Muma, mislim na vas![]()
Kad procitam,cujem da je malisan otisao medu andele smrznem se. Kad cujem da je Lovri los dan....zlo mi je. Jednostavno mi bude tesko. Ne znam sto reci osim da vam saljem svu snagu svijeta da se izborite za lijepe dane. Pusa tebi i nasem dragom princu
Draga Muma.
Mislim na vas otkad sam naletjela na ovu temu, ali bez riječi jer mi se sve čine preslabe, beznačajne, besmislene.
Muma, saljem veliki zagrljaj tebi i muzu, a Lovri jato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i poljubaca.
Neka jos dugo uveseljava svoje hrabre roditelje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
mislim na vas![]()
Nemam ništa pametno ni utješno za napisati,žalosna sam jako,molim se za hrabrića da što duže uveseljava svoje roditelje.Lovro dušo šaljem ti bezbroj poljubaca
![]()
Grlim vas puno.
Samo ti zelim da budes sto vise uz njega. Ključić je pisala da je u jednom trenu prestala izlaziti van iz intenzivne.
Nadam se da se i ti za takav status izboriš.
Srce maleno.
Teško je ovo citati, jer strasno je i nepravedno je i ne znam uopće što reci. Nadam se boljem danu sutra.![]()
Teško za čitanje, još teže za komentiranje. Kapa do poda na snazi, prava si mama Muma!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržite sve što vam ovo vrijeme donosi
p.s. sve sam ti rekla na pp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drzite se svi skupa....![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
teško je čitati, teško je naći nešto smisleno za napisati,
jer ni jedna naša riječ tebi ne može pomoći, na žalost,
ali vjerujem da osjetiš bar djelić ovih vibri i pozitivnih misli koje vam šaljemo![]()
Posljednje uređivanje od Tashunica : 14.11.2014. at 08:09
puno snage i ljubavi za sve dane koji slijede
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~_______ :heart ~~~~~~
Draga muma zelim ti svu snagu ovog svijeta i beskrajno puno snage malo lavicu![]()
Muma draga svu snagu svijeta vam želim, pretuzno, nepošteno ne podnošljivo, baš sam tužna , lavicu ne daj se!!!!!
Muma, za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
mislimo na vas
i zelim ti svu snagu svijeta da izdrzis
Muma, stalno ste mi u mislima ♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro, hrabri lavicu ♥
Dragi Lovro, prinče i pajdo, izdrži, svijet je divan i treba te, kao što te trebaju i tvoji hrabri roditelji!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Vjerujem, vjerujem, vjerujem, vjerujem, iskreno vjerujem da Lovro ima snage, i da dragi Bog čuje sve nas!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
nema riječi kojom bih izrazila ono što osjećam a da to ne djeluje jadno...
želim vam svima bezgranične snage i izdržljivosti u ovoj borbi da se lovro izbori za sebe. ljubav je tu, bezgranična i neopisiva. jednostavno mora biti bolje...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pretesko, to niko ne bi smio prozivljavati, ni vi ni on. Drzim vam palceve, za malenog ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma, neka bude najbolje sto moze za sve vas.![]()
Muma, drži se!
Lovri, sve vibre svijeta: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za našeg Lovru milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A tebe Muma grlim na najjakije![]()
Dobro je za sad. Otkucaji malo padnu pa se vrate. Vidjet cemo kako ce biti dalje. Zivimo iz dana u dan.
Grlimo, molimo, mislimo na vas
Lovro mišiću mali hrabri
za dobar dan~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, u mislima ste mi svaki dan i nadam se sa vama boljem sutra. Puno pusa malom Lovri....nitko ovo nebi smio prolaziti pogotovo ne tako mala neduzna bica...![]()