Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Kako znate da li su za sport?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Iz perspektive roditelja čije dijete hoće na sve i na početku godine se jedva dogovorimo na što se ide, ja bih savjetovala da pustiš. Ako je sretnija da ne ide, čemu? Možda neki drugi sport otkrije za sebe. Meni je krivo što danas ne mogu djeca rekreativno se baviti npr. plivanjem nego odmah žestoki tempo i svakodnevni rad, a onda nije gušt nego napor.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je krivo što danas ne mogu djeca rekreativno se baviti npr. plivanjem nego odmah žestoki tempo i svakodnevni rad, a onda nije gušt nego napor.
    Ovo je i meni jako žalosno.
    Isto smo odustali od plivanja, pa prešli na sinkro.
    Sad imam isti problem s nogometom, te prvenstvo, te liga, te utakmice, te obveze ... nema ništa da dva-tri puta tjedno organizirano nabijaju loptu u kvartu ...

Ako je dobra u plivanju, prebaci ju na sinhronizirano plivanje. Ono je dva ili tri puta tjedno, po sat i pol. Imaju malo rastezanja na suhom, malo plivanja, malo figura, revije u prosincu i prije ljeta pa se slažu frizure i šareni badići. Imaju i natjecanja, ali za rekreativke to je jednom ili dva puta tijekom godine. (moja više ne ide... nema ju tko voditi na bazen na drugi kraj grada... sve sam se nadala da će Svetice završiti i da će nam biti bliže, ali ništa... )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •