijalni, ni jedan mi osim čestitajućeg poljupca ne pada na pamet?
    Napisala sam već prije da ću im pokloniti karting vožnje, svakom ponaosob. Eto, to neće zauzimat mjesto u kući.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda im svakom napravim knjižicu s kuponima za takva nekakva događanja. Tipa karting, kino, sljastičarna, utakmica, i sl. Znači kad potegnu kupon, ja moram ostvariti u nekom roku, što će reći da moram dobro osmisliti uvjete i napisati ih...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, riješeno, što se mene tiče.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ideja ti je odlična!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Možda im svakom napravim knjižicu s kuponima za takva nekakva događanja. Tipa karting, kino, sljastičarna, utakmica, i sl. Znači kad potegnu kupon, ja moram ostvariti u nekom roku, što će reći da moram dobro osmisliti uvjete i napisati ih...
    marta, ovo mi se sviđa!
    možda ti ukradem ideju

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo kradi, to je open source ideja

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zadnju jos uvijek nisam procitala, nekako me pustilo, i likovi koji su u njoj nisu oni koji su meni najdrazi.
    U knjigama je zanimljivo da niko nije zasticen od surovosti zivota, ni bogati ni siromasni. ginu/umiru i jedni i drugi.
    Nedavno sam procitala The Knight of Seven Kingdoms" (kronoloski bi se trebala citati prije prve knjige iz sage), bas je dobra. I ta ce imati nastavke.

IMHO, i serija je dobra, svidja mi se to sto je jako bliska knjigama.
    Ovo ljeto u Dubrovniku, mi u setnji po zidinama i slusamo vodice kako pricaju cruiser-turistima, "Da, da, ovdje je sniman GoT"
    (izmedju ostalih lokacija, naravno).

A sad si idem zabiljeziti ovu koju cita Ivaricin.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nimrod di siiiiiiiii?
    Come to FB we have cookies.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma radje cu je vidjeti na kavi, nego na FB se prikljuciti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma radje cu je vidjeti na kavi, nego na FB se prikljuciti
    Al na kavi nemaš slikice i lajkiće.

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kad je moja bila u fazi da nije ništa drugo željela, osim psa naravno ( ali tada pas nije još "došao na red") ja sam to ovako "iskoristila". Pitala sam je ako ona ništa sebi ne želi dali bi onda željela da neko drugo dijete obradujemo, prvo me sazačuđenjem gledala, a onda pristala.

Tada sam prvi put čula za akciju "Božić u kutiji od cipela" to je jedna humanitarna organizacija iz Berlina koja skuplja poklone za siromašnu djecu koji možda neće nikad niodkog drugog dobiti poklon za božić. Pokloni se pakuju u kutiju od cipela, od tud taj naziv, znači sitnice za nekoga ,a za to dijete koje če dobiti, možda čitav svijet. Tu stane npr. malena lutkica, autić ili plišanac, neki slatkiš, higijenski artikli kao četkica za zube, šamponić, češljić isl., rukavice, kapa, šal, sav mogući školski pribor, itd itd.

Tako smo nas dvije prije dugo godina počeli da pakujemo takve poklone za božić i to radimo i dan danas, moja curka uživa u pakovanju. Pa zna ponekad i usred ljeta kad ugleda nešto lijepo kupiti i ostaviti za "kutiju".

Pa eto ideje, možda ima i kod vas nešto slično, pa ako su vaša djeca sretna i zadovoljna, možda če isto kao i moja curka, uživati da neko drugo dijete obraduju.

I naravno, naša isto dobije poklon za svaki božić. Ne uvijek nešto veliko, češče neku sitnicu ali ja nju dobro poznam i znam što če je obradovati.
    Evo baš ove godine mislim da če ostati bez teksta.

I još nešto, ni moj pas ne smrdi nego baš lijepo miriše na omekšivač. Ne nekupam ga s tim, nego provede cijelo prijepodne u krevetu pa mu se taj miris uvuče u dlaku.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Davina, piši nam svugdje, uvijek te je gušt čitati!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje beštije bi najradije takve nematerijalne - kupi igricu preko internet, kupi neke dodatne mogućnosti za minecraft, stavi pare na steam ... ali ja neću tako.
    Kod mene nosi DM ravno pod bor, umotano, s mašnom I porukom. Retro stajl.

Srednji jedini tu upada po godinama I dobit će onu svjetleću ciglu minecraft, to želi od prošle godine I želja nije minula. Pa kad nemam boljih ideja onda neka mu svijetli na zidu. I uz to 3D puzzle empire state building s ledicama pa se mijenja boja svjetla, pali se na takve stvari. Od bake ako nađem na ebayu velika naljepnca za zid minecraft.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji bi pesa ali meni pas "smrdi" - ima miris I gotovo,a vlasnici se naviknu pa ga više ne osjete. Moja mama puši I ona kod sebe doma uopće ne osjeti da smrdi po cigaretama, a smrdi.
    I koma mi je kad pada kiša pa uđem u zgradi u lift u kojem je bio pas. Da imamo kuću to me ne bi smetalo ali u stanu nedam.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spajalice, sjajan opis! Ja se zarazila knjigom ovo ljeto i sad čituckam koliko stignem v cugu i dok ne zaspim, a zaspim brzo. A neko je, je li, dobio i ime po liku iz knjiga? I onda ga se ja nađem krast i sakatit, a da ni ne primjetih. A još se netko ljuti zbog krađe imena, za tebe znam da ne...
    Marta, super ideja!
    Davina, gdje se predaju te kutije za "Božić u kutiji od cipela"? Ovo je sjano i divno da se odradi s djecom!

Davina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nera kod nas se te kutije predaju u opštinski ured, neznam dali kod vas u Hrvatskoj tako nešto postoji, ali sigurno se da nešto slično odraditi.
    Nažalost svugdje ima siromašne djece.
    I vjerujem da bi i druga djeca kao i moja curka uživali da nešto tako lijepo odrade za drugoga.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

slično nešto ima udruga deda mraza a i caritas je znal reci,o na trgu skuplkati take poklone

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

došla sam po ideju za pokolon i otkrila da kros smrdi - to je istina, jadničak smrdi posebno otkad ga intenzivno tretiramo sredstvima protiv buha.
    nekad sam imala psa koji je mirišao, ako jako zažmirim mogu osjetiti njegov miris ičupavu dlaku iako je odavno umro.
    kod nas se slavi jedan neobičan praznik sveti rade končar - mm dobije za sv.nikolu pakete u fabrici koje onda modificiramo (ela vjeruje u sv.nikolu a filip zna da ne postoji od godine kad je htio da sv.nikola donese mačka živog iz mačije bolnice nakon što ga je auto udario).
    ne znam jel netko spreman dati desetogodišnjaku novce pod bor da skuplja za tv ili xbox. to je za mene jako nemaštovito, ali moj sin je više materijalist pa bi želio upravo to.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

što se tiče kutija, jednom sam kod nerine i moje prijateljice preslagivala te kutije koje je onda moj tetak, član odbora za ljudska prava karlovac, djelio djeci izbjeglica i povratnika u okolici karlovca, vojnića i slunja, to je bio kraj devedesetih, ne znam iz koje zemlje su kutije došle.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    došla sam po ideju za pokolon i otkrila da kros smrdi - to je istina, jadničak smrdi posebno otkad ga intenzivno tretiramo sredstvima protiv buha.
    nekad sam imala psa koji je mirišao, ako jako zažmirim mogu osjetiti njegov miris ičupavu dlaku iako je odavno umro.
    kod nas se slavi jedan neobičan praznik sveti rade končar - mm dobije za sv.nikolu pakete u fabrici koje onda modificiramo (ela vjeruje u sv.nikolu a filip zna da ne postoji od godine kad je htio da sv.nikola donese mačka živog iz mačije bolnice nakon što ga je auto udario).
    ne znam jel netko spreman dati desetogodišnjaku novce pod bor da skuplja za tv ili xbox. to je za mene jako nemaštovito, ali moj sin je više materijalist pa bi želio upravo to.
    evo mali off za mamitzi:
    "u stenjanju zemlje I vihoru rata rade je končar postao heroj
    srca se naša ponose njime
    radom I pjesmom slave mu ime.."
    ako ne znate himnu niste dostojni proslave sv rade končar

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije moja preporuka da djeca citaju GOT nego da oni koji citaju GOT kupe ovu knjigu

(spajo mogu ti je donijet pokazat, ali uzmi je u amerikama preko veze jer je na bookdepository sada 80eur - kao preorder bila je 35)

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

došla sam po ideju za pokolon i otkrila da kros smrdi

Lola13 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Moje beštije bi najradije takve nematerijalne - kupi igricu preko internet, kupi neke dodatne mogućnosti za minecraft, stavi pare na steam ... ali ja neću tako.
    Kod mene nosi DM ravno pod bor, umotano, s mašnom I porukom. Retro stajl.

Srednji jedini tu upada po godinama I dobit će onu svjetleću ciglu minecraft, to želi od prošle godine I želja nije minula. Pa kad nemam boljih ideja onda neka mu svijetli na zidu. I uz to 3D puzzle empire state building s ledicama pa se mijenja boja svjetla, pali se na takve stvari. Od bake ako nađem na ebayu velika naljepnca za zid minecraft.

Ahahahahhaaahahahhah, stavi pare na steam, preeee, tako bi skoro i moj mm.
    Bolje minecraft nego pucacine

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Davina, gdje se predaju te kutije za "Božić u kutiji od cipela"? Ovo je sjano i divno da se odradi s djecom!
    to su nasi u vrticu radili, dakle trebali su i tvoji. za bozic smo predavali teti poklon u kojem je bilo nesto sto smo mogli dati, upakiran.

mamitzi nije to do krosa, do mene je. meni svaki pas ima taj isti miris. i onaj koji je bio kod nas u stanu zbog kojeg sam ja otisla iz stana. i od Monchu. svi. i nadam se da se ne ljutis, jer ja nemam nista protiv vaseg krosa, majke mi. vidis da ga svi moji ukucani obozavaju.

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    vidi nje sto se slatko smije mojoj jezicavosti

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Smijem se mamitzinoj duhovitosti, ona mi je i inače duhovita

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Smijem se mamitzinoj duhovitosti, ona mi je i inače duhovita
    je ona je iskrena i zbilja je super :ulizujem se zbog sarme:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da.

Mi.

Već godinama. Mislim da smo to prvi put napravili kad je stariji bio u prvom razredu, a mlađi u zadnjoj godini vrtića. Možda i ranije...To odlično funkcionira. Svoje pametne mobitele i laptope su tako nabavili. Jest da to traje i da treba motivirati (davati novce po sitno cijele godine - za kraj škg, rođendan, imendan, pranje auta, spremanje garaže...pa još dobiju od drugih članova obitelji s kojima imamo dogovor da je preporučljivo dati DO 50 kn, a ne više) ali se skupi. I moj stariji je materijalist, mlađi ne u toj mjeri ali naučio je od starijeg brata. Nama je to ok. Kako djeca rastu, sve manje ih zanimaju darovi koje možeš kupiti za 50 kn, a nema smisla ispružiti se za te velike stvari ako djeca i sama ne osjete da to puno košta (participiraju u tome) i mogu ti reći da je djelotvorno.

Kreativnost i maštovitost nam treba za druge stvari - već sam napisala da bi umjesto darova trebalo organizirati nešto kulturno (recimo odvesti djecu u kazalište izvan kvarta) ili napraviti neki izlet u kojem ćemo svi uživati.

* * *

Inače, mogli bi i mi preuzeti ovu proslavu svetog rade končara - baš mi se dopada!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.11.2014. at 09:07

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Srednji jedini tu upada po godinama I dobit će onu svjetleću ciglu minecraft, to želi od prošle godine I želja nije minula. Pa kad nemam boljih ideja onda neka mu svijetli na zidu.
    Wow, evo ideje! Nikad čula za to a moj luduje za minecraftom! Gdje se nađe ta cigla, što je to zapravo??

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to su nasi u vrticu radili, dakle trebali su i tvoji. za bozic smo predavali teti poklon u kojem je bilo nesto sto smo mogli dati, upakiran.
    Ma ovo s kutijom za cipele mi je baš fora.

Moja Ljepotica je lani izjavila: Znam da ste vi Sv. Nikola i Djed Mraz. Ne morate nam kupovati poklone i trošiti, svega imamo. A ni novce nam ne trebate davati, njih smo dobili od dede za ročkas. Totalno me iznenadila.

Kod nas tradicionalno Sv. Nikola nosi samo malo slatkiša u čizmice, kak je i meni nekad. Poanta je u ribanju čizmica navečer. Koja je to strka i glancanje večer prije! A lani je princ poslagao sve cipele koje ima, već i tijesne. A Nikoli je na tanjuriću složio keksiće. Htio je i šalicu mlijeka, al sam rekla da bi se pokvarilo dok on stigne. Tako napravi i djedici. Iako zna da sam ja djedica. Napisal je i pismo obojci. Oni uredno odgovore i zahvale na ukusnim keksićima.

Zubićka im nosi 20 kn. Kad je princu ispao 1. zub pitala ja njega kaj misli, kaj bu stiglo. Veli on: Ona nosi novce. Ja bi da dobijem tisućicu. Malac si mam počel skupljati za gebis!
    Uvjerila sam ga kad bi svima morala toliko davati da bi veliiikkkuuuuu vreću morala nositi pa ne bi mogla poletjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Wow, evo ideje! Nikad čula za to a moj luduje za minecraftom! Gdje se nađe ta cigla, što je to zapravo??
    http://www.ebay.com/itm/Minecraft-Li...item2a46b1ac40

evo, meni bzvz, ali on to tako silno želi (prijatelj ima pa je vidi uživo)

Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •