Pokazuje rezultate 1 do 50 od 430

Tema: Dohrana poslije 1. rođendana

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Kontradiktorno je to što je koju stranicu prije forumašica pitala može li davati kravlje mlijeko djetetu od 16 mjeseci -odgovor je bio ne preporučuje se prije 2 godine.
    nije 16, nego 14
    i rečeno joj je da ne smije razrjeđivati kravlje mlijeko, da mora davati punomasno

je li to pogrešno?
    nije

Za meso je preporuka 2-3 x tjedno.
    Da, i stojim iza toga da ne treba više.
    Jer ono što bi trebali biti vrijedni sastojci u mesu, nalaze se u mnogo drugih preporučenih/dopuštenih namirnica.

A tablice "ne idu" po načelu alergenosti namirnica a primjerice famozno jaje ide-žumanjak sa 11, a bjelanjak sa 13 mjeseci, glavonošci i školjkaši iza 3 godine
    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    žulja te tablica dohrane i njezini principi?
    osim jaja, gdje je redoslijed na temelju alergenosti?
    dakle, navedeno je da su jaja tako stavljena zbog alergenosti, a sad predbacuješ da lažem, ili što?

a mahunarke primjerice idu od 8 mjeseci, da ne bi rekli da je to zbog teže probavljivosti)...
    ovo, pojma nemam što si htjela reći

Htjela sam citirati da ne ispadne da izmišljam ali na mobu sam pa ne mogu, a iskreno, malo me i strah
    eto, ja sam citirala
    mene nije strah

seni, ginger...
    uopće nisu upitne tablice dohrane, već činjenica da sam se pozvala na WHO vezano za kravlje mlijeko i nisam rekla istinu
    nenamjerno, ali sam rekla pogrešno
    i to je jedino gdje sam nekoga navela na krivi trag

a svima onima koje misle kako su tablice neprimjerene ili zastarjele... želim da iza sebe imaju 10 godina savjetovanja na različitim platformama, puno tisuća žena koje TRAŽE tablice
    a na nama (meni) je da napravi onako kako korisnice traže
    Roda ne postoji zbog sebe, već zbog onih (prvenstveno žena) koje je trebaju
    ako žene traže tablice - imat će tablice, pa čak i ako WHO kaže da su tablice prošlost

sve što se radi na forumu, FB grupi, telefonu.. radi se I na temelju iskustva: svakodnevno smo u kontaktu sa desetinama (stotinama) žena i referentnije nam je mišljenje žena s terena nego nečije statistike.
    I, u skladu s time, jaja su stavljena tako jer su i forum i SOS i FB grupa prepuni malih atopičara s velikim problemima vezanim uz jaja i kravlje mlijeko.
    Rodine statistike.

kako bih zadovoljila one kojima sam stala na žulj, maknula sam se i ne kanim više savjetovati, ali dosta je više.
    jer uz ovakvo seciranje, trenčiranje, čupanje noktiju i skidanje skalpova... jako je teško povjerovati i u čiju dobronamjernost.

pogriješila sam, priznala pogrešku... ali nekima to nije dovoljno.
    pa, recite onda... što bi vas zadovoljilo?
    Posljednje uređivanje od apricot : 08.11.2014. at 09:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •