Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

seni Song of Ice and Fire je niz knjiga koje je napisao George RR Martin prema kojima HBO snima seriju The Game of Thrones. Serijal jos nije zavrsen, a ja sam ga pocela citati negdje oko 2002-2003. sad se ne sjecam tocno kad. 2005 je izasla knjiga A feast for crows. 2011 izasla je Dance with dragons. ovo pisem da steknes dojam koja je dinamika izlaska knjiga. prva je izdana mislim 1996. a cekaju se jos dvije. ponekda se funovi pitaju da li ce MArtin uopce uspjeti zavrsiti sve knjige.
    Knjige nisu za djecu, mozda ih teenageri mogu citati, ali nisu poput HP. knjige su iz epic fantasy kategorije. Mene su prikovale da sam te prve tri procitala jednu za drugom, u dahu. a onda sam cekala par godina za sljedecu. Zadnju jos uvijek nisam procitala, nekako me pustilo, i likovi koji su u njoj nisu oni koji su meni najdrazi. U knjigama je zanimljivo da niko nije zasticen od surovosti zivota, ni bogati ni siromasni. ginu/umiru i jedni i drugi. Neki likovi koju su omrazeni kroz recimo prvu knjigu dobijaju svoja poglavlja i postaju topliji. sva poglavlja su pisana kroz oci jednog od likova, njihove misli, opis onog sto oni vide i kako vide. preporucam za citanje u hladnim zimskim mjesecima uz caj i neke lijepe kekse npr. neke s maslacom ili neke sa zacinima a i dobri stari medenjaci isto dorbo pasu.

link ma martinovu stranicu, a inace Martin je bio i gost SFeraKona 2003. ah to je doba kad sam jos hodala po takvim mjestima. Nimrod di siiiiiiiii?
    Posljednje uređivanje od spajalica : 06.11.2014. at 09:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •