Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 350

Tema: Preseljenje u Dublin

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma super je ovdje, vidiš da samo nismo informirani o zdravoj prehrani, čim nas educiraju o glikemijskon indeksu, nestat će svi problemi, uostalom kažu da nemaš brige ako nisi Rom, ne buš gladan integralnog kruha
    joj jel to samo meni smješno ko monty python
    hoće li ove izjave dobiti neku reakciju? pa što radi pravobranuteljica za djecu? skupa s njima djeli brošure
    tko na socijalnoj pomoći nije gladan
    eto zbog ovog ja hoću van
    nek je teško, ali da se ne rugaju sirotinji sa skijanja barem ne s javnih pozicija

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo kako bloger Krule komentira "prioritetnu osviještenost", genijalan mi je

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I to me recimo zanima - imaju li npr. u razredu 9-godišnjaka u Irskoj svi mobitele (oko 3. razreda OŠ)?

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    I to me recimo zanima - imaju li npr. u razredu 9-godišnjaka u Irskoj svi mobitele (oko 3. razreda OŠ)?
    Ne znam da li imaju ili ne, ali u skolu ne nose mobitele. Svaka skola ima svoja pisana pravila tzv Curriculum koji se nalazi na webu doticne skole i u kojem pise sto se smije a sto ne. Isto tako znam da djeca ne smiju imati "neprimjerene" frizure - ne znam da li vrijedi isto za srednje, ali prijateljica kojoj mali ide u osnovnu, neznajuc je napravila malom irokezu i to onako lijepo zacinila gelom da siljci stoje u zrak..uciteljica joj je doma poslala poruku da frizura nije u skladu sa pravilima i zamolila da je "obuzda".

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nije mi se svidio krule. Djeca koju znam da ne jedu prehranu u školi nemaju mobitele, nemaju ih čak ni njihovi roditelji i dok naši pojedu doručak ručak i užinu to dijete cijeli dan u školi pojede samo jedan jedva obrok: jabuku ILI mandarinu ili mali sendvič od kuće. i u bivšoj školi je bilo takve skromne i vrlo gladne djece. u svakom razedu jedno, dvoje. no vidim da očito postoje kvartovi gdje toga nema, ali isto tako postoji ostatak hrvatske u kojo toga ima još puno više da ne pričamo o školama bez grijanja padajućim stropovima miševima itd
    jako smiješno
    baš smiješno

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[QUOTE=Angie75;2698463]Evo kako bloger Krule komentira "prioritetnu osviještenost", geni
    Mi ne živimo više u vrijeme 70-ih i 80-ih, tehnologija je prestrašno napredovala i ja eto ne vidim ništa loše u mobitelima (pod uvjetom da se ima što za jesti). Moja teorija je da ako sami skupe novce za nešto takvo, neka kupuju. Tako su stariji sebi kupili mobitel i tablet. Ne želim da kad netko vidi kakve uređaje imaju, pomisli, ma gle, imaju četvero djece, nisu neki bogataši, sigurno nemaju za jesti da bi im kupili ovakav mobitel. Meni su i ovakve stvari predrasude i nije mi ok tako kakati.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ne, vani ne teče med i mlijeko, za svaki cent se moraš nagrbit,
    ni kod nas nije drugačije što se toga tiče.
    drugačije je to što grbiš i jedva spajaš kraj s krajem, doslovno.
    ja osobno ne poznajem nikoga vani kome nije bolje, financijski,
    nego nama ovdje, znači govorim o ljudima koje osobno poznajem.
    dovoljno mi je što moj brat koji radi u srednjoj stručnoj spremi u njemačkoj,
    samac je, znači ima veće poreze, ima veća primanja nego MM i ja zajedno.
    dovoljno mi je što moji roditelji, koji su zaradili mirovinu vani,
    od svojih mirovina mogu živjeti normalno i putovati i priuštiti si sve što im treba.
    a što ćemo mi jednog dana od svojih mirovina?

prije nisam bila takva, ali me u zadnje vrijeme počela deprimirat ova situacija,
    nikako ne mogu predvidjet ni u snovima što bi se sutra moglo dogoditi,
    sve manje ima onog -ma bit će bolje, sigurno.
    i nije mi više toliko strana misao da bih mogla otići vani.
    Debeli potpis!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo kako bloger Krule komentira "prioritetnu osviještenost", genijalan mi je
    nije da on nema pravo i da mnogi to ne rade,
    ali mi nekako previše sugerira da nema i onih koji nemaju,
    a to stvarno nije istina.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pokušavam vidjeti je li netko nešto napisao o Nizozemskoj. Ima li nekoga tko je tamo? Trebala bih info u vezi studija (studenski domovi, stipendije, prijevoz, prehrana.... ).

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo jos malo cijena iz Lidla:
    kupus glavica 2 kg 2.20 eur
    pistacija rinfuzo 12,99eur po kg
    krompir bijeli 5 kg 4,49 eur
    zaledeni pomfri 3kg 1.49 eur
    mlijeko 3L 3.19 eur
    gouda 20 dag 3.99 eur
    sir za toast 0.75 eur 10 dag
    maslinovo ulje 3,29 eur 7 dcl
    vino 7.5dcl crno 6.99 eur (na akciji)
    panini kruha 1.35 eur
    always night ulosci 3.39 eur
    papir za pecenje 1.99 eur
    kokica za pecenje 1.7kg 6.29 eur
    majoneza helmans mala teglica 2.79 eur
    kokos brasno 10 dag1.99 eur
    crvena roga paprika 0.5kg 2.49 eur
    crne vrece za smece 1.99 eur
    colgate pasta za zube 2.99 eur
    pileci batak 1 kg 2.79 eur

racun za struju za 1 mjesec je 80 eur - kuhanje, topla voda, grijanje je na plin

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    nije da on nema pravo i da mnogi to ne rade,
    ali mi nekako previše sugerira da nema i onih koji nemaju,
    a to stvarno nije istina.

Ima onih koji nemaju, ali ima jako puno onih koji ne žele raditi. Primjer ti je tvornica koja uvozi radnike iz Mađarske, a nije da kod nas nema nezaposlenih.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušavam vidjeti je li netko nešto napisao o Nizozemskoj. Ima li nekoga tko je tamo? Trebala bih info u vezi studija (studenski domovi, stipendije, prijevoz, prehrana.... ).
    Ja sam u NL, ali nisam ovdje studirala. Mislim da za studiranje ovdje trebas prvo upisati faks ili postdiplomski, pa zatraziti studentsku vizu. Sa njom mozes zatraziti studentski kredit (koji poslije otplacujes), a stipendije su odvojene od toga. Kao student imas pravo na nekakvu vrlo povlastenu pokaznu za sve vlakove (ili sav javni transport?) u NL. U nekakvoj menzi sam bila jednom, cijene su bile kao u nekom jeftinijem restoranu ali ni blizu 4,40 kn. Za studentske domove znam da se moze relativno lako naci mjesto, ali opet mislim da su cijene tek nesto ispod cijene iznajmljene sobe.
    Samo, napominjem, ovo su sve informacije iz druge ruke, a i pitanje je koliko su se vremenom i ulaskom Hrvatske u EU promijenile. A sto zelis upisati? Ako te nesto konkretno zanima, mogu se pokusati raspitati. Moze i PP.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Ima onih koji nemaju, ali ima jako puno onih koji ne žele raditi. Primjer ti je tvornica koja uvozi radnike iz Mađarske, a nije da kod nas nema nezaposlenih.
    a gdje je to?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    a gdje je to?
    Nemam pojma za dotičnu tvornicu ,
    ali znam da kod nas uvoze radnike za građevinu. Konkretno , lani ih je bilo iz Rumunjske.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    sb pa nitko nije rekao da ih nema,
    znam ljude koji otvoreno kažu da im ne pada na pamet raditi za 3000 kn,
    ali to opet ne isključuje one koji nemaju.

a onome koji ne želi raditi za 3000 kn vjerojatno nije ugrožena egzistencija,
    niti njega, niti njegove obitelji.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nije kad je isplativije primiti soc pomoć.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Aaa fali zarez iza nije.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u NL, ali nisam ovdje studirala. Mislim da za studiranje ovdje trebas prvo upisati faks ili postdiplomski, pa zatraziti studentsku vizu. Sa njom mozes zatraziti studentski kredit (koji poslije otplacujes), a stipendije su odvojene od toga. Kao student imas pravo na nekakvu vrlo povlastenu pokaznu za sve vlakove (ili sav javni transport?) u NL. U nekakvoj menzi sam bila jednom, cijene su bile kao u nekom jeftinijem restoranu ali ni blizu 4,40 kn. Za studentske domove znam da se moze relativno lako naci mjesto, ali opet mislim da su cijene tek nesto ispod cijene iznajmljene sobe.
    Samo, napominjem, ovo su sve informacije iz druge ruke, a i pitanje je koliko su se vremenom i ulaskom Hrvatske u EU promijenile. A sto zelis upisati? Ako te nesto konkretno zanima, mogu se pokusati raspitati. Moze i PP.
    Hvala! Poslala sam ti pp. Ako imaš info u vezi studenskih kredita pliz pošalji mi link da malo pogledam uvjete otplate. I ono što ne znam je uzimaju li u obzir kod stipendiranja ili plaćanja školarine prihode roditelja u obzir.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja ne bih krivila nikog što ne ide raditi za 3000 ako ga vrtići, boravak, prijevoz, čuvalica za prekovremene koje ti nitko neće platiti i bolesno dijete jer ne smiješ na bolovanje, plus nepredviđeni troškovi jurnjave i odjeće frizure isl dođu oko 2500kn mjesečno. zar nije pametnije ostati kod kuće i uštedjeti na nečemu 500 kn?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nije, jer ide staž, i stječe se iskustvo koje vodi boljem poslu/boljoj plaći.

Sent from my iPhone using Tapatalkw

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

procitala sam sad clanak, pa se sjetila ovog topica
    zanimljivo
    kako nas vidi jedan Irac sa adresom u Hrvatskoj

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...je-rijeci.html

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    procitala sam sad clanak, pa se sjetila ovog topica
    zanimljivo
    kako nas vidi jedan Irac sa adresom u Hrvatskoj

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...je-rijeci.html
    zaista zanimljiv clanak..ali ipak moram prokomentirati jer me zapekla ova opaska:

"Ne drže se propisanih rokova i obećane kvalitete"

pa to je pravi opis Irske - nikad nisam vidjela losiju kvalitetu usluge i kvalitete opcenito.
    ovdje je normala cekati elektricara, vodoinstalara, uz mnogo nateznja i do tjedan dana. Uslugu masno naplate ali zato "drzi vodu" jako kratko.
    Nisam jedina koja je to primjetila. Susjeda Indijka nije mogla doci k sebi nakon posjeta kozmetickom salonu za depilaciju. Osim sto su joj pola dlaka ostavili, htjeli su joj jos naplatiti dodatno jer je reklamirala da pod "bikini" zonom podrazumjeva i podrucje na pregibu noge gore... Srecom pa ima dobar izbor poljskih kozmetickih i sl ali dok se ne opeces - ne znas.
    Pricala sam također sa au-pair iz njemacke, nismo se mogle prestati jadati jedna drugoj o tome koliko je sve lose kvalitete - od gradnje i kuca koje su skupe a boze sacuvaj kvalitete da nekih drugih sitnica - koje ocito valjda samo nama bodu u oci. Oni to jednostavno ne primjete.
    Vlakovi i javni prijevoz je prilicno prljav, vozni redovi autobusa su na 3 izvora razliciti - tako da je ustvari jako tesko odrediti kada ce doc autobus.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ircima se ne da raditi, malo je reci da su razmazeni. Stalno se zale na nesto , a uopce se ne trude. Vise se trude indijci, pakistanci, mi. Oni radjaju dicu zive na socijali i dobro im je.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da su prosli rat, oni bi psihicki skrenili, jako su njezni, gutaju dosta tableta, ponavljam razmazeni do bola.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pozdrav, ti živiš u Irskoj? Supruga i ja želimo isto otići ali imamo stotinu upitnika nad glavom. Pa ako imaš volje........

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Bumbalu, imam puno pitanja u vezi Irske i preseljenja pa me zanima jesi spremna da mi pomogneš?

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Elektra1 prvotno napisa Vidi poruku
    Bumbalu, imam puno pitanja u vezi Irske i preseljenja pa me zanima jesi spremna da mi pomogneš?

pitajte slobodno stogod vas interesira - ako znam cu vam reci bez bad-a. Ili posaljite pp.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

cure nova sam s vama i evo citam forum pa bih pitala informativno.Muz mi je kuhar a ja fizioterapeut (sss) i mag.prometa(vss) i razmisljamo o preseljenju u Irsku imamo malu bebu pa me zanima koji dio irske preporucate i kakve su odprilike place za kasa zanimanja? da li se uopce priznaju nase diplome? da li bi mogli zivjeti od jedne place za pocetak?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

cure muz i ja razmisljamo o preseljenu u Irsku pa me zanima kakvi su uvjeti i gdje je najbolje otici? on je kuhar po zanimanju s iskustvom a ja mag.prometa. Kako se krecu place za ta zanimanja ako znate,imamo bebu pa bi za pocetak samo on radio.dali sem moze zivjeti s jednom placom?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto, nije me dugo bilo na ovoj temi, ali se javljam da spomenem sto me uzasno zivcira kod Iraca: dolaze ti u kucu nenajavljeni! To je kod njih normalno i kulturno. Ukoliko odselite tamo, nemojte ih niti pokusavati sprijeciti ukoliko ne zelite izgubiti prijatelje. Banut ce ti na vrata bez obzira na doba dana...uuuu...
    Posto mi je muz Irac, rekao je da ni slucajno ne smijem reci da je to neuljudno ili neka se najave...
    Pokusala sam, onako, u rukavicama...jedan frend nam je cesto dolazio, a treba mu pola sata da do nas dodje autom i par puta nismo bili doma, pa nas je zvao da je na vratima...a mi da smo vani. On nama, nema veze, doci ce drugi put. Ja njemu, onako, da je bolje da nazove, da mi je zao da toliko putuje i onda poljubi vrata, a on meni, nema veze, da on rado putuje k nama...ajme meni, to nikad necu skuziti. Pogotovo zato sto danas svi imaju mobitele.
    Muzev kolega s posla je Portugalac i njemu je to cudno, ali nije do nedavno znao da je to normalno. Cura mu je tako nekoliko puta dosla nenajavljena, optuzio ju je da ga provjerava i kontrolira i prekinuli su. Kad se pozalio mom muzu, dobio je zanimljiv odgovor, da je to ovdje normalno

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

MM i ja smo liječnici, on je otišao u USA odmah nakon faksa, ja sam završila godinu nakon njega i otišla za njim. Nismo još imali djece i nismo razmišljali unaprijed niti planirali. On je tamo dobio super posao i mi smo mladi i ludi otišli s namjerom da se jednom vratimo. Morali smo položiti puno njihovih ispita, nismo s diplomom iz RH došli na gotovo. Ja sam za te ispite učila kad sam bila trudna s prvim djetetom pa bi ionako bila doma.
    Tamo su plaće velike, ali se radi nenormalno puno. Tijekom specijalizacije je MM radio i 90 sati tjedno!Radno vrijeme za liječnike je takvo i u Irskoj.
    Ja sam se zaposlila tek nakon što je drugo dijete navršilo godinu dana jer porodiljni kod njih ne postoji - imaš par tjedana da se fizički oporaviš, nezamislivo je ostati doma cijelu godinu. Tamo puno žena zbog toga ne radi nego ostaju doma s djecom. Praktički je nemoguće imati uspješnu karijeru i obitelj.
    U njegovoj bolnici je on bio jedini mlađi od 30 koji ima djecu. To je jedan potpuno drukčiji stil života gdje ljudi ostaju na poslu puno nakon radnog vremena, konkurencija je ogromna, a obiteljski život jako pati.
    Zdravstveni sustav im je jako loš, a školovanje ovisi o novcu i o vezama (začudo ima toga i vani). Osnovne i srednje škole su lošije u siromašnim kvartovima, a fakulteti su preskupi. Mi imamo 4 djece, godina je na dobrom faksu oko 50000 dolara, znači da bi mi za školovanje naše djece potrošili i milijun dolara!
    Tako da iako su plaće sigurno veće treba uzeti u obzir i značajno veći trošak života, tamo si npr učiteljice ili medicinske sestre jako teško priušte odlazak negdje za godišnji iako su visoko obrazovane imaju stvarno male plaće i mislim da im standard nije značajno viši nego u RH. A 4 djece ne mogu školovati na dobrom faksu, nego onda djeca dižu studentske kredite koje otplaćuju narednih 20 godina.
    Ima i jako puno kriminala i djecu se nigdje ne pušta samu.
    A korumpiranih političara koliko hoćeš, nije to samo kod nas.
    Mi smo se prošle godine vratili i više ne idem nigdje

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

annvilli ne znam koje specijalizacije ti je suprug, no stvarno nije točno da je radno vrijeme liječnika 90 sati tjedno u Irskoj.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ups
    Posljednje uređivanje od Elly : 29.11.2014. at 12:21

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pardon, prvi post otisao slucajno.

Htjedoh nadodati na temu: moja frendica je u Irskoj vec par godina, udata za Irca, imaju jedno dijete, i stalno se zali da joj je lose.
    Na temelju onoga sto mi prica, nije joj puno drukcije nego joj je bilo u HR.

S druge strane, moja druga frendica ima rodjakinju koja je nedavno uzela neplaceni dopust i otisla u Irsku, ne radi u (inace medicinskoj) struci, i kaze da joj je toliko dobro da planira dati otkaz i stalno se nastaniti.

Tako da vjerujem da puno toga - da li je nekome dobro ili nije, tko je spreman sa koliko toga se zadovoljiti ili ne i sto je zapravo htio postici preseljenjem (itd) . - ovisi i o karakteru osobe, koliko je tolerantan i spreman se integrirati u (novo i drukcije) drustvo.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Iskreno mi ne trazimo puno i ne ocekujem da cu se obogatit odlaskom u Irsku ali bih voljela da kad platim stan i rezije da imam do kraja mjeseca dovoljno novaca da mogu djetetu kupit cokoladu kad to zeli il neku majicu il sitnicu a da ne razmisljam hocu li imati do kraja mjeseca za kruh i da neko cijeni moj rad...Ne ocekujem vecere,izlaske,tulumarenja,bjesan auto i stan...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    annvilli ne znam koje specijalizacije ti je suprug, no stvarno nije točno da je radno vrijeme liječnika 90 sati tjedno u Irskoj.
    Čini mi se da je anvilli u SAD-u

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

je je, al je napisala da joj je muž radio 90 sati tjedno i da je takvo radno vrijeme i u Irskoj. a nije.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Elektra1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, ti živiš u Irskoj? Supruga i ja želimo isto otići ali imamo stotinu upitnika nad glavom. Pa ako imaš
    volje........
    Pitajte sto vas interesira.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    annvilli ne znam koje specijalizacije ti je suprug, no stvarno nije točno da je radno vrijeme liječnika 90 sati
    tjedno u Irskoj.
    Da, i svi prekovremeni su placeni, i placa je na pocetku, naglasavam na pocetku 3 puta veca nego u RH.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

No, isto tako moram napisati, da nije dosta da jedan od supruznika radi ako nema bar 3000 eura placu, pogotovo ako su tu djeca.
    Predgradja su jeftinija, nije irska samo Dublin.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Pcelica27 prvotno napisa Vidi poruku
    cure nova sam s vama i evo citam forum pa bih pitala informativno.Muz mi je kuhar a ja fizioterapeut (sss) i mag.prometa(vss) i razmisljamo o preseljenju u Irsku imamo malu bebu pa me zanima koji dio irske preporucate i kakve su odprilike place za kasa zanimanja? da li se uopce priznaju nase diplome? da li bi mogli zivjeti od jedne place za pocetak?
    Od jedne place biste dosta tesko zivjeli. Kuhari su trazeni, dobri naravo. Vi biate bili doma jer je cuvajedjece skupo ne isplati vam se raditi dok dite ne navrsi barem 3 godine.
    Najbolje da on dodje, vidi kako je, nesto ustedi pa onda vi dodjete.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

mozete li mi reci kako se krecu place kuhara i da li se nasa diploma priznaje?

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pcelice, nisam u toj bransi, ne znam za kuhare. Oni ne traze diplome kao kod nas, tamo je bitno iskustvo, dobar cv, ljubaznost i da hoces raditi. Na jobs.ie pogledajte malo oglase

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vasa diploma za fizioterapeuta bi mogla biti priznata.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

hvala svima...spremamo tamo na proljece-ljeto preseljenje.mozda muz ode prvi pa cemo mala i ja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čim sam vidjela članak: http://www.24sata.hr/news/nemate-poj...a-otici-396965 sjetila sam se ove teme.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako se spremate raditi u inozemstvu pogledajte ponudu poslova na portalu EURES i bilo bi dobro da se javite savjetniku za EURES na HZZ-u, koji će vam odgovoriti na sva pitanja u svezi rada u europskim zemljama.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

isprike na offtopicu, ali jesmo li na ovoj temi imali kratku raspravu oko veza i poznanstava i upadanja na medicinski faks, ako jesmo, evo mali doprinos, ako nismo, isprike, tj. isprike u oba slučaja jer nije tema:
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...da/221675.aspx

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odvratno.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ovo su motivacijski članci da brže emigriramo lol

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje