nije 16, nego 14
i rečeno joj je da ne smije razrjeđivati kravlje mlijeko, da mora davati punomasno
je li to pogrešno?
nije
Da, i stojim iza toga da ne treba više.
Jer ono što bi trebali biti vrijedni sastojci u mesu, nalaze se u mnogo drugih preporučenih/dopuštenih namirnica.
dakle, navedeno je da su jaja tako stavljena zbog alergenosti, a sad predbacuješ da lažem, ili što?
ovo, pojma nemam što si htjela reći
eto, ja sam citirala
mene nije strah
seni, ginger...
uopće nisu upitne tablice dohrane, već činjenica da sam se pozvala na WHO vezano za kravlje mlijeko i nisam rekla istinu
nenamjerno, ali sam rekla pogrešno
i to je jedino gdje sam nekoga navela na krivi trag
a svima onima koje misle kako su tablice neprimjerene ili zastarjele... želim da iza sebe imaju 10 godina savjetovanja na različitim platformama, puno tisuća žena koje TRAŽE tablice
a na nama (meni) je da napravi onako kako korisnice traže
Roda ne postoji zbog sebe, već zbog onih (prvenstveno žena) koje je trebaju
ako žene traže tablice - imat će tablice, pa čak i ako WHO kaže da su tablice prošlost
sve što se radi na forumu, FB grupi, telefonu.. radi se I na temelju iskustva: svakodnevno smo u kontaktu sa desetinama (stotinama) žena i referentnije nam je mišljenje žena s terena nego nečije statistike.
I, u skladu s time, jaja su stavljena tako jer su i forum i SOS i FB grupa prepuni malih atopičara s velikim problemima vezanim uz jaja i kravlje mlijeko.
Rodine statistike.
kako bih zadovoljila one kojima sam stala na žulj, maknula sam se i ne kanim više savjetovati, ali dosta je više.
jer uz ovakvo seciranje, trenčiranje, čupanje noktiju i skidanje skalpova... jako je teško povjerovati i u čiju dobronamjernost.
pogriješila sam, priznala pogrešku... ali nekima to nije dovoljno.
pa, recite onda... što bi vas zadovoljilo?